• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

aklıma gelmişken geçen gün 1 tane apartman topuk ile tabir edilen yazlık bir ayakkabı aldım haddim olmayarak.. ameliyat sonrası ne kadar süre sonra giyebiliriz topukluları. o kadar komik oluyor ki giyerken görmeyin. bir ara çekip fotoyu koymayı düşündüm. sonra vazgeçtim. fotoğrafıma bakıp arkadaşlar bilgisayarınızın ayarlarıyla oynarsınız görüntü bozuldu diye.. neyse çenem düştü gene. hadi iyi akşamlar herkese...

bende onlar ne yapıyor diye bakıyorum.:52:çok ayıp şeyler yapıyorlarmış

:38: Bu ifadeye ne demeli. :))) Yüzleri de kızarıyor. Pek şekerler. Yasemincc topuklu ayakkabıyla resmini koyarsan ameliyattan sonra da aynı topukluyla koyarsın değişimi görürüz çok güzel olur bence. :)

ben platform ayakkabı giyersem benimkiler biri asya ,biri avrupa kıtasında oluyor.10 dr bir araya gelse mümkün değil birleşmezler:52:

ben bacak fotomu gece çekmiştim.flaş parlama yapmış,güzelliği tam net çıkmamış.yarın gündüz çektirip ekliyim bari.altında _lütfen ayarlarınızla oynamayınız,orjinal halidir _diye not yazıyım :1:

Arkadasim platform ayakkabilari pantolonla giyiyorum ama şöyle etekle giyip salina salina gezmek isterdim:-(

arkadaşım senin kemik yapın düz.daha öncede yazdığım gibi sadece ince bacakların.yani rahatlıkla giyebilirsin.ben patolonla bile giyemem ,olduğundan daha yamuk duruyor yoksa

arkadaşlarr yerimde duramıyorum.çok heyecanlıyım.bu gece 2de yola çıkıyoruz ve yarın sabah 8de ameliyatım var.büyük gün geldi çattı.Allah hepimizin yardımcısı olsun. lütfen benim için dua edin, gelişmeleri paylaşıcam. çarpık hallerini paylaşmak için çok uğraştım ama bir türlü beceremedim.

arkadaşlarr yerimde duramıyorum.çok heyecanlıyım.bu gece 2de yola çıkıyoruz ve yarın sabah 8de ameliyatım var.büyük gün geldi çattı.Allah hepimizin yardımcısı olsun. lütfen benim için dua edin, gelişmeleri paylaşıcam. çarpık hallerini paylaşmak için çok uğraştım ama bir türlü beceremedim.

Hadi bakalım. Her şey gönlünce olsun inşallah. :)

allah yardımcın olsun. şimdiden çok geçmiş olsun. benimde 4 gün sonra... bizi habersiz bırakma olur mu? güzel haberlerini bekliyoruz.

Selam arkadaşım, senin albümüne yeni baktım morlukların 11.günmü oluştu birde nezaman tamamen dışarı çıkmaya başladın.Ben sıkıntıdan patladım da:)

Benim morluklarim ertesi gün oluştu ve cok fazlaydı. 4 hafta oldu hala biraz morluk var. Ayrıca ben 3. Gün dışarı çıkmaya başlamıştım. Doktor ilk günden itibaren kendini yormadan günlük yaşamına devam et demişti.

ALLAH yardimcin olsun arkadaşim... sorunsuz çok iyi bir ameliyat geçirirsin inşallah..

şimdiden geçmiş olsun arkadaşım heyecan güzeldir :)

eşimin başına bu işleri açtım diye kendimi suçluyorum hep. okadar ters bi zamanki aslında bizim için ama bu son şansım bu defa olmazsa bi daha asla yaptıramam. offfff ben mi abartıyorum yaa ....

eşimin başına bu işleri açtım diye kendimi suçluyorum hep. okadar ters bi zamanki aslında bizim için ama bu son şansım bu defa olmazsa bi daha asla yaptıramam. offfff ben mi abartıyorum yaa ....

ameliyat olacak olan arkadaşların çoğunda aynı psikoloji vardı, bu da çok normal sonuçta zorunlu değil isteğe bağlı bir ameliyat... bence kafandaki kötü düşünceleri at ve ameliyat sonrası yaşayacağın mutluluğu düşün:-) cok guzel olacak insallah arkadasim..

Back
X