• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

:2::2:
Arkadaşlar yeni foto koydum,gündüz gözüyle.hemide

YA BEN KIME AMALIYAT OLACAGIM ??? EN SON AMALIYAT OLAN ARKADASLAR KIME OLDULAR? BEN OZELDEN YAZMAYI FELAN HENUZ COZEMEDIM... VE HAFTAYA TATIL GUNUMU AYARLAMAM GEREKIYOR'KI IZNIMI BILDIRMEM LAZIM IS YERINE'KI BANA IZIN VERSINLER AMA GIDECEGIM DOKTOR YOK :((

arkadaşım bu forumda bulunupta bir an önce ameliyat olamamak daha zor geliyor .sen yıllardır forumdasın sanırım.sabretmen zor olmuştur.

2 yıl belkide 3 yıldır bayağı oldu.Param yoktu.Geçen sene biraz çalışıp birikitirdim aslında harcayacak daha çook yerler vardı ama buda benim için bu hayatta yapmak istediklerimin arasında ilk sıralaradaydı..Oldu bitti işte.:9:

2 yıl belkide 3 yıldır bayağı oldu.Param yoktu.Geçen sene biraz çalışıp birikitirdim aslında harcayacak daha çook yerler vardı ama buda benim için bu hayatta yapmak istediklerimin arasında ilk sıralaradaydı..Oldu bitti işte.:9:

arkadaşım eksikler ,ihtiyaçlar bitmez hiçbir zaman.ama her zaman önceliğimiz kendimiz olmalıyız,biz mutlu olalımki etrafımızdaki insanlarıda mutlu edelim.en güzelini yapmışsın.

son 3 günüm. heyecan korkuya dönüşmeye başladı. yolda vitrinlere bakıp bakıp geldim eve...şu dantelli elbiseler çok moda galiba ama kısa. isteyen herkese versin Allah. sütun bacak olmasada en azından yamuk görünmeyen bacaklar istiyorum. beni kıyafetlerle şeker şirin gösterecek yaşımı saklayacak kıyafetler giymek istiyorum. :46: :46: burada sevincimi gösterebiliyorum lütfen yadırgamayın. olmak isteyipte maddi imkanı olmadığı için olamayanlara da nasip eder inşaallah.

korkma canim,aklinada kötü seyler getirme sakin.bi bakmisin hersey olup bitmis sende hayal ettigin bacaklara kavusmussun.sun anda neler hissettigini cok iyi biliyorum.allah yardimcin olsun.dua edicem:)

bende 1.59 um ama ben düz olsun diye genelde 1.60 :1:diyorum. şu an bende 60 kiloyum ama 2 kilo daha vermek istiyorum.zaten benim muayene olduğum dr la aramızda yağın yeter yada yetmez gibi bir konuşma bile geçmedi.yani dr o kadar emin olduki yeticeğine :52:konusunu bile açmadı

yeter yeter merak etme.bende 160 im.57 kiloya zar zor ciktim amlyttan önce.o kadar cok yag cikmiski sadece göbegimden.dr en az 6-7 kere takviye yapabiliriz dedi:))

:2::2:
Arkadaşlar yeni foto koydum,gündüz gözüyle.hemide

YA BEN KIME AMALIYAT OLACAGIM ??? EN SON AMALIYAT OLAN ARKADASLAR KIME OLDULAR? BEN OZELDEN YAZMAYI FELAN HENUZ COZEMEDIM... VE HAFTAYA TATIL GUNUMU AYARLAMAM GEREKIYOR'KI IZNIMI BILDIRMEM LAZIM IS YERINE'KI BANA IZIN VERSINLER AMA GIDECEGIM DOKTOR YOK :((

ben istanbulda yasiyo olsaydim tercihim ya " hf" yada " ak" olurdu.ama yurt disinda kaldigim icin bulundugum yere yakin bir dr secmeyi daha dogru buldum.senin icinde hakkinda hayirlisi olsun inslh

1.60 ama koca bir göbeğim vardı.Zaten göbeği görünce doktor sevinmişti.Göbek yağı kolay kolay erimediği için bacakta daha iyi tutunuyormuş:)

Benim göbeğimde hiç yağ yok. ordan almasını da istemiyorum zaten. baldır yağı erirmiki acaba. üst baldırlarımda yap var benim. tüh. :ssz:

vallahi memkocum bana sizin bacaklar gerçekten gözüme kötü görünmüyor. Ben dr.olsam hiçbirinizi ameliyat etmem çünkü çok güzel bacakların var zaten. Ne ince ne kalın hafif kavisli ama o kadar boğum olsun artık sopa gibi mi olacak. Her şey dilediğin gibi olsun inşallah

mendis iyi güzel demişsin de seninki de çok farklı değil :34:

merhaba çilekeş ama umutlu arkadaşlarım.ben aylar önce loresimanın tavsiyesiyle doktordan randevu aldım ama iş sınav vs görüşmeye gidemedim.bu pazartesi nihayet görüşmeye gitcem.ama kafam karışıyor yorumlardan.silikon kötü mü iyi mi anlamadım.sonra doktora karar vermek en zor ve vebali büyük olan kısmı.loresima nasıl oldun inşallah sonuçtan memnun kalmışsındır ve amylee rica etsem sen hangi doktora gitmiştin özelden yazabilir misin

aradaşlar benimmeliyatım 26sında haftaya bugün. Okul için 3 gün rapor alacağım. Ama arkadaşlara ne desem acaba hastayım desem bir günde mi hastalandın deyip eve ziyarete gelecekler. Memlekete gidiyorum desem müdür izin vermez. İki ucu sivri değnek. En samimi arkadaşıma doğruyu söylesem mi acaba? Raporuma ne yadırsam. Bir günde grip mi oldum. Ayağımı mı burkacam? Bana fikir verebilecek var mı? Uf yalan söylemek de ne zormuş. Ben yalan söyleyince hemen yakalnırım zaten. O yüzden çok profesyonel hazırlanmam lazım.Şimdiden teşekkürler benim sorunuma kafa yorduğunuz için.

aradaşlar benimmeliyatım 26sında haftaya bugün. Okul için 3 gün rapor alacağım. Ama arkadaşlara ne desem acaba hastayım desem bir günde mi hastalandın deyip eve ziyarete gelecekler. Memlekete gidiyorum desem müdür izin vermez. İki ucu sivri değnek. En samimi arkadaşıma doğruyu söylesem mi acaba? Raporuma ne yadırsam. Bir günde grip mi oldum. Ayağımı mı burkacam? Bana fikir verebilecek var mı? Uf yalan söylemek de ne zormuş. Ben yalan söyleyince hemen yakalnırım zaten. O yüzden çok profesyonel hazırlanmam lazım.Şimdiden teşekkürler benim sorunuma kafa yorduğunuz için.

arkadaşım ameliyat günü hastaneden bacaklarındaki varis le ilgili randevu aldığını söyle:28:nasıl fikir yutarlarmı dersin?

ben bizimkilere migde-bagirsak gribi dedim.bulasici oldugu icin kimse gelmiyo:)

Back
X