- 25 Şubat 2008
- 770
- 299
- 648
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet silikon ameliyati olms o.Aceba senin alıntı yaptığın arkadaş bacağina silikonmu taktırdı. Çünkü ben aynı doktora geçen ay 4.500 tl ödedim.
ameliyat olan arkadaşlar siz çoraplarınızı kaç gün giydiniz...????
regl konusunu arayıp asistana sor istersen . Büyük ihtimalle sorun yok efendim derler sevimlice :) ameliyat sonrası beni odaya korselenmiş vaziyette getirmişlerdi. Üstümde galiba önlük vardı. Hemşireler giydiriyor eşine gerek kalmaz. Salı arar seni nerede olacağını söyler. Bitki Çayı aspirin yok bir hafta önceden :)) hadi bakalım gün saymaya :)
ameliyatımın birinci günü.. çok ağrım olmadı. ağrı kesici alyorum ve yanında bir sürü takviye ilaç. memko,haydaaa yenide, ikicanımvar vsss ve sayamadığım bütün yakınlarıma dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Ozgurdu, hopedesire ve yasemincc ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun umarım sonuçlardan memnun kalırsınız darısı başımızaŞuan forumda en merakla beklediğim ameliyat saddy nin ameliyatı, silikon ameliyatı olanlar kaybolduğu için
![]()
Hiç ameliyatı regl gününe denk gelen arkadaş yok mu? Nasıl olacak öyle o halde bir de çıplak?
Doktorun asistanı bana 1 ay dedi. Bende 3 hafta giydim.
Bugun 6.gunum ve sol bacagimda daha fazla olmak uzere bacaklarimin arkasinda gerginlik var.Sol bacagimi yere bastigimda arkasi bayagi aciyor.Normal mi acaba???
ben bu gün ilk banyomu yaptım,açılan bantlarımı değiştirdim,çorabımı yıkayıp fönle kuruttum. ohhhh dünya varmışş dedim valla pispis durmak çok zormuş. bacaklarımın çıplak halini izledim bi müddet çok mutlu oldum. ama morarmalarım başlamış.özledikle diz kapağımın arkası çok kötü olmuş.
ÖZGÜRDÜ sana pomat verdi mi doktor?çok morarman var mı?
Oh canım sıhhatler olsun. Mutluluğun daim olsun.
sağol canım amin inşallah. hepimiz dilediğimiz bacaklara kavuşalım inşallah.bu sabah aklıma geldi, bir çok kişi ameliyatını olup iyileşme sürecini atlattıktan sonra siteye uğramıyo.demekki memnunlar hallerinden bi arayış içinde olsalar uğrayacakları ilk yer burası;deyip ümitlendiriyorum kendimi:)
canim cok gecmis olsun...ne guzel aramizdan bir kisi daha hayallerine kavustu ... Darısı basimiza insallah..