• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ozgurdu, hopedesire ve yasemincc ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun umarım sonuçlardan memnun kalırsınız darısı başımıza :3: Şuan forumda en merakla beklediğim ameliyat saddy nin ameliyatı, silikon ameliyatı olanlar kaybolduğu için :49:

Son düzenleme:
ameliyatımın birinci günü.. çok ağrım olmadı. ağrı kesici alyorum ve yanında bir sürü takviye ilaç. memko,haydaaa yenide, ikicanımvar vsss ve sayamadığım bütün yakınlarıma dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

regl konusunu arayıp asistana sor istersen . Büyük ihtimalle sorun yok efendim derler sevimlice :) ameliyat sonrası beni odaya korselenmiş vaziyette getirmişlerdi. Üstümde galiba önlük vardı. Hemşireler giydiriyor eşine gerek kalmaz. Salı arar seni nerede olacağını söyler. Bitki Çayı aspirin yok bir hafta önceden :)) hadi bakalım gün saymaya :)

cnm ben ıhlamur, zencefil,nar çiçeği,meyan kökü karışımı içiyorum 3 gündür buda mı yasak:2::2:
ama iyileşmem lazım bnm bir an önce:2:
asistanı aradı antibiyotik içebilirmişim bu hafta sormuş dr.lara.keşke bunu içebilirmiyim diye de sorsaydım:18:

ameliyatımın birinci günü.. çok ağrım olmadı. ağrı kesici alyorum ve yanında bir sürü takviye ilaç. memko,haydaaa yenide, ikicanımvar vsss ve sayamadığım bütün yakınlarıma dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

Canım iyi olmana çok sevindim. Zor olanı atlattin umarım istediğin kadar guzel bacaklara kavusmussundur. Lavaboya falan kalktığında bir bak bakalım bacakların nasıl görünüyor az çok anlasilacaktir. Gelişmelerden bizi haberdar et olurmu. Tabii iyi hissettiginde fotografta bekliyoruz.

Ozgurdu, hopedesire ve yasemincc ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun umarım sonuçlardan memnun kalırsınız darısı başımıza :3: Şuan forumda en merakla beklediğim ameliyat saddy nin ameliyatı, silikon ameliyatı olanlar kaybolduğu için :49:

size güzel haberlerle dönmek istiyorum ama önce şu gribimin geçmesi lazım:2:

Yasemincc çok geçmiş olsun güzel bacaklar dilerim sana , maşallah bu ay birçok arkadaşımız ameliyatlılar arasına katıldı, Allah herkesin gönlüne göre versin. İstediğiniz şeyleri yarına ertelemeyin arkadaşlar , hayat okadar uzun değil.

ben bu gün ilk banyomu yaptım,açılan bantlarımı değiştirdim,çorabımı yıkayıp fönle kuruttum. ohhhh dünya varmışş dedim valla pispis durmak çok zormuş. bacaklarımın çıplak halini izledim bi müddet çok mutlu oldum. ama morarmalarım başlamış.özledikle diz kapağımın arkası çok kötü olmuş.
ÖZGÜRDÜ sana pomat verdi mi doktor?çok morarman var mı?

ben bu gün ilk banyomu yaptım,açılan bantlarımı değiştirdim,çorabımı yıkayıp fönle kuruttum. ohhhh dünya varmışş dedim valla pispis durmak çok zormuş. bacaklarımın çıplak halini izledim bi müddet çok mutlu oldum. ama morarmalarım başlamış.özledikle diz kapağımın arkası çok kötü olmuş.
ÖZGÜRDÜ sana pomat verdi mi doktor?çok morarman var mı?

Oh canım sıhhatler olsun. Mutluluğun daim olsun.

Oh canım sıhhatler olsun. Mutluluğun daim olsun.

sağol canım amin inşallah. hepimiz dilediğimiz bacaklara kavuşalım inşallah.bu sabah aklıma geldi, bir çok kişi ameliyatını olup iyileşme sürecini atlattıktan sonra siteye uğramıyo.demekki memnunlar hallerinden bi arayış içinde olsalar uğrayacakları ilk yer burası;deyip ümitlendiriyorum kendimi:)

sağol canım amin inşallah. hepimiz dilediğimiz bacaklara kavuşalım inşallah.bu sabah aklıma geldi, bir çok kişi ameliyatını olup iyileşme sürecini atlattıktan sonra siteye uğramıyo.demekki memnunlar hallerinden bi arayış içinde olsalar uğrayacakları ilk yer burası;deyip ümitlendiriyorum kendimi:)

Ya dediğin gibi ya da o kadar pişmanlar ki bir daha bu konu ile ilgili hiçbir şey duymak ve okumak istemiyorlar.

Back
X