• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

amylee teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığın için senin samimi yorumlarını hep dikkatle takip ettim.senin doktoruna karar vermende ne etkili oldu.birebir görüşmelerin mi. benim gideceğim doktor yerine neden senin doktor mesela.ve birde sormak istediğim silikon yaptırmaya sende mi ihtiyaç duyulmadı yoksa senin tercih etmem diye bir durumun mu var.silikonla ilgili olumsuz fikirlerin mi var.hem paralar büyük hemde büyük hayallerle girilen ameliyata gözümüzü kapatıp giremiyoruz ne yazık:(gerçekten doktora karar vermek işin büyük kısmı allah yardım etsin sonrası iyi olsun hepimiz için

:) selamlar... ben neden başka doktor değil de onu tercih ettim
1-o dönem burada arkadaşlar onu çok tercih ettiler. özellikle delphine vardı çok beğenmiştim bacaklarını
2-prof. olması önemli bir etken
3-heykel sanatçısı olması beni etkiledi. çok orantılı heykeller yapıyor.
4-ameliyat öncesi sorularıma her mailime ayrıntılı cevap verdi.
5-görüşmeye gittiğimde ilgi alanının bacak olduğu ile ilgili konuştuk, bu konuyu araştırıyor bunun bir sorun olduğunu anlıyor ve gerçekten bacak yapısını seviyor, yani güzel bacak seviyor.

böyle yani ama belki diğer doktorlarda da vardır aynı özellikler. bilemiyorum. bak izmirde de bir hoca var, o da prof ve o da bütün maillerime ayrıntılı cevap verdi onu değil de ulaşım olarak izmire nazaran daha zor olan hocayı tercih etmemin sebebi çözümlerinde daha çeşitlilik olması. yani trombosit, kök hücre, superdry vs etkiledi beni.

amylee teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığın için senin samimi yorumlarını hep dikkatle takip ettim.senin doktoruna karar vermende ne etkili oldu.birebir görüşmelerin mi. benim gideceğim doktor yerine neden senin doktor mesela.ve birde sormak istediğim silikon yaptırmaya sende mi ihtiyaç duyulmadı yoksa senin tercih etmem diye bir durumun mu var.silikonla ilgili olumsuz fikirlerin mi var.hem paralar büyük hemde büyük hayallerle girilen ameliyata gözümüzü kapatıp giremiyoruz ne yazık:(gerçekten doktora karar vermek işin büyük kısmı allah yardım etsin sonrası iyi olsun hepimiz için

pardon silikon konusunu atlamışım. ben arkada iz kalması, zor bir iyileşme süreci olması, konuştuğum bir doktorun( başka bir şehirde) yurt dışında yapılan bir toplantıda meme dışında hastalara silikon takılmamasını konuşmuş olmalarını söylemesi, kalın durması, çok denenmemiş olması vs. :))

haaa bir de benimki rötuşa para almıiyor ya, o da cezbetti beni. sonuçta garantisi var deseler de yok:))

darkpearl arkadaşım dün problemli bi mesaj yazdım silindi tekrar yazdım heyecan gerginlikten tekrar yazarken sorularını cevaplamayı unutmuşum.pazartesi günkü görüşmede muayene ücreti almayacaklarmış.telefonda asistanı öyle söyledi.belki medyada daha çok tanınan doktorların zamanı daha kıymetli o sebeple onlar için parasız muayene zaman kaybı olabilir bilmiyorum. zaten her şekilde daanışanları olduğu için parasız muayene kalabalığına ihtiyaçları yoktur bilmiyorum ama doğrusu parasız muayene benim için öncelikli oldu çünkü zaten bu sene çok fazla ödememiz var ve sanırım önce bu doktorla ilgili fikrim olumlu oluşmuştu o sebeple a.k. ya ikinci olarak görüşebilirim.benim boyum 1.64 kilom 52.doğum kontrol hapından sonra 52 den inemedim.birde düşük bel pantolon sayesinde zayıf olsamda üniversiteden beri hep simitlerim oldu.belki bu sayede onlardan da kurtulurum.
bu arada amylee loresimadan haberiniz var mı.beni onun yorumları yönlendirmişti şimdi kendisini göremeiyorum.inşallah mutludur ve bunu bizimle paylaşır bende daha çok cesaret bulurum

yok maalesef loresima memnundu en son ama haberim yok...

merhaba arkadaşım... yenide bana cennetz le bacaklarımızın benzediğini ve onun ameliyattan memnun kalmadığını söylemişti, ben de onun mesajlarına baktım, gerçekten çok ağrısı sancısı olmuş. uzun zamandır yazmadıgini görünce ters bişey mi var diye merak ettim son aktivite tarihine baktım, birkaç gün önce aktifmis ama buraya bişey yazmamış..

Allah Allaahhh... çok merak ediyorum. bi de mail atayım bakalım belki cevap gelir.

arkadaşlar ben ne yapacağımı bilmiyorum 112 hızır acil servis (sizlere) danışayım dedim. Ben çarşamba günü ameliyat olacağım inşallah. Ama bu gün hafif hastalandım. Ne yapmalıyım????? Arayıp da söylesem mi? yoksa hap mı içsem (geciktirici)? Bugün hapı aldım bile ama nasıl içeceğimi de bilmiyorum. Eczacı dr.yazmadıyse kullanmayın dedi. Korkuttu. Ayrıca günde 3 tane içmem lazım mış. Ama ameliyat günügeceden birşey yemeyeceğim için hap da içemem herhalde? Amaaaaaaaaaaaaaaan bi terslik olmasa şaşardım zaten. Yoksa tampon mu taksam? Ne bileyim ya saçmaladım mı? Nolur bir fikir verin bana.

aaa mendis duymamıştım ameliyatının yakın olduğunu hadi hayırlısı canım benim.
hiç üzülme bir şey olmaz. ilk günü bile olsa problem yok da zaten 5-6 gün geçecek üzerinden. hap falan alıp da sistemi bozma derim.

yaniiii... ben seni yanlış anlamadım değil mi:52::52::37::17:

ay çok sıcak yaaaa.... ben de çakıldım kaldım pc başına:)) nasılsın

iyiiym arkadaşım,ben gezme hakkımı 2 gündür fazlasıyla kullandım.çok yoruldum hatta. bugün eşimde yok dinlenirim bir güzel.arkadaşım sen yazlık memlekettesin diye hatırlıyorum eski yazıklarından.at kendini denizlere ohhh ne güzel..

iyiiym arkadaşım,ben gezme hakkımı 2 gündür fazlasıyla kullandım.çok yoruldum hatta. bugün eşimde yok dinlenirim bir güzel.arkadaşım sen yazlık memlekettesin diye hatırlıyorum eski yazıklarından.at kendini denizlere ohhh ne güzel..

ah ah ben de istiyorum da benim enfeksiyonlar peşimi bırakmıyor ki... kadın hastalıkları yaniii:((

geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine.bu sıcaktada zor olur denizden ,havuzdan mahrum olmak ama ne yapcan artık sağlık.

aah ah elim düzelse ayağım sakatlanıyor. zor tabii. benim bacakların son halini çekeyim ok. ama yarın.

tşk ederim canım. 70+70cc kondu. az olduğunu biliyorum ama zayıf olduğum için çok fazla yağ alamamışlar fakat 2. ve 3. seans için kalan yağlarımı dondurdular hepsini vrmek doğru olmaz dedi doktorum. çok fazla düzelme yok belki ama ben genede memnunum.

gecmis olsun yasemincc
seninki de benimkiyle ayni yöntemmis.yani yaglari dondurupta tekrar tekrar enjkte edilmesi.benim cuma günü dört haftam doldu.2 temmuzda rötusum var.inslh dr un dedigi gibi her seferinde yaglarimiz daha iyi tutunur.

aman bibi ciğim senin fiziğin ne kadar da güzelmiş öyle maşallah...

bacakların da uzaktan gördüm bayıldım ama açınca sanki sol bacak sağa göre daha mı zayıf? ama yine de çok güzel duruyorlar. üst taraf da ince ve orantılı. çok sevdim yaaa... bende o içe doğru kavis pek kalmadı.

tskr ederi canim .sanki biraz daha eridiler gibi simdi.benim sag bacak sola göre daha ince duruyor evet.artik haftaya dr ona göre enjkte eder yaglari.inslh düzelir o zaman.

sanada gecmis olsun bu arada, enfeksiyon olmussun.inslh cabuk gecer

Back
X