amylee teşekkür ederim ilgilenip cevap yazdığın için senin samimi yorumlarını hep dikkatle takip ettim.senin doktoruna karar vermende ne etkili oldu.birebir görüşmelerin mi. benim gideceğim doktor yerine neden senin doktor mesela.ve birde sormak istediğim silikon yaptırmaya sende mi ihtiyaç duyulmadı yoksa senin tercih etmem diye bir durumun mu var.silikonla ilgili olumsuz fikirlerin mi var.hem paralar büyük hemde büyük hayallerle girilen ameliyata gözümüzü kapatıp giremiyoruz ne yazıkgerçekten doktora karar vermek işin büyük kısmı allah yardım etsin sonrası iyi olsun hepimiz için
:) selamlar... ben neden başka doktor değil de onu tercih ettim
1-o dönem burada arkadaşlar onu çok tercih ettiler. özellikle delphine vardı çok beğenmiştim bacaklarını
2-prof. olması önemli bir etken
3-heykel sanatçısı olması beni etkiledi. çok orantılı heykeller yapıyor.
4-ameliyat öncesi sorularıma her mailime ayrıntılı cevap verdi.
5-görüşmeye gittiğimde ilgi alanının bacak olduğu ile ilgili konuştuk, bu konuyu araştırıyor bunun bir sorun olduğunu anlıyor ve gerçekten bacak yapısını seviyor, yani güzel bacak seviyor.
böyle yani ama belki diğer doktorlarda da vardır aynı özellikler. bilemiyorum. bak izmirde de bir hoca var, o da prof ve o da bütün maillerime ayrıntılı cevap verdi onu değil de ulaşım olarak izmire nazaran daha zor olan hocayı tercih etmemin sebebi çözümlerinde daha çeşitlilik olması. yani trombosit, kök hücre, superdry vs etkiledi beni.