• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

inşaallah geçer mini etekli günler bekle ben geliyorum. memko eşimin bi arkadaşı bizi köfte yemmeğe davet etti. biraz ileri bir güne aldırdık. morluklarımı gizler diye beyaz varis çorap aldırdım. pembe şortla giymeyi düşünüyorum. ama bir engelim varrr

eşim henüz hazır değil böyle şortlarla falan çıkmamma..

inşaallah geçer mini etekli günler bekle ben geliyorum. memko eşimin bi arkadaşı bizi köfte yemmeğe davet etti. biraz ileri bir güne aldırdık. morluklarımı gizler diye beyaz varis çorap aldırdım. pembe şortla giymeyi düşünüyorum. ama bir engelim varrr

Aaaa neymiş seni o zevkten mahrum edicek olan engel.Engel bana bak çık aradan :52:

Canim senin operasyon yaklasiyor cok merak ediyorum senin sonucunu cunku hemen hemen ayni isteklerdeyiz. Silikon-yag enj :) bu arada tam olarak hangi gundu? Hangi hastanede olacaksn ve bde en cok merak ettigm seylerden biri su para olayi. Biriktirdin mi yoksa kredi mi cektin yoksa taksit yapiliyor mu ay yapilsa pesin fiyatina taksit ne hos olurduuu :p

eşim henüz hazır değil böyle şortlarla falan çıkmamma..

eeee adamlar yıllardır alıştı bizi böyle kapalı görmeye.onada alışır arkadaşım.benim arkadaşım geçen gün bana dedi biliyormusun;-arkadaşım sen üst tarafına çok özeniyonda alt tarafa pek önem vermiyon dedi.ne cevap veriyim bilemedim....
ne yapıyım arkadaşım giyinebildiğim pantolonlar sınırlı ve aynı model :43:

Canim senin operasyon yaklasiyor cok merak ediyorum senin sonucunu cunku hemen hemen ayni isteklerdeyiz. Silikon-yag enj :) bu arada tam olarak hangi gundu? Hangi hastanede olacaksn ve bde en cok merak ettigm seylerden biri su para olayi. Biriktirdin mi yoksa kredi mi cektin yoksa taksit yapiliyor mu ay yapilsa pesin fiyatina taksit ne hos olurduuu :p

arkadaşım senin tarihte belli değil sanırım.inşallah hepimiz en yakın zamanda kurtuluruz bu sıkıntımızdan.ne güzel yazdın valla taksit olsa ,yada peşin fiyatına indiriim felan .

Evet belli degil birikmis param yok kredi ceksem kaziklayacaklar bi ton faiz. Off kardesimi bekliyorum onunla birlikte basliycam bakalm gorusmelere. Bu surecte sizleri izliyorum dinliyorum ogreniyorum tecrubelerinizden yola cikarak Allah'in izniyle bn de ameliyatlilar kervanina katiliciym:) hepinize ayri ayri tesekkur ederim bu kdr seffaf oldugunuz icin. Bn de soz veriyorum herbiseyimi paylasicam bi olayim. :)

ya esra erolu izliyorum ne kadar özgüven ile yürüyor ama hep diz üstü ve çok kısa giyiniyor. ben öyle kısa giyinsem eşim üzerime bir kamufle almamı mutlaka ister.

ya esra erolu izliyorum ne kadar özgüven ile yürüyor ama hep diz üstü ve çok kısa giyiniyor. ben öyle kısa giyinsem eşim üzerime bir kamufle almamı mutlaka ister.

evet bende sırf bacaklarına bakmak için izliyorum bazen.ama dikkatimi çeken geçen gün diz altı bir elbise giyinmişti çok çirkin görünüyordu bacakları.diz üstü giyinince daha güzel duruyor.bizim bacaklardan bir tık daha güzel diyebiliriz yinede.bu arada YENİDE gülşenin klibini bende izledim bir kaç gün önce ve son kararım kesinlikle operasyon geçirmiş.

inşallah arkadaşım ama daha ameliyat günum bile belli değil... sen fotograflarimi görmüş müydün? arkadaşların çoğu etek giyebilirsin demişti, biraz onların desteğiyle, biraz da eşimin ısralarıyla çıkıp diz altı bir elbise aldım bugün. bakalım inşallah alay konusu olmam hafta sonu:-)

ya hayatım senin bacaklar çarpık değil ki! çok çok ince. hele bir de yukarısı hafif tombulsa fazla ince durur. evet etek giyemeyecek durumda değilsin ama operasyon olmayı kafaya koyduysan biraz daha dayan bence çünkü yaptırınca çok fark eder. bir de ne olur beyaz dar kot falan giy ama siyah çorap giymeyin ya... offf kadınların bacaklarını rezil eden çorap siyah ince çorap bence.

ağrı yok sadece balon gibi bi şişlik bugün ilk kez işe gittim ve eve gelince de yemek ve biraz temizlik eşim yat diyo ama birisi işlere el atmayınca da olmuyoki:(

eşin de böyle fedakarlık yapmaya hazırken yat. çok ararsın bu günleri:)) bir de çalışıyormuşsun eve gidince en az bir ay yorma çok kendini.

iki tane daha resim koydum bu arada. siyah etekli. yalnız kendi resmimi çekmeye çalıştığım için hafif eğik duruyorum. bunlar biraz daha güzel gösteriyor bacağı yani. az daha açık arası diye düşünün.:52::51:

ya hayatım senin bacaklar çarpık değil ki! çok çok ince. hele bir de yukarısı hafif tombulsa fazla ince durur. evet etek giyemeyecek durumda değilsin ama operasyon olmayı kafaya koyduysan biraz daha dayan bence çünkü yaptırınca çok fark eder. bir de ne olur beyaz dar kot falan giy ama siyah çorap giymeyin ya... offf kadınların bacaklarını rezil eden çorap siyah ince çorap bence.

bilmiyorum bakalım ramazandan önce bir doktorla görüşmeyi düşünüyorum.. burda adı hiç geçmiyor ama tanınmış bir doktor,halam lipo olmuştu çokta memnun kaldı. 8 yıl oldu, çok enteresan aklıma yeni geldi ona gitmek.. hayırlısı artık. ilgine teşekkür ederim arkadaşım...

bilmiyorum bakalım ramazandan önce bir doktorla görüşmeyi düşünüyorum.. burda adı hiç geçmiyor ama tanınmış bir doktor,halam lipo olmuştu çokta memnun kaldı. 8 yıl oldu, çok enteresan aklıma yeni geldi ona gitmek.. hayırlısı artık. ilgine teşekkür ederim arkadaşım...

rica ederim. ben de teşekkür ederim yorumların için. kimmiş ki acaba:))))

iki tane daha resim koydum bu arada. siyah etekli. yalnız kendi resmimi çekmeye çalıştığım için hafif eğik duruyorum. bunlar biraz daha güzel gösteriyor bacağı yani. az daha açık arası diye düşünün.:52::51:

amyleeeeeeeeeeeeeee kafamdaki karanlık noktalar sayende aydınlandı ve bugün doktorla görüştüm.ya ne kadar hoş bir hekim kim demiş ilgisiz filan diye çok zarif çok düşünceli sağolsun.adamımsın hocaa diye çıkcaktım klinikten.asistanıda elidor sempati güzeli seçilmiş sanırım hahaha valla çok sevimli hoş bir bayan.bak gülüyorum çünkü artık kendimi güvende hissediyorum.aslında temmuzdu randevu günüm ama allahın lütfuna bakar mısın hasta gelmemiş beni aradılar gözlerimin çapağını sildiğim gibi taksiye hoop hastaneye.
benim için küçük bir silikon ve yağ ya da sadece yağ dedi doktorumuz.ama öncelikle yağ.benim simitlerim bi işe yarıcak belki böylece.maşallah inşallah diyerek sevgilerimi iletiyorum hepinize

Back
X