• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

iki gündür yine de acele etme iyi araştır dediğin kısıma takıldım amylee
hekimler nasıl araştırılırki burda yaradana sığınıp yazılanlara güveniyoruz.onun dışında doktor beyi tanıdıktan sonra bir diğeriyle görüşsem bana farklı ne dicek.bu zamana kadar iyi sonuçlar alan titizlenen bir hekim olduğunuda sizlerin sayesinde öğrendik.başka doktor şöyle yapcam böyle yapcam da diyebilir ama sen kendin saydın onu tercih etme sebeplerini şimdi kararımı neden sorgulayayım.bana tekrar yardımcı olur musun bir sıkıntımı var:(

Aaa yok canım forumda bulursun zaten aradıklarını, başka şekilde ben de ihtimal vermiyorum. Yani iyi kötü hepsi geçti burada. Ben direkt olarak ona yaptır buna yaptır demek istemedim de ondan.

Yani ben olsam benim doktoruma giderdim kesin:))))))))))
Bak loresima da çok memnundu onun doktoru farklı idi ama:))

doktorumuz ya dolandırıcı ya deli ya genleri çok iyi:)bir insan hem prof olsun hem baba olsun hem o kadar genç olsun.saçında sakalındaki bir iki tutam beyaz olmasa vallahi 30 larında bir adam.yoksa 30 larında mı:)kendinide mi gençleştiriyor.öyleyse çok başarılı

Ben eski resmine rastlamıştım nette. Kesinlikle şimdi daha karizmatik. :))

Kusura bakmayın kızlar konuyu biraz dağıttık:)) tıp. Sustum ben:51:

kızlar mrb,bi kaç gündür çok yoğun bi tempodayım..sanırım çok çabuk normal hayata dönmek zorunda kaldım, yordum kendimi.dün akşam misafirim bile geldi.insanlara bişey de söleyemiyorum,mecbur kabul ettim artık.bugün 9.günüm ve 4 gündür ayaktayım.
bacaklarım iyi ama ayaklarım davul gibi şişti ve gece yorgunlukta bacaklarım acaip sızlıyo.morluklarım pembeleşmeye başladı.doktor bi merhem vermişti. auroderm x 58 tl pahalı diye almadım.ARNECA da alabilirsin dedi o daha ucuz bugün onu alıcam. umarım bir an önce geçer morluklar.

Herkese selamlar.Ben aktardan biberiye yağı aldım morlukları bayağı açtı tavsiye ederim.Yatmaktan bacaklarımın arkası yatsılaştı şimdi daha dikkatli yatıyorum.Gerçi 2 gündür misafir yemek derken yatmaya fırsattadır yok. Varis çorabının ayak kısmını makasla kestim şuan daha rahat kullanıyorum.Bacaklarımın yandan bakışı halen ince moralim bozuldu biraz:(

Herkese selamlar.Ben aktardan biberiye yağı aldım morlukları bayağı açtı tavsiye ederim.Yatmaktan bacaklarımın arkası yatsılaştı şimdi daha dikkatli yatıyorum.Gerçi 2 gündür misafir yemek derken yatmaya fırsattadır yok. Varis çorabının ayak kısmını makasla kestim şuan daha rahat kullanıyorum.Bacaklarımın yandan bakışı halen ince moralim bozuldu biraz:(

bütün sorularıma cevap vermis kadar oldun yaa...varis çorabının ayaklarını kesince kaçmadı mı? benide çok rahatsız etti. bende bacaklarıma bakınca sanki eski hali.. bazende iyikide yaptır mışım diyorum. tam bir duygu karmaşası..

özgürdu arkadaşım senin bacaklarına silikon yapıldı mı? yoksa sadece yağ mı, çok güzel olmuş yaa.. gene moralim bozuldu benim. :(

bu arada benim bi sorunum daha var,18 haziranda ameliyat oldum.22 sinde adet olmam gerekiyodu hala olamadım.antibiyotik yada narkoz gecikme yapar mı? çok gerildim bu konuda.

Merhaba hopedesire benim de adetim 4-5 gün gecikmişti ameliyattan sonra ,meraketme bu normal bir şey.

Özgürdü bacaklarına bayıldım maşallah çok güzel olmuşlar.

özgürdu arkadaşım senin bacaklarına silikon yapıldı mı? yoksa sadece yağ mı, çok güzel olmuş yaa.. gene moralim bozuldu benim. :(

Hiç üzülme arkadaşım.Senin dr farklı çalışıyor ben onu anladım.yağ transferini 3 e bölüyor.Ve 3. İşlemde herşey bitiyor.benim dr A.k. Verebildiği kadar yağı veriyor tutunursa sorun yok,tutunmassa rutuşlar yapıyor.kışa banada rutüş görünüyor.İçini ferah tut tedavini yarım bırakma.Ameliyat,yorgunluk,eriyecek,erimeyecek diye nasıl bir ruh yapısına büründüysem yarım saat ağladım..:(

canım o dediğini ben de düşündüm ama doktora sordun mu sakıncası var mıdır acaba ayaklarını kesmenin. ben doktorun sölediği 2 merhemi de bulamadım yaşadığım yerde.biberiye yağı iyi fikir kim tavsiye etti.

bütün sorularıma cevap vermis kadar oldun yaa...varis çorabının ayaklarını kesince kaçmadı mı? benide çok rahatsız etti. bende bacaklarıma bakınca sanki eski hali.. bazende iyikide yaptır mışım diyorum. tam bir duygu karmaşası..

Çorabın sadece aşağı kısmı çok az kaçtı.ama rahatladım.

canım o dediğini ben de düşündüm ama doktora sordun mu sakıncası var mıdır acaba ayaklarını kesmenin. ben doktorun sölediği 2 merhemi de bulamadım yaşadığım yerde.biberiye yağı iyi fikir kim tavsiye etti.

Kimse tavsiye etmedi daha önce kızımın yüzünde ki morluk için araştırdığımda bulmuştur.Kontrole gittiğimde dr hiç duymadım ama kullan dedi.

canım benimki kesmeden de kaçık zaten.doktora mail attım cevap bekliyorum.bana 10 gün giy demişti.sanırım en az günü bana vermiş.

Banada 10 demişti.kontrole gittiğimde 1 haftA daha uzattı.1 haftanın sonundada uzun ayakta kalacağım zamanlar giymemi söyledi.bugün çıkardım ama heryerim sızladı gittiğim yerde tekrar giydim.

canım geçmiş olsun. sanırım yakın zamanda olmuşuz ameliyatı, benimde çok morardı şimdilerde kapkara oldu, 2 ilaç tavsiye ettiler bana biri arnica öteki bromelaın, ilk günden itibaren kullanıyorum. keşke sende ilk günden alsaymışsın. nasıl oldu sonuçtan memnun musun?

sağo canım sana da geçmiş olsun. senin doktorunu ben de araştırmıştım. gerçekten çok iyi bi doktor,yurt dışındaki ünlüler bile ona geliyo.ama a.k ye nasipmişameliyatım..bu ARNİCA ilacın tam adını verebilir misin bana?arnica ilacın adı mı etken maddenin adı mı?bugün eczanelerde bulamadım ben onu?bu isimde ilaç yok dediler etken madde o dediler.

al benden de okadar,ameliyat öncesi azcık düzelme olsun yeter diyodum şimdi bende başladım kusur aramaya:(sanırım çarpık olmadığımızı kabullenmek biraz zaman alıcak.

Eşim 5 yıl önce burun ameliyatı olmuştu.burnundaki kemeri aldırmıştı.Hep onunla dalga geçerdim boşuna ameliyat oldun beynim burnunu eskisi gibi algılıyor diye.Şimdi aynısı benim bacaklara oldu.Beynimiz çarpık algılıyor.

Back
X