• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

doktoruma sordum neden belli bir oranda veriliyor diye. benim cildim fazlasını almazmış. yani benimde hiçbirşeyim normal değil. çok şükür ki ameliyattan sağ salim çıktım...

sağo canım sana da geçmiş olsun. senin doktorunu ben de araştırmıştım. gerçekten çok iyi bi doktor,yurt dışındaki ünlüler bile ona geliyo.ama a.k ye nasipmişameliyatım..bu ARNİCA ilacın tam adını verebilir misin bana?arnica ilacın adı mı etken maddenin adı mı?bugün eczanelerde bulamadım ben onu?bu isimde ilaç yok dediler etken madde o dediler.

bu ilaçlar bitkisel ilaç diye biliyorum. hatta eşim tanıdık eczaneden alınca bayan eczası hamile zannetmiş beni.. heheheh çok komik, milletin aklına bile gelmez çarpık bacak ameliyatını olduğum.... çok anlamamakla beraber üzerinde yazanı yazıyorum. Arnica D 4... günde zaman dilimine göre her alışımda 2 tane yutuyorum. 3 kez...

bu ilaçlar bitkisel ilaç diye biliyorum. hatta eşim tanıdık eczaneden alınca bayan eczası hamile zannetmiş beni.. heheheh çok komik, milletin aklına bile gelmez çarpık bacak ameliyatını olduğum.... çok anlamamakla beraber üzerinde yazanı yazıyorum. Arnica D 4... günde zaman dilimine göre her alışımda 2 tane yutuyorum. 3 kez...

ben merhem zannetmiştim arnicayı hap mı o?

doktoruma sordum neden belli bir oranda veriliyor diye. benim cildim fazlasını almazmış. yani benimde hiçbirşeyim normal değil. çok şükür ki ameliyattan sağ salim çıktım...

herişte bi hayır vardır diye düşün arkadaşım.benim de dokum çok sertmiş.diz altımda bi tek yerden girebilmiş.ameliyatım 40 dk daha uzun sürmüş normalden.

teşekkür ederim. sen ameliyat olmuş muydun?

Hayır cnm ben ameliyat olmadım henüz ama forumun en eski takipçilerindenim yani konu sahibine ilk cevap yazanlardan biriyim :)ha bunca yıl neden olmadın dersen çünkü benim bacağımda yamukluktan ziyade incelik var ama ben etek şort falan giyiyorum yazın o kadar takmadan o yüzden de benim için hayat memat meselesi olmadı, tabii ki kışın daha can sıkıcı oluyor çünkü diz altı bir çizmenin içini doldurmuyor ve çok kötü görünüyor, bir de kışın üst kısma daha kalın giyinebildiğimiz için zaten alta göre kalın olan üst kısım yani nasıl diyim güreşçi gibi oluyor :1: bir de elbette yani daha güzel bacaklar kim istemez o yüzden artık ciddi manada düşünüyorum ameliyat işini, öğretmen olduğum için de olmamış olma nedenlerimden birisi olan maddi kısmı da düşünüyorum bakalım hayırlısı :49:

Son düzenleme:
bende anlamadım canım.arnica merhemin tam adını verirmisin bana?birde kremi kullanınca kaç hgünde geçti morluklaın?

Pembe bir kutu, Arnica krem yazıyor beyazlı morlu bir kutu meditech diye bir firmanın. Ben iki tüp (75g) düzenli kullandım. Yağ alınan yerlerdeki morluklar çok koyu renkliydi, büyüktü, çabuk geçti. Ama yağ konan yerdekiler çürük rengindeydi hâlâ duruyor. üçüncü tüpü kullanmadım. Çok sıkıldım. Bence krem Çok etkili değil. Doktora da dedim.. Son Kontrolde sıkıldım artık diye, kullanma demişti, Yarın ne diyecek bakalım, dört ay olacak, duruyor çürükler

Hayır cnm ben ameliyat olmadım henüz ama forumun en eski takipçilerindenim yani konu sahibine ilk cevap yazanlardan biriyim :)ha bunca yıl neden olmadın dersen çünkü benim bacağımda yamukluktan ziyade incelik var ama ben etek şort falan giyiyorum yazın o kadar takmadan o yüzden de benim için hayat memat meselesi olmadı, tabii ki kışın daha can sıkıcı oluyor çünkü diz altı bir çizmenin içini doldurmuyor ve çok kötü görünüyor, bir de kışın üst kısma daha kalın giyinebildiğimiz için zaten alta göre kalın olan üst kısım yani nasıl diyim güreşçi gibi oluyor :1: bir de elbette yani daha güzel bacaklar kim istemez o yüzden artık ciddi manada düşünüyorum ameliyat işini, öğretmen olduğum için de olmamış olma nedenlerimden birisi olan maddi kısmı da düşünüyorum bakalım hayırlısı :49:

sevsinler senin gibi öğretmeni, meslektaşız, :49: ben foruma üye olduktan sonra kesin karar verdim olmayı, seni ikna etmekte zor olmasa gerek ama tabiki bütçeyi biraz zorlayan bir ameliyat. inşaallah gönlüne göre olur herşey. benim yazı kışı yok, hiçbir hava koşuluna uymayan bacaklarım var. yıllarca saklaya saklaya bir hal oldum. yeni evli sayılırım. evimin çoğu eksiğini erteleyip kendime öncelik verdim...

heee evet evet... fiyatları özelden attım da rötuş için sadece hastane masrafı dedi. kışa görcez bakalım ne kadar tutacak net olarak ama sanırım 1500-2000 civarında 1 gecesi.:54:

ya hayatım senin bacaklar çarpık değil ki! çok çok ince. hele bir de yukarısı hafif tombulsa fazla ince durur. evet etek giyemeyecek durumda değilsin ama operasyon olmayı kafaya koyduysan biraz daha dayan bence çünkü yaptırınca çok fark eder. bir de ne olur beyaz dar kot falan giy ama siyah çorap giymeyin ya... offf kadınların bacaklarını rezil eden çorap siyah ince çorap bence.

Cevabın için teşekkürler Amylee, bence gayet güzel fiyat. Siyah çorapla ilgili de yani çok muzdarip olduğumdan söylemeden geçemedim; siyah çorap bir kadının bacağını cidden rezil de eder vezir de ama bana hep rezil kısmı denk geldiğinden çok özendiğim ve hep giymek istediğim bir tarz siyah çorap+etek+topuklu ayakkabı kombinasyonu :110:

Pembe bir kutu, Arnica krem yazıyor beyazlı morlu bir kutu meditech diye bir firmanın. Ben iki tüp (75g) düzenli kullandım. Yağ alınan yerlerdeki morluklar çok koyu renkliydi, büyüktü, çabuk geçti. Ama yağ konan yerdekiler çürük rengindeydi hâlâ duruyor. üçüncü tüpü kullanmadım. Çok sıkıldım. Bence krem Çok etkili değil. Doktora da dedim.. Son Kontrolde sıkıldım artık diye, kullanma demişti, Yarın ne diyecek bakalım, dört ay olacak, duruyor çürükler

bendeki hap aynı ürün mü acaba? bende de tam tersi yağ konulan yerler 4 günde geçti. ama yağ alınan yerler beni bir zombiye çevirdi resmen görünce kendim bile korkuyorum...

sevsinler senin gibi öğretmeni, meslektaşız, :49: ben foruma üye olduktan sonra kesin karar verdim olmayı, seni ikna etmekte zor olmasa gerek ama tabiki bütçeyi biraz zorlayan bir ameliyat. inşaallah gönlüne göre olur herşey. benim yazı kışı yok, hiçbir hava koşuluna uymayan bacaklarım var. yıllarca saklaya saklaya bir hal oldum. yeni evli sayılırım. evimin çoğu eksiğini erteleyip kendime öncelik verdim...

Aa meslektaş mıyız :7: Forumda baya var öğretmen sanki :) elbette ikna olmaya yer arıyorum da maddi kısım baya düşündürüyor tabii ki, bir de eşim olsa derim hadi ben kendi maaşımla ödiyim o da evin eksiklerini karşılasın ama İstanbul şartlarında yalnız yaşıyorum :12:

Son düzenleme:

hımm zümre mı yapsak?branş ne kızlar bu arada:)ne kadar çarpık meslektaşımız varmış böle:)

Arkadaşlar size hiç beklemediğiniz bu haberi vermek zorunda hissediyorum kendimi tabiki.zaten bu son msjım olacak.hiç beklemediğiniz haber derken evet bugüne kdr bu ameliyat için belki hiç duymadığınız bi sebeple ben maalesef ameliyat olamıyorum.sebep grip değil gribim geçmişti fakat bugün ameliyat öncesi görüşmeye gittiğimde tahliller yapıldı ve kan değerim düşük çıktı dolayısıyla anestezi dr.u ameliyata izin vermedi..bu ameliyat bnm şartlarımı çok zor kullanıp yaratmaya çalıştığım bi fırsattı.para konusunu bişekilde halledebilsemde ondan daha önemlisi ameliyatın bu tarihi ve yanımda olacak arkadaşın imkanı bnm tek şansımdı.ne stresler çektim bugün ist.a gelebilmek ve bu fırsatları sağlayabilmek için anlatamam.malesef bu şans gitti bitti..bir daha bu fırsatı yakalayabilmem çok zor,imkansız gözüküyor yada kim bilir ne zaman olur Allah bilir.

Her şeyin sonu değil tabi sağlık olsun dicem ama benimkide sağlıktan gitti işte. dr. yarın ameliyatı olamazsın dediğinde yüzüne sadece öylece bakakaldım hiçbi şey diyemedim,nasıl üzüldüğümü varın siz düşünün artık.. biliyorum burda özellikle bnm ameliyatımı merak eden arkadaşlar da vardı ama malesef size yardımcı olamadım arkadaşlar elimde olmayan sebeplerle kusura bakmayın. Keşke en baştan uyarılsaydım,bilgilendirilseydim kan değeri gibi önemli bi sebebi, bugüne kadar çoktan dr.a gider ve çaresini bulurdum muhakkak ve ameliyatımı olmuş olurdum gönlümce.ama olmadı. o yüzden size tavsiyem ameliyat tarihinden önce siz bi dr.a gidin ve kan değerinizi ölçtürün ve ameliyata kadar normal seviyeye getirin kan değerinizi de.

Kendim için artık bu konuyu kapatmak zorundayım mecburen.bu forumu okuduğum sürece daha da üzüleceğimi düşünüyorum bundan sonra.o yüzden ben artık aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar.ameliyat olan arkadaşlara Allah acil şifalar versin, yakın ve uzak zamanda olacaklara da şimdiden geçmiş olsun diyorum. Her şey gönlünüzce olsun, çok mutlu olursunuz inşaallah. Hepiniz hoşçakalın.

hımm zümre mı yapsak?branş ne kızlar bu arada:)ne kadar çarpık meslektaşımız varmış böle:)

Hehehheh :D evet yapalım yaa :13: darkpearl de var mesela :) bir de diz hizasında etek hani bir öğretmene en yakışan kıyafettir millet giyerken uzaktan bakmak çok koyuyor :(

Son düzenleme:
Back
X