• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

saddy canım neden hemen pes ediyorsun ki. paranı biriktirdin sonuçta. kansızlık halleidlemeyecek bir şey değil. bu iş senin için bitmedi sadece zamanı uzadı. öğretmen olduğun için de diğer mesleklerde çalışanlara göre tatillerin fazla. bu sene olmaz seneye yaptırırsın. parayı biriktirmişsin sonuçta dokunma o paraya. elbet olursun ameliyatı. yıllardır bu durumun sıkıntısıyla yaşıyoruz bu kadar kolay pes edeceğini zannetmiyorum ben. bak memkoyla bana paramız yok ama her an olacakmış gibi ayrılmıyoruz burdan. :)) sen de hemen pes edip yoluna gitme. insan istemeyegörsün yoğu var eder. tabi yine de son karar senin. ama bence vazgeçme yoksa hep bunun pişmanlığını yaşarsın. her şey gönlünce olsun.

yenide sen ameliyat için kredi çekmiştin diye hatırlıyorum. ne diye çektin krediyi ihtiyaç kredisi mi ne dedin. estetik için istiyorum denilse verilmez herhalde.

Yenidecim öncelikle sana tavsiyelerin için sabrın için çoooook teşekkür ederim. 7de ordaydık kan alındı sorular soruldu resim çekildi dr.geldi çizimleri yaptı.12:50 de alındım13:50 de yatağımdaydım. Uyandığımda üşümedim başım da dönmedi çok şükür. Sağ basenden yağ aldı her iki bacağa da100er cc koymuş. Bir de diz içindeki yağı lipo işe almış. Yemek yedik 6 gibi çıktık. Eve geldiğimde yağ alınan yer çok kanamış ama bugün kan yok. Ağrım da yok basabiliyorum ama otururken yatarken acıyor tabbi bir de yürürken dizlerimi kırarak yürüyorum. Yarın kontrolüm var.

Geçmiş olsun , Topuklu terlikle çok rahat yürünüyor.Ameliyatın çpk kısa sürmüş.Ben 3 saatte zor çıktım.Sanırım başının dönmemesinin sebebi narkozu az almışsın.Biz 3-4 saat çek çek sonra bulantı:)

bacaklarımda yağ konan yerlerde morluk ve kızarıklık vardı. morluklar ilk günlerde geçti fakat kızarıklıklar olduğu gibi duruyor. pembe bir cilt düşünün.korkmaya başladım. bu normal mı, ameliyat olan arkadaşlardan bu durumda olan var mı? pazartesi kontrolüm var. acaba sormalı mıydım? öfffff

Doktorum eylülde yine çağırdı :16:
Fotoğraf çekeriz demişti ama bacakları görünce bu sözü unutmuş gibi yaptı adamcağız :1:
cildim hassas bunu da 31 yaşımda öğrenmiş oldum. Sinek ısırığı vardı bir tane çürüklerle kontrast olarak :) akrep ısırığı gibi dedi. Neyse ozetle 10 üzerinden 7 verdi. Sanırım sınıfı geçtim :)

Rahat ol sende bu gözler varken kimse bacaklara bakmaz dedi :9: ( doğuştan bir güzel yerim varmış iyi ki)

bacaklarımda yağ konan yerlerde morluk ve kızarıklık vardı. morluklar ilk günlerde geçti fakat kızarıklıklar olduğu gibi duruyor. pembe bir cilt düşünün.korkmaya başladım. bu normal mı, ameliyat olan arkadaşlardan bu durumda olan var mı? pazartesi kontrolüm var. acaba sormalı mıydım? öfffff

Yasemin hoş geldin demek istemiyorum. Umarım benimki gibi degildir çünkü ben az once de yazdığım gibi hâlâ bakıyorum onlara. Bazen fotoğraf çekiyorum ama ışıktan tam olarak gerçeği yansıtmıyor. Pembe desem pembe değil mor hiç değil sarı pembe mor arası bir renk. Geçecekmiş

Yasemin hoş geldin demek istemiyorum. Umarım benimki gibi degildir çünkü ben az once de yazdığım gibi hâlâ bakıyorum onlara. Bazen fotoğraf çekiyorum ama ışıktan tam olarak gerçeği yansıtmıyor. Pembe desem pembe değil mor hiç değil sarı pembe mor arası bir renk. Geçecekmiş

alerji mi yoksa yağ konulan yerde oluşan hassasiyet mi? çorapla görünmüyor yenide. doktorum gördü birşey demedi sadece geçecek geçecek dedi... bir krem yada ilaç almadım bunun için, hani morlukların geçmesi için krem, hap vsss kullanıyorum. bu morluk değil. tedirgin olmaya başladım..

alerji mi yoksa yağ konulan yerde oluşan hassasiyet mi? çorapla görünmüyor yenide. doktorum gördü birşey demedi sadece geçecek geçecek dedi... bir krem yada ilaç almadım bunun için, hani morlukların geçmesi için krem, hap vsss kullanıyorum. bu morluk değil. tedirgin olmaya başladım..

Bilemedim canım. Benimki morlugun yerlesmesi gibi bir şey. Seninki belki hassasiyettir. Başka arkadaslar da yürüyünce kızarıyor yazmışlardı. Normalmiş o. Belki senin de öyledir. Onlar doktorlarına sormuştu. Mesajını görünce yanitlarlar

Bilemedim canım. Benimki morlugun yerlesmesi gibi bir şey. Seninki belki hassasiyettir. Başka arkadaslar da yürüyünce kızarıyor yazmışlardı. Normalmiş o. Belki senin de öyledir. Onlar doktorlarına sormuştu. Mesajını görünce yanitlarlar

ağrılar varken o kadar şeyi bi anda düşünemiyorsun. ağrılarım geçti şekli nasıl güzel olmadı diye kafama taktım. morluklar da öyle, şimdi morluklar geçti bu seferde kızarıklık çıktı ortaya, ya aslında bu kadar takıntılı biri değilim ama evde pinekleye pinekleye böyle oldum. neyse ya kafanızı da problemlerimle şişiriyorum. kusura bakmayın.

Bacaklarımda baldır kısmı akadan çok basık duruyor Yani bacakların alt kısmının arkası yuvarlak olur ya öyle değil.Acaba düzelir mi fotoda çektim eklemeye çalışayım.offff...

Back
X