• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

rahat ol tabi ki. insan kendiyle barışık oldu mu her şey daha kolay. artık yaptıramayanların yerine de giyip gezeceksin sen. bizim hevesimizi de sen al. :1:

ne yapalım yani, doğuştan gelmemiş, uğraşıyoruz, bizim suçumuz değil ya, fiziksel kusur...
sen kendi hevesini kendin alacaksın inşallah canım :)

ne yapalım yani, doğuştan gelmemiş, uğraşıyoruz, bizim suçumuz değil ya, fiziksel kusur...
sen kendi hevesini kendin alacaksın inşallah canım :)

Elalemin sütun gibi bacaklarının yanına ulaşamayacak bacaklara uğraşmak için ne paralar ödüyoruz. Çok yazık bize. :) Ama sen artık oldun. kimse çarpık bacaklı demez sana her istediğini giyersin bu bacaklarla. topukludan da çekinme. biz o sütun bacaklılardan daha çok hakediyoruz en güzel elbiseleri giymeyi. ee ne de olsa yılların ezilmişliği var. :))

ben de radikal kararlar alabilirim şu sıra. çok taktım kafaya. bir umudum vardı para bulmak için o da suya düştü dün akşam. şartlarımı zorlayıp kredi çekecem galiba. arada sırada bile sigara içmeyen ben stresten sigaraya başladım. alkolik olmadan bu işi halletmem lazım. :52:

Teşekkür ederim. Zaten sağ tarafımda basen daha çıkıkmış yani asimetri ezelden varmış düzeltilmiş oldu .

çok şaşırdım. demek ki hem sende yağ vardı, hem de ihtiyaç da tek taraftan yetecek kadar azdı. akşama yaz bize, nasıl geçtiğini. bu arada iyi ki haber verdin doktorun gideceğini, teşekkür ederim. gerçi bir değişiklik olmadı, hava değişimi...

Elalemin sütun gibi bacaklarının yanına ulaşamayacak bacaklara uğraşmak için ne paralar ödüyoruz. Çok yazık bize. :) Ama sen artık oldun. kimse çarpık bacaklı demez sana her istediğini giyersin bu bacaklarla. topukludan da çekinme. biz o sütun bacaklılardan daha çok hakediyoruz en güzel elbiseleri giymeyi. ee ne de olsa yılların ezilmişliği var. :))

ben de radikal kararlar alabilirim şu sıra. çok taktım kafaya. bir umudum vardı para bulmak için o da suya düştü dün akşam. şartlarımı zorlayıp kredi çekecem galiba. arada sırada bile sigara içmeyen ben stresten sigaraya başladım. alkolik olmadan bu işi halletmem lazım. :52:

sigaraya başlama, ameliyat, narkoz sonrası uyanma, yağların tutunması zor oluyormuş. aman aman.
ben silikon yaptıracağım diye 11 bin çektim, biraz eksideydi hesap. 526*24 ay. arada bir eksiye düşüyorum, idare ediyorum. sanırım yağ enj. artanı yedim :)
krediyi öneririm. beklemenin stresi daha zor,

Son düzenleme:
sigaraya başlama, ameliyat, narkoz sonrası uyanma, yağların tutunması zor oluyormuş. aman aman.
ben silikon yaptıracağım diye 11 bin çektim, biraz eksideydi hesap. 526*24 ay. arada bir eksiye düşüyorum, idare ediyorum. sanırım yağ enj. artanı yedim :)
krediyi öneririm. beklemenin stresi daha zor,

daha içmem o zaman bu ameliyat için her şeyden vazgeçebilirim. :) ben 4500 çekecem 24 ay düşünüyorum ben de ucuza gelir rahat rahat öderim. paranın artanını yemekle çok iyi yapmışsın. bir daha mı gelecez şu dünyaya canımız ne istiyorsa onu yapalım. :8:

geçmiş olsun ufaklığa. neyi var on gündür geçmemiş.

Arkadaşım 1 aydır grip yüzünden sürekli hastaneye götürüyordum. Daha gribi geçmeden bu seferde migde bulantısı ishal falan başladı geçmedi bir türlü. Bunlarla ilgili kosturup duruyoruz işte.

daha içmem o zaman bu ameliyat için her şeyden vazgeçebilirim. :) ben 4500 çekecem 24 ay düşünüyorum ben de ucuza gelir rahat rahat öderim. paranın artanını yemekle çok iyi yapmışsın. bir daha mı gelecez şu dünyaya canımız ne istiyorsa onu yapalım. :8:

Senin adına çok sevindim. Çekeceğin miktar düşük olduğundan ödemelerinde çok az olacaktır. Fazla bekleme olurmu bu ara ihtiyaç kredileride baya uygun. Ayy heyecanlandim şimdi hadi biran ince git görüş doktorla. Sen gitmezsen ben zorla götüreceğim seni.:4::4:

Arkadaşım 1 aydır grip yüzünden sürekli hastaneye götürüyordum. Daha gribi geçmeden bu seferde migde bulantısı ishal falan başladı geçmedi bir türlü. Bunlarla ilgili kosturup duruyoruz işte.

inşallah biran önce düzelir üzüldüm ikinize de. hem onun için hem senin için zor ve yorucu tabi.

Senin adına çok sevindim. Çekeceğin miktar düşük olduğundan ödemelerinde çok az olacaktır. Fazla bekleme olurmu bu ara ihtiyaç kredileride baya uygun. Ayy heyecanlandim şimdi hadi biran ince git görüş doktorla. Sen gitmezsen ben zorla götüreceğim seni.:4::4:

doktora gitmek konusunda tereddütlüyüm biraz. sonra parayı denkleştiremezsem çok takarım ben yerim kendi kendimi. zaten şu anda gidemem memleketteyim. doktor tatile çıkar mı ki acaba.

yenide senin doktorun kimdi:)hala kafamda oturmadı kim kimin doktoruydu diye.bu arada operasyon tarihim belli ama hala parayı netleştiremedim.gerçekten çok mutsuz uyudum uyandım.dün akşam ablama açtım konuyu hem şaşırdı ne problemin var anlamadım hemde başladı başka sorunlarla kıyaslamaya. sırf bunun için bile kimseye anlatılmazki bu dert.bize dert başkasına şımarıklık gibi geliyor.nasıl olacak gelen gün neler getirecek kaygılıyım.inşallah bende hepimizde kısa sürede bu kamburumuzdan kurtuluruz.burda tanımadığımız bir sürü arkadaşımız oldu terapi merkezi gibi

Arkadaslarr cok sagolun guzel dilekleriniz icin ameliyat bi bucuk saat falan surdu odamdayim serum takili biraz agrim var bacaklarimin arkasinda o kadar bu gece hastanede kalacagim. Ameliyathaneye giderken sakinlestirici yapalm dediler meger narkozmus bi uyandm ameliyat bitmis cin gibiyim simdi uyuyamiyorum:)

Arkadaslarr cok sagolun guzel dilekleriniz icin ameliyat bi bucuk saat falan surdu odamdayim serum takili biraz agrim var bacaklarimin arkasinda o kadar bu gece hastanede kalacagim. Ameliyathaneye giderken sakinlestirici yapalm dediler meger narkozmus bi uyandm ameliyat bitmis cin gibiyim simdi uyuyamiyorum:)

Ay ne güzel şıp diye oldun bitti. Hiç görebiliyor musun bacaklarını. Ne alemdeler. Çok acın olmaması güzel. Sen bizim tek silikonlumuzsun şu anda o yüzden kıymetlimizsin bizden esirgemeyeceksin değil mi bacaklarını? :9:

nihayet bugün yakaladım sizi.siz sabahın 7 sinde benim en derin uyuduğum saatte başlamışsınız sohbete.vanillasky eğer kredi çekme imkanın varsa hiç bekleme çek yaptır arkadaşım.bende gaza gelip eşimin başının etini yemeye başlarım belki.:52:Banane bende güzel bacak istiyom diye:))

Son düzenleme:
doktora gitmek konusunda tereddütlüyüm biraz. sonra parayı denkleştiremezsem çok takarım ben yerim kendi kendimi. zaten şu anda gidemem memleketteyim. doktor tatile çıkar mı ki acaba.

kredi işini garantile öyle git arkadaşım.yoksa seninde yazdığın gibi,çözüme hem bu kadar yakın olup hemde ulaşamamak dahada yıpratır.

nihayet bugün yakaladım sizi.siz sabahın 7 sinde benim en derin uyuduğum saatte başlamışsınız sohbete.vanillasky eğer kredi çekme imkanın varsa hiç bekleme çek yaptır arkadaşım.bende gaza gelip eşimin başının etini yemeye başlarım belki.:52:Banane bende güzel bacak istiyom diye:))

Sonunda kavuştuk. Nöbetlese duruyorduk sayfada artık. :1: Pek ümidim yok ama şansımı deneyecem çok yüksek ücretle geri ödeyemem bütçeme uygun taksit olursa e bi de krediyi verirlerse alacam. bakalım artık pek ümitlenmek istemiyorum sonra olmazsa oturur çocuk gibi ağlarım. :27:

Sonunda kavuştuk. Nöbetlese duruyorduk sayfada artık. :1: Pek ümidim yok ama şansımı deneyecem çok yüksek ücretle geri ödeyemem bütçeme uygun taksit olursa e bi de krediyi verirlerse alacam. bakalım artık pek ümitlenmek istemiyorum sonra olmazsa oturur çocuk gibi ağlarım. :27:

şansını dene arkadaşım,gün doğmadan neler doğar.

çok çok geçmiş olsun arkadaşım.çocuklar hasta olunca hayat durur,anneler çocuğundan çok hasta olur.Allah yardımcın olsun,en kısa zamanda düzelsin oğluşun

Doktorum eylülde yine çağırdı :16:
Fotoğraf çekeriz demişti ama bacakları görünce bu sözü unutmuş gibi yaptı adamcağız :1:
cildim hassas bunu da 31 yaşımda öğrenmiş oldum. Sinek ısırığı vardı bir tane çürüklerle kontrast olarak :) akrep ısırığı gibi dedi. Neyse ozetle 10 üzerinden 7 verdi. Sanırım sınıfı geçtim :)

Rahat ol sende bu gözler varken kimse bacaklara bakmaz dedi :9: ( doğuştan bir güzel yerim varmış iyi ki)

arkadaşım fotoyu morluklardan dolayımı çekmedi.şekli için ne dedi???vay dr un bile dikkatini çektiğine göre demekki gözlerin çok güzel arkadaşım.

Back
X