• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Elalemin sütun gibi bacaklarının yanına ulaşamayacak bacaklara uğraşmak için ne paralar ödüyoruz. Çok yazık bize. :) Ama sen artık oldun. kimse çarpık bacaklı demez sana her istediğini giyersin bu bacaklarla. topukludan da çekinme. biz o sütun bacaklılardan daha çok hakediyoruz en güzel elbiseleri giymeyi. ee ne de olsa yılların ezilmişliği var. :))

ben de radikal kararlar alabilirim şu sıra. çok taktım kafaya. bir umudum vardı para bulmak için o da suya düştü dün akşam. şartlarımı zorlayıp kredi çekecem galiba. arada sırada bile sigara içmeyen ben stresten sigaraya başladım. alkolik olmadan bu işi halletmem lazım. :52:

Arkadaşım alttaki yorumuna bayıldım,bencede sen işi alkole bağlamadan ol ameliyatı:52:.bende damardan başlamayı düşünüyorum:))

Son düzenleme:
Arkadaşım alttaki yorumuna bayıldım,bencede sen işi alkole bağlamadan ol ameliyatı:52:.bende damardan başlamayı düşünüyorum:))

vallahi olayım yoksa içip içip dağıtıcam burayı. hepiniz madur olacaksınız. :7: devlet bize sahip çıksın ameliyatımızı yaptırsın yoksa nur topu gibi bir alkoliğiyle bir uyuşturucu bağımlısı olacak ülkenin. :52:

sigaraya başlama, ameliyat, narkoz sonrası uyanma, yağların tutunması zor oluyormuş. aman aman.
ben silikon yaptıracağım diye 11 bin çektim, biraz eksideydi hesap. 526*24 ay. arada bir eksiye düşüyorum, idare ediyorum. sanırım yağ enj. artanı yedim :)
krediyi öneririm. beklemenin stresi daha zor,

11 bin yetio mu silikon için ?

vallahi olayım yoksa içip içip dağıtıcam burayı. hepiniz madur olacaksınız. :7: devlet bize sahip çıksın ameliyatımızı yaptırsın yoksa nur topu gibi bir alkoliğiyle bir uyuşturucu bağımlısı olacak ülkenin. :52:

aynen katılıyorum arkadaşım,bu sorunu acil değil ama çok çabuk:52: Fatma şahine mektup olarak yazmayı düşünüyorum.Acaba Emine erdoğanamı yazsam yavv o daha çabuk halleder.ama yok ya o olmaz çünkü onun sunacağı çözüm kapanıver olsun bitsin,ne çarpık bacağın görünür ,nede parandan olursun,şeklinde olur büyük ihtimalle:1:

aynen katılıyorum arkadaşım,bu sorunu acil değil ama çok çabuk:52: Fatma şahine mektup olarak yazmayı düşünüyorum.Acaba Emine erdoğanamı yazsam yavv o daha çabuk halleder.ama yok ya o olmaz çünkü onun sunacağı çözüm kapanıver olsun bitsin,ne çarpık bacağın görünür ,nede parandan olursun,şeklinde olur büyük ihtimalle:1:

ay arkadaşım öldürdün beni gülmekten. yok mu fosforlu kedi gözümüz olacak, bize ışık tutacak bir hayırsever. cami kapılarında bakanları bekleyelim belki sevabına sadaka olarak bizim de elimize tutuştururlar biraz para. ama dikkat edelim de kamera olsun yoksa avucumuzu yalarız. :52:

Arkadaslarr cok sagolun guzel dilekleriniz icin ameliyat bi bucuk saat falan surdu odamdayim serum takili biraz agrim var bacaklarimin arkasinda o kadar bu gece hastanede kalacagim. Ameliyathaneye giderken sakinlestirici yapalm dediler meger narkozmus bi uyandm ameliyat bitmis cin gibiyim simdi uyuyamiyorum:)

oh, gözün aydın :)
geçmiş olsun

güle güle okudum, yetişemedim de hepsine :9:

bir de cevap vereyim. valla memko artık kendimle dalga geçer oldum, adam ilk kontrolde hele bir morluklar geçsin de bacak bacağa benzesin demişti. daha bekliyorum :9: yani yağ alınan yerler geçti ama alt tarafta dalgalı dalgalı koyu renkler... ama özel bir yer değilse giyiyorum dizde etek. bir kusur o mu sanki, gerçekten bacaklarım çok bakımsız kalmış, tahmin edin ayrıntı vermeyeyim :)
o nedenle takmıyorum bekliyorum. bence bu sebepten fotoğraf çekmedi, konusu geçmedi, ben de hatırlatmadım.
şekle gelince, ben mırın kırın ettim, yok silikon olsaydı da vs. dedim, bir de dedim ki doğuştan böyle bacaklılar geliyordur size, evet, onun sonu yok dedi. dedim güzel deyip göndermiyorsunuzdur herhalde :) yok herkesi kabul etmiyorum şeklinde yuvarlak bir cevap verdi ,
topukluyla açılıyor dedim, baktı normal dedi, yanlar çıkıyor dedim, -yanları neden almadın sorusunu kast ederek- sıktı yanları, artık o senin kas dokun dedi, sanırım orada alabileceği kadar yağ yoktu. sonuç olarak rahat rahat gez dedi.

Son düzenleme:
güle güle okudum, yetişemedim de hepsine :9:

bir de cevap vereyim. valla memko artık kendimle dalga geçer oldum, adam ilk kontrolde hele bir morluklar geçsin de bacak bacağa benzesin demişti. daha bekliyorum :9: yani yağ alınan yerler geçti ama alt tarafta dalgalı dalgalı koyu renkler... ama özel bir yer değilse giyiyorum dizde etek. bir kusur o mu sanki, gerçekten bacaklarım çok bakımsız kalmış, tahmin edin ayrıntı vermeyeyim :)
o nedenle takmıyorum bekliyorum. bence bu sebepten fotoğraf çekmedi, konusu geçmedi, ben de hatırlatmadım.
şekle gelince, ben mırın kırın ettim, yok silikon olsaydı da vs. dedim, bir de dedim ki doğuştan böyle bacaklılar geliyordur size, evet, onun sonu yok dedi. dedim güzel deyip göndermiyorsunuzdur herhalde :) yok herkesi kabul etmiyorum şeklinde yuvarlak bir cevap verdi ,
topukluyla açılıyor dedim, baktı normal dedi, yanlar çıkıyor dedim, -yanları neden almadın sorusunu kast ederek- sıktı yanları, artık o senin kas dokun dedi, sanırım orada alabileceği kadar yağ yoktu. sonuç olarak rahat rahat gez dedi.

benim de merak ettiğim bacak tüyleri çıkınca alamayacak mıyız.. yada salacak mıyız?

Back
X