• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bugün dikişlerim alındı ve hiç acımadı. doktorum bacakların iyi sonuç vermiş, fakat biraz erime olacak tabi dedi. bacağımdaki kızarıklığı morartı diye tanımladı ve zamanla geçecek dedi. 3 ay sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum dedim. güldü :1: ne yapıyım doğruyu söyledim.

bu arada fotoğraflarım çekildi. haftaya çarşamba günü gene kontrolüm var. güneşe karşı mutlaka dikkat edin dediler. tatili artık bir otel balkonunda geçiricez eşimle... yada bilmiyorum zaten ameliyat girince tatil yapacak parada kalmadı açıkçası.. neyse büyükleri ziyarete gidelim bari.. mendis gibi bende annemlere....

bugün dikişlerim alındı ve hiç acımadı. doktorum bacakların iyi sonuç vermiş, fakat biraz erime olacak tabi dedi. bacağımdaki kızarıklığı morartı diye tanımladı ve zamanla geçecek dedi. 3 ay sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum dedim. güldü :1: ne yapıyım doğruyu söyledim.

iyi yapmışsın içinden geleni söylemekle.arkadaşım 3 ay dediğin neki bir de bakmışsınki gelivermiş:16:

iyi yapmışsın içinden geleni söylemekle.arkadaşım 3 ay dediğin neki bir de bakmışsınki gelivermiş:16:

hayatım boyunca hep istediğim şeyler ertelendi.. buna da şükür memko... öğrenciyken, mezuniyet, atama, evlilik, bacak estetiği, bak ama eğitimime erken başlamışım. 5 yaşında :1:

ayy bak yazacaklarımı unuttum. hıı hatırladım. vanillasky şortlu kızlardan bahsetmiş.. bugünki halimi görmelisiniz, tayt giyip göğsümü gere gere yürüyücem diye saatlerce hazırlanıp süslendim. varis çorabımın üzerine kalına yakın bir tayt giydim. ayak bölümünü kapatmak içinde kapalı ayakkabı giydim. o kadar enerjim pozitifti ki, eşim evden aldı, yola çıktık, bi kısım yol yürümek zorunda kaldım, herkes şortlu leventte, birde kendime baktım, enerjim sıfır, eşimde durmadan soruyor iyi misin diye. kendime dedimki iyi bari Allahtan bacak şov için bot giymemişsin...

bu arada çok sevinmemeliyim. şu an bile çarpık olan bacaklarım okullar açılana kadar tekrar eski haline yakın bir hal alacak, beni farklı bekleyen arkadaşlarım aaa hani ameliyat olacaktın sen derlerse işte o zaman çok üzülürüm..

arkadaşım valla gece gece iyi güldürdün beni,formundasın yine:46:

memko sende olmasan, artık çok sıkıldım belki farkındasındır. bu kadar yazmam normalde. ne oldu bana bilmiyorum. koç turizmin önünden geçtik, eşim dediki bak kalabalığa herkes tatile çıkmaya başlamış. ben ıstakoz gibi oldum. geçtiğimiz haftalarda baya bir yere gitme şansımız vardı. benden dolayı gidemedik.

Back
X