• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Tesekkur ederim evet kardesiz silikonlular yaglilar kardesligi bacak kardesligi adina ne dersen de:)) bn doktora mail atttim 110cc yapsak olmaZ mi dye biraz isine karisir gbi oldm ama napim ya kalin olursa alti ustunden:( ay kabus. Bitsn ins bi an once. Ölcem korkudan.

anladığım kadarıyla doktorun hastanın isteğini dikkate alıyor. senin çıtır bacakların boş kısımlarını yaklaştırmak için onu uygun görmüştür gibi geldi bana. sonuçta iki bacağın birbirine olan uzaklığını yakınlaştırmak öyle değil mi? birde silikon tek seans rutuş falan da olma şansı yok. tecrübesine güvenmelisin bence...

Darkpearl şimdiden geçmiş olsun. Telefondan girdiğim için zırt pırt her lafa atlayamıyorum. Ne kadar iğrençmiş ya. Yeni resim ekleyen ujar mı ikicanımvar mesela. Meraklardayım.

Hayırlısı olsun canım. Silikonun yanında gerekli olursa ysğ enjeksiyonu da yapacskmı? Fiyat ne dedi?
Yag enjeksiyonuna gerek olup olmadigini soylemedi soyle ki silikonu kasin arasina yerlestiriyormus boylelikle dogal bi goruntu oluyormus kasin ustune yerlestirildgnde belli oluyor sanirm o yzden yag enj na gerek duyuyolardi belki de. Blmiyorum ki. Ozlmsrde de yapilmadi oyle bsey gzel olms onunki. Ondan cesaret aldm bn de. Biz 5500e anlastik ikimiz de.

evet ağrılarım biraz oluyo ama şiddetli değil.. yani hareket ettikçe ve yürüdükçe baskı oluyo baldırlarımda, bi de dikişler hala duruyo. ameliyat olalı 5 gün oldu daha, sanırım 2-3 güne daha iyi olurum. sünnetli çocuklar gibi yürüyorum biraz, zar zor yani :)

Son düzenleme:
evet ağrılarım biraz oluyo ama şiddetli değil.. yani hareket ettikçe ve yürüdükçe baskı oluyo baldırlarımda, bi de dikişler hala duruyo. ameliyat olalı 5 gün oldu daha, sanırım 2-3 güne daha iyi olurum. sünnetli çocuklar gibi yürüyorum biraz, zar zor yani :)

bişey sorucam siz o.i yle görüştükten ne kdar süre sonrasına amelyt günü verdi size ?

anladığım kadarıyla doktorun hastanın isteğini dikkate alıyor. senin çıtır bacakların boş kısımlarını yaklaştırmak için onu uygun görmüştür gibi geldi bana. sonuçta iki bacağın birbirine olan uzaklığını yakınlaştırmak öyle değil mi? birde silikon tek seans rutuş falan da olma şansı yok. tecrübesine güvenmelisin bence...

evet canım silikonun rutus sansı yok.birde gördüğüm kadarıyla drlar dış yanlardan yağ almıyorlar bir tek benim dış yanlardan baya alındı. daha önceki parentezlik gitti bence ne yaptırırsanız yaptırın ister yağ,ister silikon eğer bacağınızda parentezlik varsa dışlardan mutlaka aldırın.inanın o zaman daha çok memnun kalcaksınız.dışlardan alınmadığı zaman eğer bacak tamamen kapanmazsa o zaman memnun kalınmıyor ama alınırsa aradaki hafif boşluk göze batmıyor, birde silikon kalın durmuyor.

bni sakinlestirdi her biseyi anlatti gosterdi ucret de aklima yatti ve hemen karar verdim sali gunu ameliyat gunum. Yag enj icin tekrarlanmasi sart dedi eriyo dedi silikona laf soyleyen doktorlarin silikon tecrubesi olmadgni soyledi hastalarinin videolarini resmlerini gosterdi turistler de vardi aralarinda. Bilmiyorun cesaretlendim ama aklma tek takilan silikonun 120cc olusu. Kalin olmaz mi dedm olmaz sna 120 uygun dedi eskiden olcerdk cm cm artkyapa yapa kime hangisi olur tek bakista anlayabliyorm dedi. Ozlmsr' ye de 120cc koymus samimi seninki kac? Ay kalin olmasn ya ust bacagm incecik benm:(

canım benim ki 110 cclik benim bacak boyum kısa olduğu için 110 iyi geldi.senin bacak boyun nasıl? benim dr um sana 110 cclik den fazla takarsam çok büyük gelir rahatsız eder demişti.

darkpearl hayırlı olsun arkadaşım sonucunu merak ediyprum. Heyecan doruktadır. Dualarımız seninle. İnşallah her şey istediüin gibi olur.

evet canım silikonun rutus sansı yok.birde gördüğüm kadarıyla drlar dış yanlardan yağ almıyorlar bir tek benim dış yanlardan baya alındı. daha önceki parentezlik gitti bence ne yaptırırsanız yaptırın ister yağ,ister silikon eğer bacağınızda parentezlik varsa dışlardan mutlaka aldırın.inanın o zaman daha çok memnun kalcaksınız.dışlardan alınmadığı zaman eğer bacak tamamen kapanmazsa o zaman memnun kalınmıyor ama alınırsa aradaki hafif boşluk göze batmıyor, birde silikon kalın durmuyor.

canım benim ki 110 cclik benim bacak boyum kısa olduğu için 110 iyi geldi.senin bacak boyun nasıl? benim dr um sana 110 cclik den fazla takarsam çok büyük gelir rahatsız eder demişti.
Doktor cvp yazmis eurosilicone kullaniyoms cnku en genis secenek bu firmadayms smdye kdr bi sorun yasamamis. 110 ve120 cc arasnda boy olarak ve kalinlik olarak 1er cm fark varmis 110luk olan 2cm 1200lik olan 3cm kalinligndayms boy olarak 110cc olan 18cm 120cc olan 19cm. endiseniz yersiz sze en uygun olan 120cc olan yazms zaten bacaklarim inceyms gereksiz kalin olmazmis. Tecrubesine guvenmeliymisim. Hadi guvendim bakalim:)

Doktor cvp yazmis eurosilicone kullaniyoms cnku en genis secenek bu firmadayms smdye kdr bi sorun yasamamis. 110 ve120 cc arasnda boy olarak ve kalinlik olarak 1er cm fark varmis 110luk olan 2cm 1200lik olan 3cm kalinligndayms boy olarak 110cc olan 18cm 120cc olan 19cm. endiseniz yersiz sze en uygun olan 120cc olan yazms zaten bacaklarim inceyms gereksiz kalin olmazmis. Tecrubesine guvenmeliymisim. Hadi guvendim bakalim:)

Güveneceksin artık :)
Sizden sonra silikonda patlama yaşanacak : )

canım benimkiside euro silikon benim bacaklarım kalın belkide sana 120 uygundur.ama dediğim gibi benim bacak boyum kısa o yuzden dr um 120 lik olan seni rahatsız eder demişti.birde daha önce 120 clik silikon taktıran arkadaşlar buyuk geldiği için çıkarttırmışlardı.yanlış hatırlamıyoram eğer onların bacakları ince değildi.senin bacak boyun nasıl? birde bacakların çokmu ince? şunuda unutma silikon yürüdükçe oturuyor ve bacak daha kalınlaşıyor.1 yıl içinde tamamen oturmuş oluyor.

eğer içine sinmiyorsa başka drlara resim yolla fikir al.

benim de 120 cc koydu doktor. bugün kesilen yerlerin üzerindeki bantları falan da çıkardım. dümdüz 4 cm falan kesmiş iki bacağımı da görünce içim kıyıldı :) dikiş yok, dikişler içerideymiş. yapıştırmış sanırım, korkuyorum yürürken ayrılcak diye:)

arkadaşlar sizler için zorla eşimi ikna ederek resim ekledim. resim eklememi istemeyişinin nedeni eşlerine gösterirler herkes görürmüş.sizdem ricam lütfen eşlerinize göstermeyin gercekten hoş olmaz sizleri tanımasamda güveniyorum.birde gece resimleri silicem yorumlarınızı bekliyorum.şimdi çıkıyorum ara ara bakarım:34::34:

arkadaşlar sizler için zorla eşimi ikna ederek resim ekledim. resim eklememi istemeyişinin nedeni eşlerine gösterirler herkes görürmüş.sizdem ricam lütfen eşlerinize göstermeyin gercekten hoş olmaz sizleri tanımasamda güveniyorum.birde gece resimleri silicem yorumlarınızı bekliyorum.şimdi çıkıyorum ara ara bakarım:34::34:

Samimiciğim bacakların oldukça hoş görünüyor güle güle kullan onları .

Back
X