• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

3. haftamdayim bacak olcum ayni ama sanki inceliyor gibi geliyor.sanirim gozum alisiyor ondan.morlugum biberiye yagi sayesinde kalmadi.bazen hafif hafif agrilarim oluyor.

Herkese selam.Ben seni cook iyi anladim cunku benim iki bacagimin arkasida dumduz.Dr sordum baldira birsey yapmadik ki dedi.kesinlikle hata su, carpik bolum doldurulunca arkada bosluk oluyor oraya da yag sart yoksa o bosluk ice cokuyor.

Kesinlikle sana katılıyorum arka kisimlarada işlem yapılmalı. En azından senin iki bacağında aynı benim biri düz diğeri normal durumda. Bu nedenle daha çok dikkat çekiyor.

Enerjisiyle herkesi mutlu eden bir bayan kayıptır. İsmi memko. Bulanlar insaniyet namına bu foruma getirsin. :)))

arkadaşım sorma ya pc bozuldu ,günlerdir giremiyorum.arada girdim hemen kapandı.şu an bile zor girebildim.yaptırdık ama çok ağırlaştı bu seferde. yarından sonra düzelicek inşallah.çok özledim sizleri ,vanillasky,yenide,ikicanımvar ,yasemincc,haydaa ve hepinizi.:16:

arkadaşım sorma ya pc bozuldu ,günlerdir giremiyorum.arada girdim hemen kapandı.şu an bile zor girebildim.yaptırdık ama çok ağırlaştı bu seferde. yarından sonra düzelicek inşallah.çok özledim sizleri ,vanillasky,yenide,ikicanımvar ,yasemincc,haydaa ve hepinizi.:16:

bizde seni özledik. neleredesin.? hasta falan değilsin ya sevindim.... acaba dedim tatile mi çıktı bizden habersiz... medyadan uzak biryerlere kaçamak falan.. hehhe

Canım sagol....bende giremiyorum 3 gundur,yatili misafirim vardı.aklim burdaydi hep acaba neler kaynattilar diye, bağımlililik yapiyosunuz:-)

bacaklarımla başım dertte... bugün gene kontrolüm var... dün öylesine çıktık eşimle.. pantolon denedim. belki inanmazsınız 1 beden daha küçülmüşüm. bedenim 26-32 dün ise 25-32 pantolonu çok rahat giyebildim... yağ alınınca zayıflama olmuyor zannetmiştim. ama incelmişim. tartılıyorum ama gene 50 kg diyor. sizce de ilginç değilmi?

arkadaşlar hepiniz çok iyisiniz. Ben de buraya giremediği zaman bir görevi yerine getirmemiş gibi oluyorum. Sizleri tanımasam da özlüyorum.
Az önce yeni resim ekledim sizce nasıllar? Sol bacak daha iyi, sağ gittikçe eski halini alıyor bence.

biberiye yağı aldım. gece-gündüz nöbet tutuyorum başında.morluklarımın geçmesi için 5 gün mühlet tanıyorum. bakalım geçecek mi? darkpearlll neredesin ameliyatın yarın heyecanına ortak olalım... bir ses ver :1:

ben de varıııımmmmmm mendiiiisss:)))

bacaklarımla başım dertte... bugün gene kontrolüm var... dün öylesine çıktık eşimle.. pantolon denedim. belki inanmazsınız 1 beden daha küçülmüşüm. bedenim 26-32 dün ise 25-32 pantolonu çok rahat giyebildim... yağ alınınca zayıflama olmuyor zannetmiştim. ama incelmişim. tartılıyorum ama gene 50 kg diyor. sizce de ilginç değilmi?

ben üstüne kilo aldım ama basenlerim az da olsa küçüldü. normaldir. yağ alıyorlar. bana da 50 kilo dese tartı...

yeşiller neden tehlikeli? korktum şimdi. Cumartesi kontrole gittim dr. yoktu, asistanı baktı. Dr. izinde ama çarşamba 2 saatliğine gelecek mutlaka Hoca da görsün dedi. Sen de böyle tehlikeli deyince ödük koptu. Acele cevap bekliyorum arkadaşım.

yeşiller neden tehlikeli? korktum şimdi. Cumartesi kontrole gittim dr. yoktu, asistanı baktı. Dr. izinde ama çarşamba 2 saatliğine gelecek mutlaka Hoca da görsün dedi. Sen de böyle tehlikeli deyince ödük koptu. Acele cevap bekliyorum arkadaşım.

Zehirli onlar. :1:

tehlikeli dememe bakma. bende yukarıda mor olan yerler çabuk geçti de bu aşağıdaki yeşiller bitmiyor işte.

aynen şekerim, kaç akşam baktım baktım boş buralar :)
ben de ev temizliyorum şu an aslında :1:
sen annenle görüşebildin mi ayrıntılı?

O konuyu hiç sorma. üç gündür yanındayım ama ev kalabalıktı pek konuşacak vaktimiz olmadı. ama ufak ufak yan çizmeye başladı sanki. bacaklarımda sorun olduğunu kabullendi ama para konusunda mırın kırın ediyor. hiç bilmiyorum. bugün boşaldı ev sonunda yalnız kalacaz bakalım ciddi ciddi konuşacam. gururuma da yediremiyorum ısrar etmeyi biraz erken sevindim galiba. ameliyat olursan kim bakacak seni demesi de pek manidardı. canım annecim. :ssz:

Back
X