Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese selam.Ben seni cook iyi anladim cunku benim iki bacagimin arkasida dumduz.Dr sordum baldira birsey yapmadik ki dedi.kesinlikle hata su, carpik bolum doldurulunca arkada bosluk oluyor oraya da yag sart yoksa o bosluk ice cokuyor.
Kesinlikle sana katılıyorum arka kisimlarada işlem yapılmalı. En azından senin iki bacağında aynı benim biri düz diğeri normal durumda. Bu nedenle daha çok dikkat çekiyor.
Enerjisiyle herkesi mutlu eden bir bayan kayıptır. İsmi memko. Bulanlar insaniyet namına bu foruma getirsin. :)))
arkadaşım sorma ya pc bozuldu ,günlerdir giremiyorum.arada girdim hemen kapandı.şu an bile zor girebildim.yaptırdık ama çok ağırlaştı bu seferde. yarından sonra düzelicek inşallah.çok özledim sizleri ,vanillasky,yenide,ikicanımvar ,yasemincc,haydaa ve hepinizi.![]()
arkadaşım sorma ya pc bozuldu ,günlerdir giremiyorum.arada girdim hemen kapandı.şu an bile zor girebildim.yaptırdık ama çok ağırlaştı bu seferde. yarından sonra düzelicek inşallah.çok özledim sizleri ,vanillasky,yenide,ikicanımvar ,yasemincc,haydaa ve hepinizi.![]()
bacaklarımla başım dertte... bugün gene kontrolüm var... dün öylesine çıktık eşimle.. pantolon denedim. belki inanmazsınız 1 beden daha küçülmüşüm. bedenim 26-32 dün ise 25-32 pantolonu çok rahat giyebildim... yağ alınınca zayıflama olmuyor zannetmiştim. ama incelmişim. tartılıyorum ama gene 50 kg diyor. sizce de ilginç değilmi?
yeşiller neden tehlikeli? korktum şimdi. Cumartesi kontrole gittim dr. yoktu, asistanı baktı. Dr. izinde ama çarşamba 2 saatliğine gelecek mutlaka Hoca da görsün dedi. Sen de böyle tehlikeli deyince ödük koptu. Acele cevap bekliyorum arkadaşım.
yeşiller neden tehlikeli? korktum şimdi. Cumartesi kontrole gittim dr. yoktu, asistanı baktı. Dr. izinde ama çarşamba 2 saatliğine gelecek mutlaka Hoca da görsün dedi. Sen de böyle tehlikeli deyince ödük koptu. Acele cevap bekliyorum arkadaşım.
Oh be sonunda bilgisayarıma kavuştum. Ama ihmal edilmiş buralar. Nerde o eski neşesi. :)))
aynen şekerim, kaç akşam baktım baktım boş buralar :)
ben de ev temizliyorum şu an aslında
sen annenle görüşebildin mi ayrıntılı?