tehlikeli dememe bakma. bende yukarıda mor olan yerler çabuk geçti de bu aşağıdaki yeşiller bitmiyor işte.
oh rahatlatıverdin süpersin çok teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tehlikeli dememe bakma. bende yukarıda mor olan yerler çabuk geçti de bu aşağıdaki yeşiller bitmiyor işte.
O konuyu hiç sorma. üç gündür yanındayım ama ev kalabalıktı pek konuşacak vaktimiz olmadı. ama ufak ufak yan çizmeye başladı sanki. bacaklarımda sorun olduğunu kabullendi ama para konusunda mırın kırın ediyor. hiç bilmiyorum. bugün boşaldı ev sonunda yalnız kalacaz bakalım ciddi ciddi konuşacam. gururuma da yediremiyorum ısrar etmeyi biraz erken sevindim galiba. ameliyat olursan kim bakacak seni demesi de pek manidardı. canım annecim.![]()
inşalah başarılı olursun canım. Ben de izin alarak yaptırayım dedim. Ameliyat olacağımdediğimde bazı gün saçmalama, bazen de ses çıkarmadı. Ben de söylemeden yaptırdım, hala haberi yok gördüğünde tepkisini merak ediyorum. Ya susacak yada kızacak ama her halikarda çarpıntısı tutacak. Yapacak bir şey yok oldu bitti maşallah.
O konuyu hiç sorma. üç gündür yanındayım ama ev kalabalıktı pek konuşacak vaktimiz olmadı. ama ufak ufak yan çizmeye başladı sanki. bacaklarımda sorun olduğunu kabullendi ama para konusunda mırın kırın ediyor. hiç bilmiyorum. bugün boşaldı ev sonunda yalnız kalacaz bakalım ciddi ciddi konuşacam. gururuma da yediremiyorum ısrar etmeyi biraz erken sevindim galiba. ameliyat olursan kim bakacak seni demesi de pek manidardı. canım annecim.![]()
Ben iptal ettim vazgectim bugun arkadaslar. Ameliyat tarihim saatim her biseyim belli olmasina ragmen kafam hala cok karisikti. Ben o.i ye gitmeden once e.k ya h.fye ve a.k ye de yazmistim danismistim. A.k yakindan gormem lazim dedi ama ucreti yuksekti gtmek istemedm h.f izindeymis cvp yazmadi e.k ise endoskopik yontem uygulanmali dedi. O.i beye sordum endoskopik yontem nedir diye guldu sol elinle sag kulagini tutmak gibi bir sey dedi. Gereksiz dedi. Inandim ikna oldum. Sonra E.k bey bna tekrar mail atti mailimi aldnz mi diye bn de aldm da hc duymadm endoskopik yontem nedr dye sordm duymamaniz cok dogal ben gelstrdm uyguluyorum literature girdi dedi. Ust bacaga da alt bacaga da silikon uygulayacakmis. 8bin dedi.kmse stun gbi bacaklar vaad edemez fln dedi. Elmzdekiyle en iyisni yapcaz falan fistan... kisacasi kaos kargasa icimde kopan buyuk firtinalar yerini vazgecmemle birlikte huzura birakti. 5500 cekmstm altin alcam dursn kenarda napim.
Seninki en azından bacağındaki problemi kabul etmiş. Benimki neyin var dedi durdu yıllarca. Hiç istemedi ama yine de yanımda ameliyatımda annem vardı. Israrcı olmak istemiyorsun ama bu. öyle çabuk kabul edebilecekleri bir şey değil. Bacak diye korkuyorlar. Yürüme vs. Israr, ikna lazım biraz. Benimki ne zannettiyse ertesi gün evde yürüyünce şaşırdı kaldı.
Kararlı olduğunu destek istediğini söylersen sıkıntı olmaz bence. Çünkü başta büyük tepki vermemişti. Eeee bir de şu var ki anne hemen olur demeyecek süründürecek biraz. kolay gelsin canım.
Ben iptal ettim vazgectim bugun arkadaslar. Ameliyat tarihim saatim her biseyim belli olmasina ragmen kafam hala cok karisikti. Ben o.i ye gitmeden once e.k ya h.fye ve a.k ye de yazmistim danismistim. A.k yakindan gormem lazim dedi ama ucreti yuksekti gtmek istemedm h.f izindeymis cvp yazmadi e.k ise endoskopik yontem uygulanmali dedi. O.i beye sordum endoskopik yontem nedir diye guldu sol elinle sag kulagini tutmak gibi bir sey dedi. Gereksiz dedi. Inandim ikna oldum. Sonra E.k bey bna tekrar mail atti mailimi aldnz mi diye bn de aldm da hc duymadm endoskopik yontem nedr dye sordm duymamaniz cok dogal ben gelstrdm uyguluyorum literature girdi dedi. Ust bacaga da alt bacaga da silikon uygulayacakmis. 8bin dedi.kmse stun gbi bacaklar vaad edemez fln dedi. Elmzdekiyle en iyisni yapcaz falan fistan... kisacasi kaos kargasa icimde kopan buyuk firtinalar yerini vazgecmemle birlikte huzura birakti. 5500 cekmstm altin alcam dursn kenarda napim.
zaman akıp geçiyor ve her geçen gün benim bacaklar eski haline biraz daha yaklaşıyor.. bu yüzden moralim bozuk, hemşire zor dönemi atlattınız dedi, rutuş için şart demek istedi herhalde. bacaklar bu estetik sonrasında düzeliyor mu yoksa kalınlaşıyor mu anlamadım. benim bacaklarımın kalınlaştığını düşünüyorum da daha da çarpık görünmeyecek mi? offff
akıp giden zamana mı, vucuduma verdiğim zarara mı, yoksa cebimde oluşan koca boşluğa mı,, yanayım,
yok arkadaşım neden daha çarpık görünsün? ortaları kalınlaştırıyorlar daha iyi görünecek.
insanların başka uzuvları da var ama ben hep bacaklara bakar oldum.
geçen gün bacaklarını çok beğendiğim arkadaşım birleştirdi bacaklarını. şok! ortaları kapanmıyor. ve ben bunu aylardır fark etmemişim. çünkü ince ama kaslı olmasına karşın dizleri çıkık. dizler önce birleşiyor ve baldırlar birleşmiyor. ve gayet düzgün duruyor. kendi de normal bacak budur diyor. biz niye birleşsin diye uğraşıyoruz ki! halbuki kendi de doktora gitse kesin dizlere lipo yaparlar. o nedenle takılmamak lazım ayrıntılara. hiçbir zaman heykel gibi ya da hazırol'da durmuyoruz ki. hareket halinde yamuk görünmeyecek işte :)
yanma yasemin girdin bir yola, devamını getir, sabır birazcık. doktoruna güven. yoksa doktorlar niye uğraşsın ki, olmuyor bu yöntemle tek seçenek silikon dese hepimiz giderdik.
işte bak sorunda bu noktada başlıyor millet kendi dümdüz bacaklarını bile beğenmezken kimbilir benim bacaklarımla nasıl dalga geçmişlerdir... çok üzülüyorumm yaa..