benim okuldaki en büyük kabusum kızların bu acımasız eleştirileri değil okulda çok tanınan ve hayran olunan bir erkeğin çarpık bacaklı olmasıydı. kızlar peşinde dolanır ya bu tiplerin hani şimdiki dizilerde de var böyle kahramanlar. ben o çocuk görüş alanıma girdiğinde kaçacak yer arardım. çarpık bacaklı erkek görmeye dayanamıyorum yerin dibine geçiyorum. bir gün kızlar yine oturmuş erkeklerin dedikodusunu yapıyorlardı. içlerinden iriyarı bir tanesi bana bakarak aman onun nesini beğeniyorlar çarpık bacaklının teki dedi. kız da öyle bir şey ki iri yarı, kalıplı. yanında boylu poslu erkekler bile narin bir kız gibi kalıyordu.şimdi bu kızı bulup alay etmeyeyim de ne yapayım. bunlar kendi koca memelerine, öküz gibi kalıplarına bakmıyorlar da bize laf yetiştiriyorlar. keşke zamanında hepsine karşılık verseydim çok içimde kaldı.
![]()
biz o duygusallık ve eziklik ile pek de laf veremezdik kendilerine. hatta bu konu kapansın diye kabul bile ederdik ama şimdi gün bizim arkadaşlar Allah Allah ...............:))