• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ameliyat olanlara buradan gecmis olsun dileklerimi topluca iletiyorum..sicak yaz günlerinde de zor oluyodur,eve kapanmalar,yürüyememeler,morluklar,bandajlar,varis coraplari ve tabiii agrilar..tüm bu sikintilarin karsiligini güzel istediginiz bacaklara kavusarak alirsiniz insallah..

tekrar hoşgeldin aramıza. ozgurdu hopedesire ve ozlmslr de ameliyat oldu sen onları biliyor musun bilmem. bir de mendis oldu ama onu biliyordun galiba. ikicanımvarı da biliyorsundur. oo bir ara patır patır herkes ameliyat oldu ama şimdi kimse yok biz de işi gırgıra vurduk. :1: yükle tabi ki resmi bacaklardan kim kimlik tespiti yapabilir kaldı ki zaten yurtdışında yaşayan insanlar.

kızlar merhaba,

bi kaç sorum olucak bacak dolgusu yaptıranlara. bacak dolgusu iç bacaklara yağ enjekte etmek anladığım kadarıyla. bu yağlar illa ki eriyebilir. bu geçici çözüm değil mi? peki ya silikon koyulursa ve spor yapılırsa o silokonun kayma ihtimali, ağrı yapma ihtimali var mıdır? ve ortalama fiyatları nedir kızlar? vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler. ayrıca isteyen herkes, güzel bacaklara en kısa srüede kavuşur umarım.

benim de bir an önce plan yapmam lazim:)eylül gibi ise baslamak istiyorum,öncesinde ise ise baslayinca izin ve firsat olmayacagi icin,tatile gidemeyecegim icin,bikac haftalik Türkiyeye tatile gitmek istiyorum..tus arastiricam vs..sebeplerim de var..hazir kilo da almisken ameliyat olayim diyorum ama 3 hafta iyilesmek icin yeter mi bilemiyorum..Türkiyede ameliyat olursam borc alip ameliyat olmak planim(henüz calismiyorum,isim yok,gecis dönemindeyim o yüzden,esime de söyleyemem..),burada olursam 1400 euro ya,taksitli ödeme imkani var ve bu da cazip geliyor tabi..buradaki doktor yaglari sakliyor,bikac ameliyat gerekli,diz icinden almiyor...aklim Türkiyedeki doktorda..ya burada ameliyat olunca sonuctan memnun kalmazsam keske Türkiyede o doktorda olsaydim diye pisman olursam diye düsünüyor insan..tüm bunlar beni cikmaza sürüklerken,dolgu yaptir kurtul biraz daha ertele düsüncesi sariyor beni:)dolgu bir haftaya iyilesiyor,6ay -1 sene daha idare ediyor..daha iyi arastirip,maddiyati da düsünmeden yada -daha az düsünüp -ameliyat olabilirim o zaman..offff bilemiyorm..kafam karisti...dolgularim da daha cok eridi sanki..yada bana öyle geliyo..dün yine yollarda gözyaslarim akti..burda kisa sortlar moda oldu..herkes sort giyiyo..hem pürüzsüz hem düpdüzgün hepsinin bacaklari..benim bi de son zamanlarda cooook artmis kilcal damar problemim var..ahh bir de ameliyat sonrasi olusacak simdiden korktugum su izler olmasa..simetrik olmasalar,zaten iz leke cok,idare ederiz:)simetrik olmamalari talep edicem,doktora ekstra söyliycem:)sizler de söyleyin:)neden olmasin ki?....

bundan sonra böyle durumlarla karşılaştığımızda ne yapacağımızı anlatıyorum lütfen hepiniz uyunuz. biri bacaklarımız hakkında yorumda bulunduğunda o an elinmize geçirdiğimiz en sert cismi kafasına indiriyoruz. bir şey bulamazsak yumruk da gayet iş görür. sustukça üzerimize geliyorlar. o devir kapandı. bundan sonra korksunlar bizden. ÇBİ asla affetmez! :88:

anlasildi tamam ama kayinvalidemin kafasina nasil vurucam ben simdi:)???

anlasildi tamam ama kayinvalidemin kafasina nasil vurucam ben simdi:)???

bu örgütte duygusallığa yer yok. unutma! acırsan acınacak duruma düşersin. :1: düşman düşmandır yakınlık derecesi bizi hiç ilgilendirmez. hatta kayınvaliden olduğu için iki kere vurman lazım. ne hakkı var seni üzmeye. onun daha hassas olması gerekirdi bu konuda. :19:

kızlar merhaba,

bi kaç sorum olucak bacak dolgusu yaptıranlara. bacak dolgusu iç bacaklara yağ enjekte etmek anladığım kadarıyla. bu yağlar illa ki eriyebilir. bu geçici çözüm değil mi? peki ya silikon koyulursa ve spor yapılırsa o silokonun kayma ihtimali, ağrı yapma ihtimali var mıdır? ve ortalama fiyatları nedir kızlar? vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler. ayrıca isteyen herkes, güzel bacaklara en kısa srüede kavuşur umarım.

yağ dolgusunda yağlar eriyor ama öyle çok büyük bir değişim olmuyor. ne kadar erirse erisin eski haline dönmez bacakların. ayrıca ikinti bir rötuşla çok güzel bacakların olabilir. siikonda da hiç kimse bu endişesini dile getirmedi sen ilk oldun. :)) her şeyin riskleri vardır bu riskleri göz önünde bulundurup ameliyat olacaksın. mesela enfeksiyon kapıp çok acı çekebilirsin. ama işte aşık misali gözümüze gelmiyor bunlar.

bu yolda canımı bile verebilirim. yeter ki herkesin bacakları yamuk olsun. :52:

ay ben de böyle düsünmüstüüüm:) seri katiller olur ya hani,hep ayni sekilde öldürürler ya insanlari,ben de kendimi bi an seri bacak kirici olarak hayal etmistim, o düzgün bacaklari olup da, sanki kendi emegi ile kazanmiscasina burnu havada gezip,yamuk,ince olanlari asagilayanlari..bacaklarini yamuk kaynayacagi bi yerden kirip kirip kacmayi hayal etmistim:) hatta neresi olur diye cok kafa patlatdim:) cok mu piskopatca?..bizi bu hale getiren onlar utansin bence..

evet canım benim de bu şekilde dikilmiş

arkadaslar bu diksin adi intrakutan dikisi.latinceden cevrilince deri ici dikisi gibi bisiy oluyor..sezeryanda da bu yöntemle dikiliyor.cok iyi intrakutan dikerim:)ameliyat sonralari hep bana diktirmislerdir:) o deri yapistirma ise,burada eczaneye siparisle kendinizin de alabilecegi bisiy ama coook pahali,minicik bir kullanimlik tüp 150 Euro falan,ben bi tanitimda numune olarak almistm,kardesim bigün parmagini yanlislikla kesmisti,bu yapistirici ile yapistirdim:)hiiic iz kalmadi..sonucun mükemmelligini görünce almaya karar verdim o yapistiricilardan,evde bulunsun diye ama fiyati ögrenince suya düstü bu fikir..

yağ dolgusunda yağlar eriyor ama öyle çok büyük bir değişim olmuyor. ne kadar erirse erisin eski haline dönmez bacakların. ayrıca ikinti bir rötuşla çok güzel bacakların olabilir. siikonda da hiç kimse bu endişesini dile getirmedi sen ilk oldun. :)) her şeyin riskleri vardır bu riskleri göz önünde bulundurup ameliyat olacaksın. mesela enfeksiyon kapıp çok acı çekebilirsin. ama işte aşık misali gözümüze gelmiyor bunlar.

anladım. eskiye nazaran düzelirse denenebilir. ben fıtnes yapıyorum, yaptırırım iki gün sonra spordan erir diye merak ettim bu ayrıntıyı. :) ama haklısın herşeyin riski var.

ay ben de böyle düsünmüstüüüm:) seri katiller olur ya hani,hep ayni sekilde öldürürler ya insanlari,ben de kendimi bi an seri bacak kirici olarak hayal etmistim, o düzgün bacaklari olup da, sanki kendi emegi ile kazanmiscasina burnu havada gezip,yamuk,ince olanlari asagilayanlari..bacaklarini yamuk kaynayacagi bi yerden kirip kirip kacmayi hayal etmistim:) hatta neresi olur diye cok kafa patlatdim:) cok mu piskopatca?..bizi bu hale getiren onlar utansin bence..

hiç de değil asıl psikopat onlar. bize uyguladıkları psikolojik şiddet hitlerin vahşetiyle kıyaslanabilir boyutta. :1: bacak kırma işi senindir. içimide doktor olması ne güzel. :1:

hiç de değil asıl psikopat onlar. bize uyguladıkları psikolojik şiddet hitlerin vahşetiyle kıyaslanabilir boyutta. :1: bacak kırma işi senindir. içimide doktor olması ne güzel. :1:

ya bu kedicigin de titreyen cenesi bitirdi beni:)her gördügümde mutlu oluyorum,tesekkürler vanillasky:)her baktigimizda güzelligini gördügümüz bacaklarimiz da bizi mutlu etse......:)

merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir okuyorum o kadar zor zamanlarda destek olduki bana cok güzel bir forum insan kendini yalnız hissettmiyor bu forum sayesinde :) ben bacak estetiği yaptırıcam doktor beyden randevu aldım sizlerin yazılarınızı okuyorum ama hangi doktora yaptırdığınızı yada resimlerinizi göremediğim için çok anayamadım bana yardımcı olbilirmisiniz forumu kullanmayıda cok bilmiyorum ilk kez yazıyorum foruma k.bkmayın:) doktorlar hakkında deneyiminiz varsa yazabiilrseniz benm için bi fikir olur yaptrdıgnz doktrlardan memnunmusunz sonuç nasıl oldu günüm azaldı cokda arastramadım bana yardımcı olursanız cok sevinirim amlyt gnmü aldım ama hala nasıl olcak blmiyorum korkuyorum heycanlıyım doktorum a.k.

Aramıza hoş geldin doktorlarımız aynı:)

kızlar merhaba,

slm canım hoşgeldin:) ben silikonu taktıralı 1.5 yıl oldu.silikon takıldığı zaman 2 ay spor yasak sonra spor yapmanın bir sakıncası yok.ben dr uma sormuştum kayma yapmaz dedi.

Back
X