benim de bir an önce plan yapmam lazim:)eylül gibi ise baslamak istiyorum,öncesinde ise ise baslayinca izin ve firsat olmayacagi icin,tatile gidemeyecegim icin,bikac haftalik Türkiyeye tatile gitmek istiyorum..tus arastiricam vs..sebeplerim de var..hazir kilo da almisken ameliyat olayim diyorum ama 3 hafta iyilesmek icin yeter mi bilemiyorum..Türkiyede ameliyat olursam borc alip ameliyat olmak planim(henüz calismiyorum,isim yok,gecis dönemindeyim o yüzden,esime de söyleyemem..),burada olursam 1400 euro ya,taksitli ödeme imkani var ve bu da cazip geliyor tabi..buradaki doktor yaglari sakliyor,bikac ameliyat gerekli,diz icinden almiyor...aklim Türkiyedeki doktorda..ya burada ameliyat olunca sonuctan memnun kalmazsam keske Türkiyede o doktorda olsaydim diye pisman olursam diye düsünüyor insan..tüm bunlar beni cikmaza sürüklerken,dolgu yaptir kurtul biraz daha ertele düsüncesi sariyor beni:)dolgu bir haftaya iyilesiyor,6ay -1 sene daha idare ediyor..daha iyi arastirip,maddiyati da düsünmeden yada -daha az düsünüp -ameliyat olabilirim o zaman..offff bilemiyorm..kafam karisti...dolgularim da daha cok eridi sanki..yada bana öyle geliyo..dün yine yollarda gözyaslarim akti..burda kisa sortlar moda oldu..herkes sort giyiyo..hem pürüzsüz hem düpdüzgün hepsinin bacaklari..benim bi de son zamanlarda cooook artmis kilcal damar problemim var..ahh bir de ameliyat sonrasi olusacak simdiden korktugum su izler olmasa..simetrik olmasalar,zaten iz leke cok,idare ederiz:)simetrik olmamalari talep edicem,doktora ekstra söyliycem:)sizler de söyleyin:)neden olmasin ki?....