her gün kenara bir lira koysak on yılda parayı biriktirirmiyiz acaba.ben de bir çay yapayım bari.
matematiğimde hiç iyi değildirki benim .dur bakıyım bir,iki,üç.......on ...el parmaklarım bitti,ayaklara başlıyım bari.1,2.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her gün kenara bir lira koysak on yılda parayı biriktirirmiyiz acaba.ben de bir çay yapayım bari.
matematiğimde hiç iyi değildirki benim .dur bakıyım bir,iki,üç.......on ...el parmaklarım bitti,ayaklara başlıyım bari.1,2.....![]()
benim de hiç iyi değil. biz kenara koyalım tamamlayamazsak bir on yıl daha bekleriz ne yapalım.![]()
bu gidişle sonumuz öyle olucak diye korkuyorum:18:
Vanillacım nasılsın? Sen o tatlı kedi resmini oraya nasıl koydun? Ben de istiyorum![]()
googleye hareketli avatar kk yaz bir sürü konu çıkıyor oradan istediğine gir. resmi farklı kaydet de sonra normal profil resmi yükler gibi yükle.
benzeri sıkıntıları bizlerde çektik yada çekiyoruz.ben olmadım henüz ,olan arkadaşlar tecrübelerini yazdılar.profillerinin üzerine tıklayıp,yazdıklarım kısmına bakarsan görebilirsin.veya geçmiş sayfaları kurcalaman lazım.tabi msj sayını doldurup foto yüklersen fikrimizide yazabiliriz.forum sayesinde artık bacaklara daha profesyonel gözlerle bakabiliyoruz.mesela ben eskiden dizlerimi birleştikleri için beğeniyordum(en azından onlar birleşiyor diye)ama meğerse asıl problemin kaynağı dizlerimdeki yağlarmış.fazla yağlı olduğu için alt taraf dizin hemen altı girintili duruyor.diz içini alınca daha az göze batıcak en azından.
googleye hareketli avatar kk yaz bir sürü konu çıkıyor oradan istediğine gir. resmi farklı kaydet de sonra normal profil resmi yükler gibi yükle.
Selam kizlar sahurdan sonra sizin icin arastirma yaptim.Aslinda soyle esim 3 aydir duzenli olarak yarim saat agirlik kaldiriyor.Kol kaslari cok gelisti.Bizim bacaklarin yag konan yerdeku kasta gelisirse bacaklar daha duzgun gorunur.Side lunge diye bir hareket tamda bizim bacak ic kaslaru calistiriyor.Daha once bulsam mutlaka denerdim.Esim yarim saat ayirip 3 ayda bunuyaptiysa biz gunde 1 saat ayirsak 1,5 ayda harika olurmus.Simdi denersem benim yaglar yeni.Ameliyati seneye dusunenler mutlaka deneyin derim.Okadar para , okadar aci olmadan harika olur..
Selam kizlar sahurdan sonra sizin icin arastirma yaptim.Aslinda soyle esim 3 aydir duzenli olarak yarim saat agirlik kaldiriyor.Kol kaslari cok gelisti.Bizim bacaklarin yag konan yerdeku kasta gelisirse bacaklar daha duzgun gorunur.Side lunge diye bir hareket tamda bizim bacak ic kaslaru calistiriyor.Daha once bulsam mutlaka denerdim.Esim yarim saat ayirip 3 ayda bunuyaptiysa biz gunde 1 saat ayirsak 1,5 ayda harika olurmus.Simdi denersem benim yaglar yeni.Ameliyati seneye dusunenler mutlaka deneyin derim.Okadar para , okadar aci olmadan harika olur..
İyiki sormuşum benden başka bilmeyenler de varmış. Teşekkür ederim vanillacığım. Ama telefondan olmuyor herhalde ben hep telefondan giriyorum.
Canlarım Yeşilköy pazarına gidiyorum, gelmek isteyen varsa hemen yola çıksın. Cesaret edersem kendime etek alacağım. İNŞALLAH. Hoşçakalıııın.
Ben yaklaşık 2 aydır konuları okuyorum ama yazmaya bile cesaret edemedim Benimde bacaklarımın dizden aşagısı yamuk üst taraf çok kalın 55 cm alt taraf çok ince 36 cm ya da bana yamuk olduğu için öyle geliyor ben internetten biraz araştırma yaptım ama ne doktora ne de operasyon tarzına karar verebildim tek emin olduğum şey ameliyat olacağım bana yardım edebilirmisiniz lütfeeeeen![]()
hosgeldin Leyla,kiz yenide sen tatile gitmemis miydin?ben de üzülüyodum,yenideye iyi tatiller diyemedim gitmeden,kacirdim diye..Hoş geldin leyla60 :) yazıları okuduysan biraz fikir sahibi olmuşsundur. Silikon ya da yağ enjeksiyonu biraz tercihe biraz ihtiyaca bağlı. Yazdıkça fikir sahibi olursun. Yakında fotoğraflara da bakarsın. Umarım en doğru kararı verirsin.
Arkadaşım benimde çocuğum olmamıştı uzun süre tedavi gördüm. Bu arada dış gebelik yaşadım ve çok geç anlaşıldığı için neredeyse ölüyordum ve tehlikeli bir ameliyat geçirdim. Sonrasında Tüp bebekten başka şansın yok diyende , asla çocuğun olmaz diyende doktorlar oldu. Ama benim karşıma melek gibi bir doktor çıktı ve bana inanılmaz güven verdi. Doktorum Tüp bebek falan yapmadı ilk ay aşılama yaptı ve ben hamile kaldım. İkinci çocuğuma gelirsek aceba yeniden bebeğimiz olsa fena olmaz değilmi hadi tedaviye başlayalım dediğimiz ay ben hamileymişim meğer. Mucize gibiydi herşey kendiliğinden oluvermişti. Büyük Allahım inşallah en kısa sürede sizede bu güzellikleri yaşatır.
Sizi sıktıysam özür dilerim çok uzun olduğunun farkındayım.
arkadaşım daha çok zamanımız var hiç sıkıntı yapmayalım.hem belki o arada doktorlar yeni teknikler,çözümlerde üretir.mesala bacağı kırıp, düzeltip yeniden kaynatırlar birbirine.ben çok ümitliyim tıp ilerliyor
.bu kış,olmadı öteki kış ,olmadı öteki yaz ,dahada olmadı öteki ilkbahar
.görüyorsun bak arkadaşın ümitlerini hiç kaybetmiyor.ama dernekleşmek şart.en azından üyelerden alıcağımız üyelik parasıyla bir kaç yıla birimizin ameliyatını yaptırırdık.yada senin bir bacağı ,benim bir bacağı
.amannn uzattıkça batıyorum kısa kesiyim en iyisimi