• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Vanillacım nasılsın? Sen o tatlı kedi resmini oraya nasıl koydun? Ben de istiyorum:(

googleye hareketli avatar kk yaz bir sürü konu çıkıyor oradan istediğine gir. resmi farklı kaydet de sonra normal profil resmi yükler gibi yükle.

benzeri sıkıntıları bizlerde çektik yada çekiyoruz.ben olmadım henüz ,olan arkadaşlar tecrübelerini yazdılar.profillerinin üzerine tıklayıp,yazdıklarım kısmına bakarsan görebilirsin.veya geçmiş sayfaları kurcalaman lazım.tabi msj sayını doldurup foto yüklersen fikrimizide yazabiliriz.forum sayesinde artık bacaklara daha profesyonel gözlerle bakabiliyoruz.mesela ben eskiden dizlerimi birleştikleri için beğeniyordum(en azından onlar birleşiyor diye)ama meğerse asıl problemin kaynağı dizlerimdeki yağlarmış.fazla yağlı olduğu için alt taraf dizin hemen altı girintili duruyor.diz içini alınca daha az göze batıcak en azından.

tesekkurler memko.bn de sıteyı pek kulanmayı bılmıodum.bu söyledıklerın iyi oldu:) eskı yazıları okumaya calısınca 2bin küsür sayfa biraz zor oluo :17:

Selam kizlar sahurdan sonra sizin icin arastirma yaptim.Aslinda soyle esim 3 aydir duzenli olarak yarim saat agirlik kaldiriyor.Kol kaslari cok gelisti.Bizim bacaklarin yag konan yerdeku kasta gelisirse bacaklar daha duzgun gorunur.Side lunge diye bir hareket tamda bizim bacak ic kaslaru calistiriyor.Daha once bulsam mutlaka denerdim.Esim yarim saat ayirip 3 ayda bunuyaptiysa biz gunde 1 saat ayirsak 1,5 ayda harika olurmus.Simdi denersem benim yaglar yeni.Ameliyati seneye dusunenler mutlaka deneyin derim.Okadar para , okadar aci olmadan harika olur..

googleye hareketli avatar kk yaz bir sürü konu çıkıyor oradan istediğine gir. resmi farklı kaydet de sonra normal profil resmi yükler gibi yükle.

İyiki sormuşum benden başka bilmeyenler de varmış. Teşekkür ederim vanillacığım. Ama telefondan olmuyor herhalde ben hep telefondan giriyorum.

Canlarım Yeşilköy pazarına gidiyorum, gelmek isteyen varsa hemen yola çıksın. Cesaret edersem kendime etek alacağım. İNŞALLAH. Hoşçakalıııın.

Selam kizlar sahurdan sonra sizin icin arastirma yaptim.Aslinda soyle esim 3 aydir duzenli olarak yarim saat agirlik kaldiriyor.Kol kaslari cok gelisti.Bizim bacaklarin yag konan yerdeku kasta gelisirse bacaklar daha duzgun gorunur.Side lunge diye bir hareket tamda bizim bacak ic kaslaru calistiriyor.Daha once bulsam mutlaka denerdim.Esim yarim saat ayirip 3 ayda bunuyaptiysa biz gunde 1 saat ayirsak 1,5 ayda harika olurmus.Simdi denersem benim yaglar yeni.Ameliyati seneye dusunenler mutlaka deneyin derim.Okadar para , okadar aci olmadan harika olur..

aslında olabilir tabi niye olmasın,denemekte fayda var.bende bir cihaz vardı evde, onu kullanıyorum bir aydır(yazmıştım daha önce).sanki çok çok az da olsa ufak bir ilerleme var gibi kaslarımda.yada ben öyle görmek istediğim için bilmiyorum.ameliyat olana kadar kullanmaya devam edicem.inşallah faydasını görürsem tavsiye ederim.ama çarpık bacaklıların diz içindeki yağları aldırmadan düzelme şansı mümkün değil gibi.

aslında olabilir tabi niye olmasın,denemekte fayda var.bende bir cihaz vardı evde, onu kullanıyorum bir aydır(yazmıştım daha önce).sanki çok çok az da olsa ufak bir ilerleme var gibi kaslarımda.yada ben öyle görmek istediğim için bilmiyorum.ameliyat olana kadar kullanmaya devam edicem.inşallah faydasını görürsem tavsiye ederim.ama çarpık bacaklıların diz içindeki yağları aldırmadan düzelme şansı mümkün değil gibi.

İyiki sormuşum benden başka bilmeyenler de varmış. Teşekkür ederim vanillacığım. Ama telefondan olmuyor herhalde ben hep telefondan giriyorum.

Canlarım Yeşilköy pazarına gidiyorum, gelmek isteyen varsa hemen yola çıksın. Cesaret edersem kendime etek alacağım. İNŞALLAH. Hoşçakalıııın.

banada banada etek ,şort ,tayt bide diz hizasında elbise istiyorum.:1:arkadaşım o kadar ameliyat masasına yattın,acı çektin para verdin,tabiki al eteğini.hiç çekinme çok yakışıcaktır.tabi bizede etekli fotonu çok görmezsin her halde.

Ben yaklaşık 2 aydır konuları okuyorum ama yazmaya bile cesaret edemedim Benimde bacaklarımın dizden aşagısı yamuk üst taraf çok kalın 55 cm alt taraf çok ince 36 cm ya da bana yamuk olduğu için öyle geliyor ben internetten biraz araştırma yaptım ama ne doktora ne de operasyon tarzına karar verebildim tek emin olduğum şey ameliyat olacağım bana yardım edebilirmisiniz lütfeeeeen:43:

Ben yaklaşık 2 aydır konuları okuyorum ama yazmaya bile cesaret edemedim Benimde bacaklarımın dizden aşagısı yamuk üst taraf çok kalın 55 cm alt taraf çok ince 36 cm ya da bana yamuk olduğu için öyle geliyor ben internetten biraz araştırma yaptım ama ne doktora ne de operasyon tarzına karar verebildim tek emin olduğum şey ameliyat olacağım bana yardım edebilirmisiniz lütfeeeeen:43:

Hoş geldin leyla60 :) yazıları okuduysan biraz fikir sahibi olmuşsundur. Silikon ya da yağ enjeksiyonu biraz tercihe biraz ihtiyaca bağlı. Yazdıkça fikir sahibi olursun. Yakında fotoğraflara da bakarsın. Umarım en doğru kararı verirsin.

Son düzenleme:
Hoş geldin leyla60 :) yazıları okuduysan biraz fikir sahibi olmuşsundur. Silikon ya da yağ enjeksiyonu biraz tercihe biraz ihtiyaca bağlı. Yazdıkça fikir sahibi olursun. Yakında fotoğraflara da bakarsın. Umarım en doğru kararı verirsin.
hosgeldin Leyla,kiz yenide sen tatile gitmemis miydin?ben de üzülüyodum,yenideye iyi tatiller diyemedim gitmeden,kacirdim diye..
vanillasky cok üzüldüm durumuna..en de benzer bir durum yasadim,bayrama yakin müsait bi vakit olucakti dolgu yaptirabilegim,esim dil sinavina girmek icin uzak bi yere gidecek,öncesinde hazirlik kursuna katilacak,ben de sevinmistim,bu süre dolgularin izlerinin gecmesi icin yeter diye..suan para yok,isim yok ama taksitli öderim yine diye hayaller kurdum,doktora görüsmeye gitdim..gitdim ki ne ögrendim,doktor tatildeymis..12 agustosa kadar da yokmus..tüm hayallerim suya düstü...

Arkadaşım benimde çocuğum olmamıştı uzun süre tedavi gördüm. Bu arada dış gebelik yaşadım ve çok geç anlaşıldığı için neredeyse ölüyordum ve tehlikeli bir ameliyat geçirdim. Sonrasında Tüp bebekten başka şansın yok diyende , asla çocuğun olmaz diyende doktorlar oldu. Ama benim karşıma melek gibi bir doktor çıktı ve bana inanılmaz güven verdi. Doktorum Tüp bebek falan yapmadı ilk ay aşılama yaptı ve ben hamile kaldım. İkinci çocuğuma gelirsek aceba yeniden bebeğimiz olsa fena olmaz değilmi hadi tedaviye başlayalım dediğimiz ay ben hamileymişim meğer. Mucize gibiydi herşey kendiliğinden oluvermişti. Büyük Allahım inşallah en kısa sürede sizede bu güzellikleri yaşatır.
Sizi sıktıysam özür dilerim çok uzun olduğunun farkındayım.

ikicanimvar bence anlat böyle hikayeleri de örnek olsun bizlere.. o karsina cikan melek gibi doktora da cok özendim,cok takdir etdim,ne kadar önemli bisiy yapmis,sana güven vermis,ve inanmana cocugunu kucagina almana vesile olmus..benim de doktorlarin hiiic cocugunuz olmaz dedikleri bi arkadasim 2 gün önce 2.bebegini kucagina aldi..Rabbim olmayan isteyen herkese nasib etsin..dün gece hatta yatmadan ayni duayi edip uyudum..ben de korkuyorum yillardir okul,üniversite vs..sebebiyle erteledim cocuk sahibi olmayi,istedigim zamanda da Allah nasib etmeyecek diye korkuyorum..ama ümitli azimli arkadaslarin hikayelerini dinlemek insani kendine getiriyor ve pozitif düsündürtüyor..:)

arkadaşım daha çok zamanımız var hiç sıkıntı yapmayalım.hem belki o arada doktorlar yeni teknikler,çözümlerde üretir.mesala bacağı kırıp, düzeltip yeniden kaynatırlar birbirine.:1:ben çok ümitliyim tıp ilerliyor:52:.bu kış,olmadı öteki kış ,olmadı öteki yaz ,dahada olmadı öteki ilkbahar:1:.görüyorsun bak arkadaşın ümitlerini hiç kaybetmiyor.ama dernekleşmek şart.en azından üyelerden alıcağımız üyelik parasıyla bir kaç yıla birimizin ameliyatını yaptırırdık.yada senin bir bacağı ,benim bir bacağı :52:.amannn uzattıkça batıyorum kısa kesiyim en iyisimi

bi arkadasim anlatdi,gün yapmislar,bu sayede araba almislar,nasil yani dedim,bildigimiz,birbirine oturmaya gidilen bisiyler yenip icilen tarzda gün mü?hayir dedi,herkes her ay para yatirmis belli bi miktar,kimse kredi cekmeye faiz ödemeye gerek kalmadan isteklerine,hayallerine kavusmus..kimi araba almis,kimi umreye gitmis,kimi ameliyat olmus,kimi borcunu ödemis vs..benim de hemen grubumuz geldi aklima,keske böyle bisiy yapabilsek dedim,herkes bu sayede tek tek ameliyat olsa..ama iste internet ortaminda güvenmek zor..bunun icin de bi cözüm olsa keske dedim..sözlesmemi imzalatmali,kurallara uyup paralari alip kacip gitmiycem,ödemeye devam edicem diye:)insan tabi kendi de biriktirebilir ayni hesap,ama bu sekilde,tüm parayi toparlamayi beklemeden eline nakit geciyor,sen isini halletdikten sonra da ödemeye devam ediyosun..

Back
X