• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba herkese,
arada buraya bakıyorum ama tam anlamıyla takip etmek mümkün olmuyor.
sohbet iyi maşallah konular çabuk akıyor:21:
ben de tabiki çirkin bacaklıyım:52:
sorunum tam olarak ne bilmiyorum,çarpık değil herhalde,diz kapaklarımda bir sorun var,offf kötü işte yani:43:
arada etek giyiyorum,diz hizasında,gariptir o şekilde gören beni sütün gibi bacaklara sahip sanıyor:33:
hatta biri aynen böyle dedi geçenlerde ,ben de eteği yukarı kaldırırsam acı gerçekle karşılaşırsın dedim:52:
tayt,streç pantolon asla giyemem,diz kapaklarımdan yana doğru kayıyor pantolonlar:50:
okudum okudum ama kesin bilgiye ulaşamadım.
bu ameliyatla net olarak ,kalıcı sonuca ulaşılıyor mu:26:

hoş geldin leyla60 :) yazıları okuduysan biraz fikir sahibi olmuşsundur. Silikon ya da yağ enjeksiyonu biraz tercihe biraz ihtiyaca bağlı. Yazdıkça fikir sahibi olursun. Yakında fotoğraflara da bakarsın. Umarım en doğru kararı verirsin.
[/b]
kızlar fotograflara bakarsınız demişsiniz de fotografları özelden mı yollanıyor nasıl oluor.okadar merak edıorum ki sonucları.mutlaka yaptrmam lazım.bide yaklasık kaca mal oluor.fiyatlar konusunda internette bişey yazmıo.fıyatları bılen varsa allah rızası için yazsın.suanda calısmıyorum.para biriktirmeye baslamam lazım.:(:50:

ben yaklaşık 2 aydır konuları okuyorum ama yazmaya bile cesaret edemedim benimde bacaklarımın dizden aşagısı yamuk üst taraf çok kalın 55 cm alt taraf çok ince 36 cm ya da bana yamuk olduğu için öyle geliyor ben internetten biraz araştırma yaptım ama ne doktora ne de operasyon tarzına karar verebildim tek emin olduğum şey ameliyat olacağım bana yardım edebilirmisiniz lütfeeeeen:43:

mrb leyla60.senınle aynı duyguları paylaşıorum.inş arkadaslar bize biraz yol göstercek.biz de amelıyet olup guzel bacaklara sahıp olucaz inşallah.

merhaba herkese,
Sohbet iyi maşallah konular çabuk akıyor:21:
Ben de tabiki çirkin bacaklıyım:52:
Sorunum tam olarak ne bilmiyorum,çarpık değil herhalde,diz kapaklarımda bir sorun var,offf kötü işte yani:43:
Arada etek giyiyorum,diz hizasında,gariptir o şekilde gören beni sütün gibi bacaklara sahip sanıyor:33:
Hatta biri aynen böyle dedi geçenlerde ,ben de eteği yukarı kaldırırsam acı gerçekle karşılaşırsın dedim:52:
Tayt,streç pantolon asla giyemem,diz kapaklarımdan yana doğru kayıyor pantolonlar:50:
Okudum okudum ama kesin bilgiye ulaşamadım.
Bu ameliyatla net olarak ,kalıcı sonuca ulaşılıyor mu:26:

canım benim en azından senın bacaklarının alt kısımları guzelmiş.benım altları feci.ustler kotu olsa yıne de orta boyda etek giyilir.altları hiç bir şekılde kapatamıorum.pantalonla hatta bol pantolonla bile yanlara kayıyor paçalar.gerçi vahşi batıda baya prim yaparmışım bu parantez bacaklarla,iyi ata binilirmiş :p

merhaba herkese,
sohbet iyi maşallah konular çabuk akıyor:21:
ben de tabiki çirkin bacaklıyım:52:
sorunum tam olarak ne bilmiyorum,çarpık değil herhalde,diz kapaklarımda bir sorun var,offf kötü işte yani:43:
arada etek giyiyorum,diz hizasında,gariptir o şekilde gören beni sütün gibi bacaklara sahip sanıyor:33:
hatta biri aynen böyle dedi geçenlerde ,ben de eteği yukarı kaldırırsam acı gerçekle karşılaşırsın dedim:52:
tayt,streç pantolon asla giyemem,diz kapaklarımdan yana doğru kayıyor pantolonlar:50:
okudum okudum ama kesin bilgiye ulaşamadım.
bu ameliyatla net olarak ,kalıcı sonuca ulaşılıyor mu:26:

senin diziçinde yağlanma mı var acaba. o yağları çekince güzelleşir bacakların. resim koy, bakalım.

[/b]
kızlar fotograflara bakarsınız demişsiniz de fotografları özelden mı yollanıyor nasıl oluor.okadar merak edıorum ki sonucları.mutlaka yaptrmam lazım.bide yaklasık kaca mal oluor.fiyatlar konusunda internette bişey yazmıo.fıyatları bılen varsa allah rızası için yazsın.suanda calısmıyorum.para biriktirmeye baslamam lazım.:(:50:

fotoğraflarına bakmak istediğin kişiyi arkadaş olarak eklemelisin ayrıca 25 mesaj sınırını geçmelisin. 5000 lirayı gözden çıkar doktoruna göre bu fiyat artabilir. ümidi olup parası olmayanlar kervanımıza da bir kişiyi daha kattık hayırlı uğurlu olsun. iki kişi sıkılıyorduk hoşgeldin. :1:

Son düzenleme:
fotoğraflarına bakmak istediğin kişiyi arkadaş olarak eklemelisin ayrıca 25 mesaj sınırını geçmelisin. 5000 lirayı gözden çıkar doktoruna göre bu fiyat artabilir. ümidi olup parası olmayanlar kervanımıza da bir kişiyi daha kattık hayırlı uğurlu olsun. iki kişi sıkılıyorduk hoşgeldin. :1:

nedense üstüme alındım arkadaşım:1:

haklı aslında. günümüzün çoğunu çalıyor şu forum. ama başka nerede buluruz bu kadar çarpık bacaklıyı rahatız burda. :1:

aynen öyle arkadaşım.yeni arkadaşlar katılmış aramıza diye yazıcaktımki hepsinin ışığı sönüvermiş:1:zaten yeni gelenlere hemen hoşgeldin dememe kararı aldım kendimce.kime hoşgeldin, nasıl yardımcı olabiliriz diye yazsam bir daha uğramıyor foruma.en iyisimi azıcık kıdemli olsun sonra kucak açıyım yeni gelenlere:52:

aynen öyle arkadaşım.yeni arkadaşlar katılmış aramıza diye yazıcaktımki hepsinin ışığı sönüvermiş:1:zaten yeni gelenlere hemen hoşgeldin dememe kararı aldım kendimce.kime hoşgeldin, nasıl yardımcı olabiliriz diye yazsam bir daha uğramıyor foruma.en iyisimi azıcık kıdemli olsun sonra kucak açıyım yeni gelenlere:52:

haklısın vallahi hemen kayboluyorlar. iyisi mi doktorları, fiyatları, ameliyat yöntemlerini sır gibi saklayalım fır dönsünler forumda bilgi alabilmek için. :52:

haklısın vallahi hemen kayboluyorlar. iyisi mi doktorları, fiyatları, ameliyat yöntemlerini sır gibi saklayalım fır dönsünler forumda bilgi alabilmek için. :52:

bize bağımlılk yaptı bence burası ,biz ameliyat olup çarpıklarımızdan kurtulsak bile buradan kurtulamayız gibi geliyor :1:

yenide tatilde ya arada kaçamak yapıp kısa bir süre bakıp çıkıyor sanırım.ilginç bir şekilde giremediğim gün acaba yeni gelişmeler varmı??? neler yazıştılar,foto paylaşan varmı? diye merak ediyorum sendede oluyordur sanırım .işte buda bağımlılığın işaretleri.tedavi olmam gerekebilir bu konuda:1:

bu gidişle seninle birlikte burada yaşlanacaz ameliyat da olamayacaz. :18: :1:

bu ameliyatta yaş sınırı kaç acaba ?yine nerden baksan bir 20 yıl vardır önümüzde,aceleye gerek yok arkadaşım sindire sindire.hatta en son öyle bir bilgiyle donanıcazki doktora'' ver bakıyım o kanülü ,yanlış yereden batırıyon,ordan yağ alınırmı hiç ''diye müdahale bile edicez:1:

Back
X