• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

amannn arkadaşım uyuyupta ne yapıcan ,boş ver uyumayıver:52:ben uyudum ,uyanınca hiç bir şey değişmiyor.ya size bir anlatıyım eskiden uyumadan çnce çok dua ederdim uyanınca bacaklarım düzelsin diye.sabah uyanıncada bakardım değişmişmi diye.ne safmışım yahuu:1:

al benden de o kadar:)ben de cok yaptim bunu:)bi saf da benim..

kömürlüğe bakmam lazım olacaktı oralarda bir testere ama elektrikli değil,birazda paslanmış.aynı işi görür her halde yarın deneyip sonucu yazarım size (öteki taraftan):1:iyi geceler arkadaşım .ha bu arada yorgan iğnesiyle dikicez değilmi??:1:

elimde ameliyat ignem de var,bölgesel deri uyusturan madde de..bi siringa ile cekip cekkip enjekte ediversem su yaglari diye ben de düsünmedim degil:)

kizlar alemsiniz:)ben su süper gece muhabbetlerini kaciriyorum,okudugumda yorum yaptigimda is isten gecmis oluyor,bizim kizlar baska süper bi muhabbet acmis bile:)hiziniza,mizahiniza yetisilmiyor:)
haydaaa cok sevindim ya..ben de agustos tr ye gelmeyi planliyom..doktorum tatildeymis ya,herseyde vardir bi hayir..belki burda olsa ameliyata cesaret edemicektim..simdi istesem agustosa randevu verilir mi acaba?yoksa burda baska bi doktor mu arastirsam..bilemedim..
basenlerinden yag aldiran arkadaslar,cok merak ediyorum ya,oralar sonrasinda nasil görünüyor diye..ameliyat kararimi adeta bu durum degistirecek..dün evde esim yokken kendimi kameraya cekipp cekip sildim,yürürken bacaklarim nasil görünüyor diye..kacgündür buralr cok sicak,her gün 500 tane sütun gibi bacak görüyorumdur heralde..yenideeee yada atile giden arkadaslar beni anliyosunuzdur sütunlari gördükce..

kizlar alemsiniz:)ben su süper gece muhabbetlerini kaciriyorum,okudugumda yorum yaptigimda is isten gecmis oluyor,bizim kizlar baska süper bi muhabbet acmis bile:)hiziniza,mizahiniza yetisilmiyor:)
haydaaa cok sevindim ya..ben de agustos tr ye gelmeyi planliyom..doktorum tatildeymis ya,herseyde vardir bi hayir..belki burda olsa ameliyata cesaret edemicektim..simdi istesem agustosa randevu verilir mi acaba?yoksa burda baska bi doktor mu arastirsam..bilemedim..
basenlerinden yag aldiran arkadaslar,cok merak ediyorum ya,oralar sonrasinda nasil görünüyor diye..ameliyat kararimi adeta bu durum degistirecek..dün evde esim yokken kendimi kameraya cekipp cekip sildim,yürürken bacaklarim nasil görünüyor diye..kacgündür buralr cok sicak,her gün 500 tane sütun gibi bacak görüyorumdur heralde..yenideeee yada atile giden arkadaslar beni anliyosunuzdur sütunlari gördükce..

Tesekkur ederim arkadasim...
Gece kizlar benide cok guldurdu ya,cok alemler :-)
Şu kameraya cekme olayi bendede war,yanliz degilmisim meger:-)

Konuları okudukça kafam karışıyor ben silikon düşünmüyorum yağ enjeksiyonu nasıl sonuçlar veriyor onuda bilemiyorum ve de sizin fotoğraflarınızıda göremediğim için bir fikrimde olmuyor tabi ben artık bu kompleksimden olabildiğince kısa zamanda kurtulmak istiyorum kurtulabilirmiyim onuda bilmiyorum durduk yere depresyona girdim (aslında durduk yerede değil)siz nasıl karar verdiniz

Ya! bu sene herkes dar paça pantalon giyiyor Allah tanki yaşadığım şehirde mini etek giyen yok gibi ama o da olucak benim aslında mini etek şort giymek gibi bir derdim yok dar pantolon olabilir tabi ama ne mümkün bir kaç kere denedim kabinden çıkınca moralimi bozup alışveriş şevkimi kırmaktan başka bir işe yaramadı bu denemelerim. Tek istediğim bacaklarımın en azından arkadaşlarımla havuza girebilecek kadar bari göze batmaması

Merhaba canlarım. Bugün sabah çeşmeye geldik. Burası serin. Annem bacaklarımı görür görmrz fark etti. Yüzünü kapattı vay başıma gelenleeeeer dedi daha morları göstermedim. Kız hiç mi günahtan korkmuyon dedi. Amaaan dedim. Hayatımda ilk defakendim için bişey yaptım dedim. Fazla bişi demedi daha . İnşallah bu konu böylece kapanır. Herkes çil çil altın bulsun ameliyatını yaptırsın.

Bu güne kadar 2 tane plastik cerrahla görüştüm biri bi alemdi üstelik tavsiye üzerine gittim. Bacaklarımın çarpık olmadığını çarpık bacağın X şeklinde olduğunu benimkilere benzemediğini söyledi eğer spor yaparsam dizlerimin eriyeceğini söyledi bende bunun mümkün olmadığını 166cm boyla 45 kiloyken bile diz içlerimin bu şekilde olduğunu söyledim bana ne istediğimi sordu baktım anlaşamıyoruz başka bir cerraha gittim oda bana bacaklarımda eğrilik olduğunu ancak dizlerimden yağ alsa bile dizlerimin inceliğinin ancak 1 ya da 1.5 cm fark edeceğini söyledi yaptıranlara soruyorum bu doğrumudur

Benim samimi bir arkadaşım var dün onun yanına gittim bana dar paça pantalon almam gerektiğini tarzımı değiştirmenin zamanı geldiğini söyledi o esnada yanında olan arkadaşı bana tuaf tuaf baktı sanırım o durumumun farkında çünkü onun da bacaklarının üst kısmıyla problemi var arasının çok açık olduğunu düşünüyor sanırım bu yüzden o da benim gibi manyaklaştı insanların bacaklarını inceliyor ama tabi onun durumu benimki kadar ciddi değil hatta kimsenin durumu benim gibi değil iş yerindeki herkesin düzgün, sokakta bakıyorum çoğunun bacakları düzgün kız kardeşiminkide eğri ama onun alt bacağı löp löp olduğu için güzel bile duruyor ama benim çok sıkı bir etim var et tüm kuvvetiyle kemiğime yapışık olduğu için alenen belli ve de ince

Ya bu sorun hayatımı karattı gerçekten tüm hayatımı etkiledi benim her yerim dört dörtlük değil çokta güzel sayılmam bir sürü fiziksel kusurum var ama bu diğerleri gibi gelmiyor bana kendimi kusurlu hissediyorum diğer kusurlarıma olsun diyebiliyorum ama bunun için aynı şeyi söyleyemiyorum 34 yaşındayım ve hayatımın her günü aklımdaydı

Neyse işte sanırım foruma kimse gündüz girmiyor bir yandan sorularımı ve sorunlarımı sıraladım (Keşke bu kadar olsaydı :18:) bir yandanda mesaj sayım artsın bacaklarınızı göreyim istiyorum bir bacak manyağı olarak, bir insan ilk gördüğü insanların önce gözlerine sonra dişlerine bakarmış ben direk bacaklarına bakıyorum erkeklerin bile. ya! bacakları düzgün olanlar ne şanslı olduklarını bir bilseler

Merhaba canlarım. Bugün sabah çeşmeye geldik. Burası serin. Annem bacaklarımı görür görmrz fark etti. Yüzünü kapattı vay başıma gelenleeeeer dedi daha morları göstermedim. Kız hiç mi günahtan korkmuyon dedi. Amaaan dedim. Hayatımda ilk defakendim için bişey yaptım dedim. Fazla bişi demedi daha . İnşallah bu konu böylece kapanır. Herkes çil çil altın bulsun ameliyatını yaptırsın.

Ben günah olduğunu düşünmüyorum çünkü biz güzelleşmek değil normalleşmek istiyoruz

Vanillasky senin durumuna da üzüldüm inşallah en kısa zamanda tedarik edersin ameliyat parasını, bu arada biraz da kilo alırsın , çünkü kilo almadan ameliyat olmak de pek işe yaramıyor , mesala ben 23 defa ameliyat olmama rağmen yeterli yağım yok diye tam sonuç alamadım :( . Velhasıl her olmadık işte bir hayır vardır derler.
Ben burayı hergün 3-5 defa açıp okuyorum ama bir şey yazmaya pek fırsatım olmuyor, yani beni göremeseniz bile ben burayım takipteyim kızlar sizi , iyiki varsınız , herşey gönlünüze göre olsun.

Heidicik 23 demiş nasıl yani :44: 2-3 demek istemişti sanırım. ben bir kere olabilsem bu olayı halledicem gibi geliyor :)

Merhaba kizlar..caylar,kahveler kiskandim valla:-) keyfiniz yerinde ne guzel...

Size bi haberim varr:-) parayi denklestirdim ben,hic ummadigim bi sekilde geldi hemde:-)sizle paylasmak istedim..cok mutluyum yaa:-)

Haydaaa hayırlı olsun, keşke benim de varlığından haberdar olmadığım bir akrabamdan falan miras kalsa, tüm parçaları bacaklardan başlamak üzere yenilesem :27:

Son düzenleme:
Leyla gibi ben de bu ameliyatı olan insanların bacaklarını görmek istiyorum ama nafile...hiçbir somut bilgiye ulaşamıyorum.

göğüs estetiği bölümünde ne güzel ameliyatı olan herkes ayrı başlık açıp durumu aşama aşama anlatmış,burda ameliyatı olan

ortadan kayboluyor sanırım:26:

ben bugün şahane güzel bacaklarımın fotoğrafını koyacaktım ama eşime erken geldi işten,çekemedim:33:

utandım yani nasıl açıklanır ki bu

Leyla gibi ben de bu ameliyatı olan insanların bacaklarını görmek istiyorum ama nafile...hiçbir somut bilgiye ulaşamıyorum.

göğüs estetiği bölümünde ne güzel ameliyatı olan herkes ayrı başlık açıp durumu aşama aşama anlatmış,burda ameliyatı olan

ortadan kayboluyor sanırım:26:

ben bugün şahane güzel bacaklarımın fotoğrafını koyacaktım ama eşime erken geldi işten,çekemedim:33:

utandım yani nasıl açıklanır ki bu

Aslında burada da aşama aşama anlatılıyor. Ama cesit doktor tarz farkları var. Forumu bırakanların son durumunu koruduğunu düşünüyorum.

Aslında burada da aşama aşama anlatılıyor. Ama cesit doktor tarz farkları var. Forumu bırakanların son durumunu koruduğunu düşünüyorum.

evet farklılıklar var ara ara okudum,oldukça eski üyeyim,sadık takipçisi olmasam da dönem dönem girer bakarım bu sayfaya.

ama henüz tek bir üyenin ameliyat sonrası fotoğrafını göremedim:43:

yani bir umut olduğuna inanmak istiyorum,tutunacak bir dal arıyorumama nafile:50:

evet farklılıklar var ara ara okudum,oldukça eski üyeyim,sadık takipçisi olmasam da dönem dönem girer bakarım bu sayfaya.

ama henüz tek bir üyenin ameliyat sonrası fotoğrafını göremedim:43:

yani bir umut olduğuna inanmak istiyorum,tutunacak bir dal arıyorumama nafile:50:

bu sayfada aktif değilsin. olsan görürsün aslında. bir sürü ameliyat sonrası resim var. arkadaş olarak eklenince görülüyor. ayrıca bu konunun geçmiş sayfalarında da resimler var çok olmasa da.

Valla ne diyim bilemedim arkadaşım.bugüne kadar eklediğin fotolarda bacakların gayet güzel görünüyordu.ama fotolar yanıltıyor dersen ,o durumda bir şey diyemem.tatilde bunları düşünüpte sıkma canını arkadaşım.eğlenmene bak.bir kadının isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yoktur.heleki bu bayanın ekonomik özgürlüğü varsa.gerekirse bir şekilde eşini ikna edip yarı yıl tatilinde rötüş yaptırırsın,hatta dr un rötuşun gerekli olduğunu söylediğini söylersin eşine.yani bulunur muhakkak bir çözüm , ben rötuşa ihtiyacın olduğunu zannetmiyorum ama önemli olan senin ne istediğin tabi.iyi tatiller:16:

Yok arkadaşım şimdi istediğimden değil de seneye vs ihtiyaç duyarsam diye varsayımda bulundum. Morluklar çok sıktı canımı. Silikonda da garanti izler fena kalırdı. Diyorum olmazsa oralara dövme yaptırayım :1: yabancı turustlerde hep buyuk buyuk dövmeler var.

Back
X