• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ya kızlar burası acayip bağımlılık yapıyor ameliyat olalı baya oldu ama kopamıyorum burdan:16::16::16::16:

işim gücüm var ama gidemiyorum ben de. birbirimize kötü davranalım, fitne fesat sokalım araya yoksa burada yatıp kalkmaya başlayacaz. hadi herkes birbirinin bacaklarına hakaret etsin. iyiliğimiz için....:1:

işim gücüm var ama gidemiyorum ben de. birbirimize kötü davranalım, fitne fesat sokalım araya yoksa burada yatıp kalkmaya başlayacaz. hadi herkes birbirinin bacaklarına hakaret etsin. iyiliğimiz için....:1:[/Q

hahaha valla koptum gülmekten valla eşim şimdi kesin beni delirdim sanıyor:)

işim gücüm var ama gidemiyorum ben de. birbirimize kötü davranalım, fitne fesat sokalım araya yoksa burada yatıp kalkmaya başlayacaz. hadi herkes birbirinin bacaklarına hakaret etsin. iyiliğimiz için....:1:

kimden başlıyalımmm:47:ben tatile gidicem bu bacaklarla kaldıramayabilirim:43:benimki tatilden sonra olsun:1:

bu arada ilk hakarete sen başla eminim yine gülmekten çatlatırsın beni:))))

bu arada Allah da seni güldürsün:)

hos geldin leyla 60.
ben 6 hafta önce yag enjeksiyonu yaptirdim.benimde diz iclerde yag alindi.cukur falan olmadi bende sükür.sadece fazlaliklar gitti.tabii dr a da baglidir.iyi arastir derim.hakkinda hayirlisi olsun.ben simdilik cok memnunum allah tüm isteyenlere nasib etsin ...

hoşbuldum. cevabın için teşekkürler sen kime yaptırdın ameliyatını ben kayseri ya da ankara düşünüyorum bulunduğum şehre en yakını bu ikisi

amannn arkadaşım uyuyupta ne yapıcan ,boş ver uyumayıver:52:ben uyudum ,uyanınca hiç bir şey değişmiyor.ya size bir anlatıyım eskiden uyumadan çnce çok dua ederdim uyanınca bacaklarım düzelsin diye.sabah uyanıncada bakardım değişmişmi diye.ne safmışım yahuu:1:

amannn arkadaşım uyuyupta ne yapıcan ,boş ver uyumayıver:52:ben uyudum ,uyanınca hiç bir şey değişmiyor.ya size bir anlatıyım eskiden uyumadan çnce çok dua ederdim uyanınca bacaklarım düzelsin diye.sabah uyanıncada bakardım değişmişmi diye.ne safmışım yahuu:1:

uyumayacam ki yemek yapıcam bu saatte. :1: ben de aslında bacaklarım yamuk değil beynimde sorun var ben yamuk görüyorum diye kendimi teselli ederdim. hatta bir ara inanmıştım buna ama bir densiz çıkıp sorunun beynimde değil bacaklarımda olduğunu tekrar hatırlattı. :52:

:-) ben gonulluyum...mutluyum ya simdi kaldirabilirim herseyi ama teker teker gelin:-)

madem gönüllüsün, vanillasky ben başlıyorum sen devamını getir.bir kere bacakların parantez,dizden aşağısı () böyle ,sonra diz kapağın yağdan görünmüyor bile,ayrıca bacaklarında çok kısa devam ediyimmi.yalnız bu işte bir terslik:1::1: var sanki ben yanlışlıkla kendi bacağımı tarif ettim sanırım.:1:neyse sizi yormamış oldum

uyumayacam ki yemek yapıcam bu saatte. :1: ben de aslında bacaklarım yamuk değil beynimde sorun var ben yamuk görüyorum diye kendimi teselli ederdim. hatta bir ara inanmıştım buna ama bir densiz çıkıp sorunun beynimde değil bacaklarımda olduğunu tekrar hatırlattı. :52:

Alllahım yarabbim,ne diyim bilmiyorum sana arkadaşım,gece gece gülme krizine soktun beni .şu dar paça pantolon moda olana kadar bende bir dönem acabalar yaşadım.ne zamanki dar paça pantolonu kabinde giyinip acı gerçekle karşılaştım .işte ozaman dank:28:ettii.

madem gönüllüsün, vanillasky ben başlıyorum sen devamını getir.bir kere bacakların parantez,dizden aşağısı () böyle ,sonra diz kapağın yağdan görünmüyor bile,ayrıca bacaklarında çok kısa devam ediyimmi.yalnız bu işte bir terslik:1::1: var sanki ben yanlışlıkla kendi bacağımı tarif ettim sanırım.:1:neyse sizi yormamış oldum

Bak bak memko baslamissin:-) valla aslinda hepimizin problem farli olsada dert ayni o yuzden siz ne derseniz deyin kabulum:-)
Burasi disinda biri bisey dese kafa goz girisirim ama:-)

Back
X