• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

diz kapaklarım birleşmiyor fark ettiysen,sen üst tarafı açınca görsen aradaki farkı o zaman anlaşılır işte ne olduğu.

dedim ya,hep bu boy etek giyiyorum ama aklım çıkıyor biraz daha açılıverecek diye:25:

bir türlü anlayamadım ben senin şikayetini. resimde görünen o boşluk hayet doğal. diz kapaklarının da birbirine değmesi gerekmiyor ki çoğu insanın değmez. doktora gidersen sana olmaz diyecektir büyük ihtimalle. merak ettim eteği yukarı çektiğinde oluşacak şekli. bilgisayarımda seç tuşu yok demişsin o tuş ne acaba? benim haberim bile yok. :1:

bir türlü anlayamadım ben senin şikayetini. resimde görünen o boşluk hayet doğal. diz kapaklarının da birbirine değmesi gerekmiyor ki çoğu insanın değmez. doktora gidersen sana olmaz diyecektir büyük ihtimalle. merak ettim eteği yukarı çektiğinde oluşacak şekli. bilgisayarımda seç tuşu yok demişsin o tuş ne acaba? benim haberim bile yok. :1:

Doktor neden olmaz derki banada yaptı aynını ama bacaklarım bariz düzgün değil

fotoğraf yüklerken bilgisayarımdan seç diye bir sekme var sitede çıkan,o sekme bende aktif olmadığından yükleyemedim sanırım.

gerçekten süt taraf çok kötü,ama ilk mesajımda da dedim ya sorun tam olarak ne bilmiyorum.eğer burdaysan bu sayfaya 2 dakikalığına yükleyim sonra hemen kaldırayım.sanırım 5 dkdan sonra falan kaldırılmıyor.

Doktor neden olmaz derki banada yaptı aynını ama bacaklarım bariz düzgün değil

sen yenisin çarpık bacak görmedin demek ki henüz. bazı insanların bacakları düzgün oluyor ama bunun farkında değiller hayallerindeki bacakla kıyaslıyorlar. mesela sorun inceliktir üst taraflarında yağ varsa ordan alıp altı onarır ama yağın yok bacakların parantez de değil o zaman doktor ne yapsın ki.

fotoğraf yüklerken bilgisayarımdan seç diye bir sekme var sitede çıkan,o sekme bende aktif olmadığından yükleyemedim sanırım.

gerçekten süt taraf çok kötü,ama ilk mesajımda da dedim ya sorun tam olarak ne bilmiyorum.eğer burdaysan bu sayfaya 2 dakikalığına yükleyim sonra hemen kaldırayım.sanırım 5 dkdan sonra falan kaldırılmıyor.

tamam öyle yap çok merak ettim. :)) ama bence albüm oluşturmayı bir daha dene. anlatayım mı sana aşamalarını belki bir şeyi yanlış yapmışsındır.

sen yenisin çarpık bacak görmedin demek ki henüz. bazı insanların bacakları düzgün oluyor ama bunun farkında değiller hayallerindeki bacakla kıyaslıyorlar. mesela sorun inceliktir üst taraflarında yağ varsa ordan alıp altı onarır ama yağın yok bacakların parantez de değil o zaman doktor ne yapsın ki.

Şu mesaj işini hallediyim fotoğraf koyacam ama doktorun bana öyle demesi acayip ya benim alt bacaklarım V şeklinde üstelik ince (kiloma göre tabi) dar pantolon giyince korkunç görünüyor dışarıda gözüm devamlı başkalaarının bacaklarında onlarınkiler gibi değil belli

Şu mesaj işini hallediyim fotoğraf koyacam ama doktorun bana öyle demesi acayip ya benim alt bacaklarım V şeklinde üstelik ince (kiloma göre tabi) dar pantolon giyince korkunç görünüyor dışarıda gözüm devamlı başkalaarının bacaklarında onlarınkiler gibi değil belli

gittiğin doktorda önemli tabi. hepsi yapmıyor bildiğim kadarıyla bu ameliyatı. belli başlı doktorlar var tavsiye edilen onlardan birine de gösterirsin artık.

mesaj işini hallettin bile. :1:

bakın da onu da sileyim arkadaşlar,mazallah eşim falan görür kırar sonra o eğri bacaklarımı da:35:

vanilya şimdi söyle bakalım bana, o kısmı doldurmak için silikon mu yapılıyor yoksa yağ mı ekleniyor?yani mantıklı olan nedir?

bir de bu fotoğrafı gönderip yorum alabileceğim doktorlar falan var mı acaba?

vanilya şimdi söyle bakalım bana, o kısmı doldurmak için silikon mu yapılıyor yoksa yağ mı ekleniyor?yani mantıklı olan nedir?

bir de bu fotoğrafı gönderip yorum alabileceğim doktorlar falan var mı acaba?

yağ dolgusu senin için daha mantıklı bence. var tabi doktorlar özelden yazarım isimlerini sana gönder resmini bilgi al elbet dönüş yapan olur. olmaya karar verirsen hangi şehirde yaptıracaksın. gerçi amacın sadece bilgi almak olacağı için şehrin önemi yok. aman çok uzattım. :1:

çok sağol bekliyorum mesajını.

ankarada yaptırırım bir gün eğer cesaretimi toplayabilirsem,eşimin böyle bir şeye niyetim olduğundan kesinlikle haberi yok,ne der

bilmiyorum.kimseye söyleyemem sanırım,varis ameliyatı falan oldum derim:9:

çok sağol bekliyorum mesajını.

ankarada yaptırırım bir gün eğer cesaretimi toplayabilirsem,eşimin böyle bir şeye niyetim olduğundan kesinlikle haberi yok,ne der

bilmiyorum.kimseye söyleyemem sanırım,varis ameliyatı falan oldum derim:9:

gönderdim mesaj.

fotoğrafın altına kilo al demişsin ya,daha mı iyi oluyor ki öyle?

bu benim kilo almış halim zaten,üst bacağım falan birleşmiyordu önce,kilo aldıktan sonra orası kapandı ama alta faydası olmadı maalesef.
61 kiloyum ya bakma çaktırmadığıma

fotoğrafın altına kilo al demişsin ya,daha mı iyi oluyor ki öyle?

bu benim kilo almış halim zaten,üst bacağım falan birleşmiyordu önce,kilo aldıktan sonra orası kapandı ama alta faydası olmadı maalesef.
61 kiloyum ya bakma çaktırmadığıma

yağ dolgsu için yeterli yağının olması lazım o yüzden söyledim. belinden bacaklarından artık nerende yağ varsa doktor alıp alta enjekte edecek. doktorla görüşünce o söyler sana zaten yağın yeter mi yoksa kilo mu alman lazım diye.

Back
X