Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama macrolane bi paketde&tüpde 20 ml var sanirim,tekrar baktim kutu resmine internetden,20 ml yaziyor,bana iki tüp yetiyodu,yani bi tüpü asagiya,bi tüpü yukariya paylastiriyodu doktor.aquafilling ise 100 ml paketlerde,sanirim söylenilen de paket ücreti.
bioalcamid duydunuz mu peki?
bir de ben papatyaydim nilüfer olmusum:)
hımmm yanlış anladım o zaman .yani yağ dolgusu kadar çok konmuyor bu dolgular.yağda her bacağa 100 ml konuyorsa bunda 20 ml diyorsun.kafam karıştı bu durumda maliyeti ne kar oluyor tahminen.
ooooo hayırlı olsun arkadaşım.bu arada bu dolguyla ilgili bende bir dr a msj yazdım umarım yanıt alırım
tesekkür ederim memkocum:)
doktorun cevabini ben de merakla bekliyorum:)
arkadaslar a.k ya mail yazmistim cevap gelmis:) macrolane yillar önce kullanmis artik kullanmiyormus. dolgu kalintisi varsa tam erime olmamissa yag enjeksiyonu basarisi bozulacaktir yazmis((
ben yani yakin zamanda ameliyat olamam gibi gözüküyo..öyleyse yine dolgu..
belki de yakinda dolgu yaptirmis fotolarima yorum yapariz:)
öteki dolguyu sormadınmı arkadaşım?
maili yazdigimda aquafilling den haberim yoktudün ögrendim daha..sormadim yani...maili gecen hafta yazmistim..
anladım arkadaşım.senin dr hiç bahsetmedimi,
macrolane ye güvenmistim,bi sorun yasamadim,tek sorun 1 sene kalici olmasi..gerci macrolane artik gögüs icin yapilmiyor,yasaklandi..
gögüs kanseri olup da yaptiran bir bayan varmis,tomografi sonuclari dogru degerlendirilemiyor ve hastaligin gidisati takip edilemiyor diye yasaklandigini okudum..
aquafilling ise yeni bir yöntem..problemsiz olmasini diliyor tabi insan..bulundugum ülkedeki doktorlarin sitelerinden birinde 3-5 yil kalici oldugunu okudum,Türk sitelerde ise 5-8 yil diyor..her neyse ortalama 5 yil..30 yasindayim,ne kadar yasayacagimi bilemiyorum elbetde ama bu dolgunun aklima yatmasinin sebebi,toplam maximum 5-6 kere ömründe yaptiracaksin..belki de o kadari da nasib olmayacak kimbilir...
İlizarov muuu hayır sakın canım, yağ aldırıp dolgu yaptır daha iyi, o acıdan eziyetten daha iyi, hem o işlemi sana yapmazlar çok daha büyük sorunları olan hastalara yapıyorlar, lütfen sakın o yöntemi çıkar aklından......
arkadaşım burada görünüyorsun,buradamısın(saçma oldu biliyorum)![]()