• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bioalcamid e arastirirken rastladim paylasayim dedi,konu degisiyor vs..ama kusura bakmayin,
esim gelmek üzere buarada ben kaciyorum,bugünlük bukadar arkadaslar :(
görüsmek üzere

ama macrolane bi paketde&tüpde 20 ml var sanirim,tekrar baktim kutu resmine internetden,20 ml yaziyor,bana iki tüp yetiyodu,yani bi tüpü asagiya,bi tüpü yukariya paylastiriyodu doktor.aquafilling ise 100 ml paketlerde,sanirim söylenilen de paket ücreti.

hımmm yanlış anladım o zaman .yani yağ dolgusu kadar çok konmuyor bu dolgular.yağda her bacağa 100 ml konuyorsa bunda 20 ml diyorsun.kafam karıştı bu durumda maliyeti ne kar oluyor tahminen.

hımmm yanlış anladım o zaman .yani yağ dolgusu kadar çok konmuyor bu dolgular.yağda her bacağa 100 ml konuyorsa bunda 20 ml diyorsun.kafam karıştı bu durumda maliyeti ne kar oluyor tahminen.

macrolane de 100 ml e ulasmak icin 5 paket vurulmasi lazim,bana 2 paket macrolane yetiyodu. aquafilling de bir paket 100 ml sanirim.paket ücreti pahali olsa da cok pakete gerek yoktur o zaman..
yani macrolane paketinde 20 ml var
aquafilling paketi 100 ml var
ben böyle anladim ama yanlis da olabilir arkadaslar

arkadaslar a.k ya mail yazmistim cevap gelmis:) macrolane yillar önce kullanmis artik kullanmiyormus. dolgu kalintisi varsa tam erime olmamissa yag enjeksiyonu basarisi bozulacaktir yazmis:(((
ben yani yakin zamanda ameliyat olamam gibi gözüküyo..öyleyse yine dolgu..
belki de yakinda dolgu yaptirmis fotolarima yorum yapariz:)

arkadaslar a.k ya mail yazmistim cevap gelmis:) macrolane yillar önce kullanmis artik kullanmiyormus. dolgu kalintisi varsa tam erime olmamissa yag enjeksiyonu basarisi bozulacaktir yazmis:(((
ben yani yakin zamanda ameliyat olamam gibi gözüküyo..öyleyse yine dolgu..
belki de yakinda dolgu yaptirmis fotolarima yorum yapariz:)

öteki dolguyu sormadınmı arkadaşım?

macrolane ye güvenmistim,bi sorun yasamadim,tek sorun 1 sene kalici olmasi..gerci macrolane artik gögüs icin yapilmiyor,yasaklandi..
gögüs kanseri olup da yaptiran bir bayan varmis,tomografi sonuclari dogru degerlendirilemiyor ve hastaligin gidisati takip edilemiyor diye yasaklandigini okudum..
aquafilling ise yeni bir yöntem..problemsiz olmasini diliyor tabi insan..bulundugum ülkedeki doktorlarin sitelerinden birinde 3-5 yil kalici oldugunu okudum,Türk sitelerde ise 5-8 yil diyor..her neyse ortalama 5 yil..30 yasindayim,ne kadar yasayacagimi bilemiyorum elbetde ama bu dolgunun aklima yatmasinin sebebi,toplam maximum 5-6 kere ömründe yaptiracaksin..belki de o kadari da nasib olmayacak kimbilir...

macrolane ye güvenmistim,bi sorun yasamadim,tek sorun 1 sene kalici olmasi..gerci macrolane artik gögüs icin yapilmiyor,yasaklandi..
gögüs kanseri olup da yaptiran bir bayan varmis,tomografi sonuclari dogru degerlendirilemiyor ve hastaligin gidisati takip edilemiyor diye yasaklandigini okudum..
aquafilling ise yeni bir yöntem..problemsiz olmasini diliyor tabi insan..bulundugum ülkedeki doktorlarin sitelerinden birinde 3-5 yil kalici oldugunu okudum,Türk sitelerde ise 5-8 yil diyor..her neyse ortalama 5 yil..30 yasindayim,ne kadar yasayacagimi bilemiyorum elbetde ama bu dolgunun aklima yatmasinin sebebi,toplam maximum 5-6 kere ömründe yaptiracaksin..belki de o kadari da nasib olmayacak kimbilir...

Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepimize arkadaşım.daha yolun başındayız.çoğumuz 30 ların başındayız ,ooo daha bunun 50 si var ,70 ivar100 ü var.100 den sonra yaşarsakta dolgu yaptırmayız.zaten o yaşta dolgu zamk gibi yapışır bacağa ,erimez bile.:1:

İlizarov muuu hayır sakın canım, yağ aldırıp dolgu yaptır daha iyi, o acıdan eziyetten daha iyi, hem o işlemi sana yapmazlar çok daha büyük sorunları olan hastalara yapıyorlar, lütfen sakın o yöntemi çıkar aklından......

leydicim ; sadece büyük vakalara değil bacakta ki bir kaç derece bile eğriliğin düzeltilmesi taraftarı doktorlar.
ben bir doktorla görüştüm istersem operasyonu yapabileceklerini söyledi. benim malesef bacak ağrılarım oluyor ve erken kireçlemeden çok korkuyorum. belki haklısın dolguyla falan düzeltmekte ama sorunu sadece görüntü olarak halletmiş oluyoruz sanki ,sağlık kısmını düşünmüyoruz. 1 yılımı buna ayırmayı düşünüyorum

Back
X