arkadaşım her güzelin bir kusuru vardırya.varsın senin güzel bacaklarının kusuruda izler oluversin.ama umarım en kısa sürede geçer
Çok sağol....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım her güzelin bir kusuru vardırya.varsın senin güzel bacaklarının kusuruda izler oluversin.ama umarım en kısa sürede geçer
Çok sağol....Umarım geçer....eskiden bacaklarımı saklardım şimdi bir çok yerimi ..."oynatırmısın sağlam bacaklarınla çok şükür yürüyorsun değil mi ?" Umarım hiç biriniz sorun yaşamazsınız....
sakın öyle düşünme arkadaşım.eğer bir hata varsa oda dr a aittir.sonuçta dr olan ve işlemi gerçekleştiren kendisi ortada bir suçlu varsa asla sen değilsin,gerçi dr da böyle olmasını istemezdi herhalde diye düşünmek istiyorum.ama bacakların şekil olarak çok güzel.kendimi senin yerine koyuyorum,ben giyinirdim sanırım etek.soranlara bahane bulmak zor değil.kışında zaten kilotlu çoraplar var.en kötü izler bile hiç bir müdahale yapılmasa bile zamanla eskisine göre düzeliyor.biraz da zamana bırak arkadaşım.
Sanırım benim ile ilgili bir durum normalde yaralarımda geç iyileşir...dr skar revizyonunu kortizonlu iğneyi ve peelingleri ücretsiz yaptı ama daha kötü oldu gitgide ne bileyim işte pisikolojim çok bozuldu...abartığımı düşüneceksiniz ha belkide abartıyorum ama elimde değil herhangi bir doktora gitmeye bile çekiniyorum ne alaka diyeceksiniz ama görecekler diye ödüm kopuyor sanırım fazla kafaya taktım ne diyeyim bunada şükür...daha kötüsüde olabilirdi çok şükür....
evet bacakların çok güzel. sonuçta kimsenin anlayacağı bir şey değil iz işte. bazı insanların elinde kolunda kırmızı gibi doğum lekeleri oluyor ama gayet rahatlar. hatta yüzünün tamamı öyle bir kadın gördüm. soran olursa cildim çok hassas böyle yaralar oluyor dersin bir şey uydurursun normal hayatta giymesen bile denize git. kimse incelemez seni incelese de bir şey olmaz.
Ne diye bilir ki....çok nadir olurmuş böyle zamanla daha düzelecek elbette de işte.....dr ne diyor peki izler için,ne zaman geçecekmiş
izler simetrik olmasa hiç umrumda olmaz dı birde dikişler çok belli artı şeklinde annem her gördüğünde keşke olmasaydın diyor koyduklarım bir kısmı daha çok var....
demekki yöntem dr dan dr a değişiyor.bazı dr lar kanül izi için dikiş atarken diğerleri atmıyor.arkadaşım her şey olacağına varır.zaman her şeyin ilacı,zamanla azalıcak ve zamanla sende bu kadar kafana takıp sıkıntı yapmıyıcan
meraba ben yeni geldim. bacaklarımdan sorun yaşıyorum. üstü biraz kalın alt bacağımın iç kısımlarında biraz açıklık var. bir dr a fotoğraf gönderdim. silikon dolguya gerek yok dedi sanırım liposuction yapacak. Fakat fiyatı değişir diyor. Yaptıranlar aşağı yukarı bi fiyat söyleyebilirmi teşekkür ederim.
LORESİMA
canım benim fotoğraflarını görünce çok üzüldüm senin adına.bacakların şekil olarak mükemmel,maşallah bu da nazar boncuğu olsun.üzme kendini,zamnla geçer bence.hiç vitamin değerlerine falan baktıırdınn mı?benim bi dönem hiç yaralarım düzelmiyodu.b12 eksikliği varmış meğer,vitamin takviyesi vermişti doktorum.bi sor istersen doktoruna.birde bacak için kapatıcılar var onlardan kullansan?aslında o kadar şanslısın ki,tayt, kot, çizme,çorapla elbise,etek hepsini giyebilirsin.moralini yüksek tut ve şükret bence.
Yenide; bacaklarımızın son hâli benziyor. Hatta benimki daha ince bile olabilir. Eski haline oranla çok şükür çarpık görünmüyor seninkiler de. Sadece iZler olmasa daha iyi olacak da ona da zaman lazımpeki eczanelerde satılan bacak spreylerinden kullandın mı hiç? Sonuçta makyaj ama ara sıra da olsa işe yarayabilir belki.
arkadaşım bizde sık sık tayin görüyoruz yoksa senin eşinde ,benim eşim gibi silahlı memurlardanmı?.neyseki şu an bulunduğumuz yerede 5 yıl kalbilicez.
çoook teşekkür ederim canım. borik asit mi yoksa bu tozun adı. ben de koyayım her yere. tabaklara falan bulaşırsa zararı olur mu ya da giysilere. sonra o giysiyi giyersem falan. bir de benim kedim var o yüzden her şeyi rahatça kullanamıyorum. ama deneyecem bunu da çok teşekkürler. yalnız adını da söylersen çok sevinicem.bu ilacı kullandığın için böceğin de olmuyordur di mi?
Lorissima bence senin bacaklarına nazar değdi. İlk gördüğümde bacaklarını o kadar beğendim ki rüyama girmişti. O da nazarlıklar olsun.
Evet canım benimki de asker. Bize de istanbul 5 yıl görünüyor. İnşallah. Siz Ankara'daydınız dimi.