• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kac günde iyilesirim
Doktordan bi soruma net cevap alamadım ailem ve is yerindekilerle paylasmayacagim iznim yok 2 günde ayağa kalkıp merdiven çıkabilir durumda olurmuyum[/QUO

hakkinda hayirli olsun inslh diledigin gibi olur bacaklarin.zaten ne kadar cok arastirirsan ,o kadar cok kafan karisiyo.eger dr a güvendiysen tamamdir.
iyilesme durumu kisiden kisiye degisiyo.ben ücüncü gün ayaga kalkmistim ama ara ara dinleniyodum genede.iki üc haftada iyilesenlerde oluyo.aslinda en az bir hafta istirahate cikmani tavsiye ederim.yag alinan bölgelerede bagli oluyo biraz iyilesme süreci.
ama iki günde kalkip ise gitmek imkansiz diyebilirim.baska sorun olursa yardimci olmaya calisiriz elbette

merhaba arkadaşlar,
sık sık kontrol etmeye çalışıyorum ama bu ara oldukça yoğun olduğundan geride kalıyorum hep.
benim mail yolladığım doktorlardan sadece biri geri dönüş yaptı.
asistanı telefon etti,o da fotosunu eklediğim bacaklarım değil genel olarak ameliyat hakkında bilgi verdi.
çok uçuk bahsi geçen rakamlar.3 seans yağ enjeksiyonu 10 bini geçiyor.çıldırmışlar sanırım:50:
ameliyat düşünen arkadaşlar,aileleriniz ne diyor bu konu hakkında?
ben annem ve halama bahsettim,doğrudan günah ALlahın verdiği değiştirilmez dediler:37:
eşime mevzuyu açmaya utanıyorum desem inanır mısınız:43:
yani ben hep özgüveni tam bir insan olarak algılanıyorum,aslında bacaklarım dışında bir problemim de yok,
ama eşime bunu itiraf etmek resmen ağır geliyor bana:26:

iki fotoğraf koyuyordum beş günlük ve beş aylık. Henüz ameliyat olmamış arkadaşlarıma erime durumu belli olsun diye. Gel gör ki fotoğrafı düz çeviremedim telefonda. Yarın bilgisayarda Çalışırım

Bana bir yardımcı olup sorularıma yanıt bulun yardıma ihtiyacım var ameliyat fikride insanı korkutuyor 

25 mesaj sınırını geç ve resimleri görmeye başla. bacaklarındaki bozukluğun derecesine ve vücudundan çıkacak yağa göre eski ile yeni bacakların arasındaki fark değişir. doktorunu iyi seç ve güven. bence bilinmeyen bir doktora yaptırma ne olur ne olmaz. enfeksiyon kapma gibi bir riskin var bunu göz önünde bulundur. iki günde ayaklanman zor olabilir izin almaya bak sen.

merhaba arkadaşlar,
sık sık kontrol etmeye çalışıyorum ama bu ara oldukça yoğun olduğundan geride kalıyorum hep.
asistanı telefon etti,o da fotosunu eklediğim bacaklarım değil genel olarak ameliyat hakkında bilgi verdi.
çok uçuk bahsi geçen rakamlar.3 seans yağ enjeksiyonu 10 bini geçiyor.çıldırmışlar sanırım:50:
ben annem ve halama bahsettim,doğrudan günah ALlahın verdiği değiştirilmez dediler:37:
yani ben hep özgüveni tam bir insan olarak algılanıyorum,aslında bacaklarım dışında bir problemim de yok,

arkadaşım eşlere açılma konusunda evli olanlarımızın hemen hemen hepsi aynı sıkıntıyı yaşadı.ahh nasıl söylüyücem ,komuya nasıl giricem,acaba nasıl tepki vericek?ameliyata ne diyicek?????ben buradan aldığım cesaretle akşam otururken tak diye _ben bacaklarımdan ameliyat olucam ,dedim.eşim şöyle bir baktı.haaa dedi o şokla.ne ameliyatı ,bacaklarım çarpık benim,araştırdım ameliyatla düzeliyormuş.dedim.eşim şok olmuş bir vaziyette bakmaya devam ediyordu.ne dediğimi anlamıyordu ama.sonra bu güne kadar neden etek giyinmediğimi felan anlattım.ilk gün anlamakta güçlük çekti,çok ciddiye almadı.2 gün sonra tekrar açtım konuyu bu sefer ciddi cidii konuştuk tabi.neyi varki bacaklarını dedi,açtım hala benimki gibi (kendi bacakları dümdüz tabi)neresi yamuk dedi.bacaklarımı kapattım ,ona sende kapa dedim aradaki boşluğa bak dedim.onun sıfır boşluk,benimkinden kedi geçer aradan.bu çarpıklıkmı oluyor yani ,ne olucakki ortası boşluksa diyor hala.sonra içimde ne varsa ,bu güne kadar yaşadığım herşeyi anlattaım.dolabımın önüne götürdüm bak bir tane etek,elbise varmı dedim.ben bir bayanım neden giyinmedim sanıyorsun bugüne kadar diyince ne dedin garibim.ne bileyim sen öyle seviyorsun diye hiç aklıma gelmedi niye elbise ,etek giyinmediğin dedi.ve beni ankadı çok şükğr.şimdi maddi kısmın hallolucağı günü bekliyorum.sende benim gibi lafı dolandırmadan bir seferde söyle.böyle daha kolay oluyor.bu arada dr un söyledği fiyat hakikaten:53: uçukmuşşş

merhaba arkadaşlar,

Çok şey söylerim ama burası uygun değil. Kısaca Cok kızıyorum günah tarzı yorumlara. Ve haksız buluyorum.
Mecbur itiraf edeceksin. Rahat edemiyorum de. Özgüvenin olur yine. Kendinden memnunsun ama bacakların işi bozuyor, yaptırınca kendimi çok iyi hissedeceğim de.

esra arkadaşım bende asla günah olduğunu düşü nmüyorum.o zaman hiç bir tedavi için gitmeyelim günahsa.ömür boyu bu komplexle yaşamaktansa ,günahına razıyım şahsen

sağolun arkadaşlar.
günah kısmına ben de katılmıyorum.
yani günahtır belki ama ben bacaklarım çarpık diye bu konuyla ilgili gireceğim günahların hepsine zaten giriyorum,ameliyat
olursam en azından girdiğim günaha değer di mi ama:52:
misal tatile gidiyorum,mayomu giyiyorum,ama utanarak,o zaman gerinerek giyerim:35:
eşime de dediğiniz gibi doğrudan söylemek lazım ama destek göreceğimi sanmıyorum:50:
eşim zaten diz üstü etek asla giydirmez bana,diz altını da giyebildiğim için ne gerek var diye tutturacaktır muhtemelen.
ama ben cesaretimi toplayıp korkumu yenersem(para da var tabi:) onun ne diyeceği çok önemli olmaz o noktada.

bu arada telefondaki asistan,yağ enjeksiyonu 1. seans 6bin,2. seans 4 bin 3. seans...diyerek devam etti.doktoru da öyle googledan
buldum yani burda adı geçen biri falan da değil.o paraya hiç şansım olmaz:32:

sağolun arkadaşlar.
günah kısmına ben de katılmıyorum.
yani günahtır belki ama ben bacaklarım çarpık diye bu konuyla ilgili gireceğim günahların hepsine zaten giriyorum,ameliyat
olursam en azından girdiğim günaha değer di mi ama:52:
misal tatile gidiyorum,mayomu giyiyorum,ama utanarak,o zaman gerinerek giyerim:35:
eşime de dediğiniz gibi doğrudan söylemek lazım ama destek göreceğimi sanmıyorum:50:
eşim zaten diz üstü etek asla giydirmez bana,diz altını da giyebildiğim için ne gerek var diye tutturacaktır muhtemelen.
ama ben cesaretimi toplayıp korkumu yenersem(para da var tabi:) onun ne diyeceği çok önemli olmaz o noktada.

bu arada telefondaki asistan,yağ enjeksiyonu 1. seans 6bin,2. seans 4 bin 3. seans...diyerek devam etti.doktoru da öyle googledan
buldum yani burda adı geçen biri falan da değil.o paraya hiç şansım olmaz:32:

bir çok dr var arkadaşım hepsini araştır bence

evet arkadaşım. ben ayrılmış saymıyorum. Sadece okusam da yazamadım. Benim uyku saatlerim bunlar. :16: Teldeyim rahat olmuyor.

arkadaşım senin uyku saatinide bozduk dimi.ama hep vanillaskyın yüzünden.ben ona bak arkadaşım bu saatler normal insanlar için uyku saati daha erken toplanalım diyorum ama nerdeeee.(vanillasky böcek topiğine gitmiş,arkasından atıp tutayım bende:1:)yoksaki ben erkenden yatar erkenden kalkarım..hayatta bu saatlere kadar oturmam:1:

arkadaşım senin uyku saatinide bozduk dimi.ama hep vanillaskyın yüzünden.ben ona bak arkadaşım bu saatler normal insanlar için uyku saati daha erken toplanalım diyorum ama nerdeeee.(vanillasky böcek topiğine gitmiş,arkasından atıp tutayım bende:1:)yoksaki ben erkenden yatar erkenden kalkarım..hayatta bu saatlere kadar oturmam:1:

iki dakikacık firar ettim hemen arkamdan konuşmuşsun duydum hepsini. :1: beni de sen alıştırdın buralara yoksa ben on dedin mi uyurum. :1: tabi bu sıralar yüzlerce siyah minik çocuğum oldu sabaha kadar uyutmuyorlar. :52:

iki dakikacık firar ettim hemen arkamdan konuşmuşsun duydum hepsini. :1: beni de sen alıştırdın buralara yoksa ben on dedin mi uyurum. :1: tabi bu sıralar yüzlerce siyah minik çocuğum oldu sabaha kadar uyutmuyorlar. :52:

şu an benim koridorumda da karıncalar konvoy olmuş gidiyorlar,neyi kutlamaya toplanmışlar anlamadım.

üstteki yazıdan hareketle limon koydum ama hiç keyifleri bozulmadı,yarım değil çeyrekti,ondan mı beğenmediler bilmiyorum:9:

şu an benim koridorumda da karıncalar konvoy olmuş gidiyorlar,neyi kutlamaya toplanmışlar anlamadım.

üstteki yazıdan hareketle limon koydum ama hiç keyifleri bozulmadı,yarım değil çeyrekti,ondan mı beğenmediler bilmiyorum:9:

keşke benimkiler de karınca olsaydı. hiç dokunur muydum onlara evlat diye bağrıma basardım her birini. sen haline şükret. :1:

yok arkadaşım olurmu hiç öyle şey ,arkandan kunuşmak felan .o zaman suçlu ayşe teyze (başlığı açan kişi)olsun.üstelik gecenin 3.de açmış konuyu.bende ona ayıp olmasın diye gece giriyordum:1:

hadisenin bacaklarına da çarpık diyolar
onlar kafalarına takmıyo
ünlü olunca öyle oluyo
ama bize deseler bacakların çarpık diye şu ünlününde çarpık nolmuş diyemiyoruz :(((

benim bacaklarimi hadisenin bacaklarina benzeten olmustu,sevinmistim:)...simdi hadisenin bacaklarina carpik deniyorsa,benimkiler de carpik:( ühüüü....

Back
X