• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Oooooo on beş gün çok uzunmuş arkadaşım. İyi eğlenceler diliyorum. Arada bir gel yokla bizi:)
Gönlünce giy istediğini. Giyemeyenlere de cesaret ol ki rahatlasın millet. Ablam giydi tatilde yanımda. Gördük bizim gibi birkaç yerli turist :) oh dedik:1:

istediğimi giyinme konusu biraz zor gibi.girmeden olmaz,özlerim zaten sizi:21:

zamanla alışırsın merak etme. :51:

hiç unutur muyuz ya. bir ay olsa neyse o zaman unuturuz ama 15 günde hayal meyal de olsa hatırlarız merak etme. :1:

olmadı sil baştan yapıp yeniden tanışırız.bende nikimi değiştiirim.zaten beğenmiyordum,aceleyle aklıma gelen bir kaç tane yazdım,benzerleri var diye olmamıştı onlar.şöyle afilli bir şey yaparım bu sefer.Anjelinaa felan:1:

olmadı sil baştan yapıp yeniden tanışırız.bende nikimi değiştiirim.zaten beğenmiyordum,aceleyle aklıma gelen bir kaç tane yazdım,benzerleri var diye olmamıştı onlar.şöyle afilli bir şey yaparım bu sefer.Anjelinaa felan:1:

kendini tekrar kabul ettirebilecek misin ki bize. biz seni unutmayız merak etme değiştirme üyeliğini arkadaşım. sonra tekrar nasıl gül olasın. benim gibi menekşeye talim mi edeceksin. :1:

kendini tekrar kabul ettirebilecek misin ki bize. biz seni unutmayız merak etme değiştirme üyeliğini arkadaşım. sonra tekrar nasıl gül olasın. benim gibi menekşeye talim mi edeceksin. :1:

sizi kandırmak için yapmıştım zaten:1:insan sevildiğini bilse bile duymak(okumak)istiyor yinede.:16:

Nickini degistirsen de biz seni bacaklarından tanırız ki

ah canım arkadaşım(zorakide olsa söyledin)bende seni/sizi seviyorum.ben bu motivasyonla tatili şortla geçirmekten korkuyorum.:1:yazık insanların göz zevkini bozmayayım:1:

hiç olur mu öyle şey ne zorlaması. pek duygularımı belli edemem ki ben. :17: giy istediğini ya. bari tatilde düşünme. o insanları da bir daha görmeyeceksin ne de olsa. ayrıca herkes tatilde eğlencesinin peşinde kimse bakmaz bacaklarına eğer kendininkiler de çarpık değilse. :1:

hiç olur mu öyle şey ne zorlaması. pek duygularımı belli edemem ki ben. :17: giy istediğini ya. bari tatilde düşünme. o insanları da bir daha görmeyeceksin ne de olsa. ayrıca herkes tatilde eğlencesinin peşinde kimse bakmaz bacaklarına eğer kendininkiler de çarpık değilse. :1:

arkadaşım dünya küçük, ya karşılaşırsak .beni kesin tanırlar bacaklarımdan:1:oda bir ayrıcalık ama değilmi.

Back
X