- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooooo on beş gün çok uzunmuş arkadaşım. İyi eğlenceler diliyorum. Arada bir gel yokla bizi:)
Gönlünce giy istediğini. Giyemeyenlere de cesaret ol ki rahatlasın millet. Ablam giydi tatilde yanımda. Gördük bizim gibi birkaç yerli turist :) oh dedik![]()
Elcer sana keyifli yolculuklar. memko sana da keyifli tatiller. ohh 15 gün keyfine diyecek yok. unutma bizi.![]()
unuturmuyum sizi arkadaşım,asıl siz beni unutmayın.merak ederim zaten her gün bir kere yoklarım.![]()
biz unuturuz ya bize güvenme.![]()
biz unuturuz ya bize güvenme.![]()
Vanilla alemsin
Yalnız siz bacakları yaptırınca gelmezseniz![]()
Vanilla alemsin
Yalnız siz bacakları yaptırınca gelmezseniz![]()
yok yok unutmazsınız beni,seversinizz beniiiiii.ya unutursanızzzzüzülürümmmm
zamanla alışırsın merak etme.
hiç unutur muyuz ya. bir ay olsa neyse o zaman unuturuz ama 15 günde hayal meyal de olsa hatırlarız merak etme.![]()
olmadı sil baştan yapıp yeniden tanışırız.bende nikimi değiştiirim.zaten beğenmiyordum,aceleyle aklıma gelen bir kaç tane yazdım,benzerleri var diye olmamıştı onlar.şöyle afilli bir şey yaparım bu sefer.Anjelinaa felan![]()
kendini tekrar kabul ettirebilecek misin ki bize. biz seni unutmayız merak etme değiştirme üyeliğini arkadaşım. sonra tekrar nasıl gül olasın. benim gibi menekşeye talim mi edeceksin.![]()
sizi kandırmak için yapmıştım zateninsan sevildiğini bilse bile duymak(okumak)istiyor yinede.
![]()
seni seviyorum/seviyoruz memko.![]()
olmadı sil baştan yapıp yeniden tanışırız.bende nikimi değiştiirim.zaten beğenmiyordum,aceleyle aklıma gelen bir kaç tane yazdım,benzerleri var diye olmamıştı onlar.şöyle afilli bir şey yaparım bu sefer.Anjelinaa felan![]()
Nickini degistirsen de biz seni bacaklarından tanırız ki
ah canım arkadaşım(zorakide olsa söyledin)bende seni/sizi seviyorum.ben bu motivasyonla tatili şortla geçirmekten korkuyorum.yazık insanların göz zevkini bozmayayım
![]()
hiç olur mu öyle şey ne zorlaması. pek duygularımı belli edemem ki ben.giy istediğini ya. bari tatilde düşünme. o insanları da bir daha görmeyeceksin ne de olsa. ayrıca herkes tatilde eğlencesinin peşinde kimse bakmaz bacaklarına eğer kendininkiler de çarpık değilse.
![]()