• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

başardım hemen yaparmısın çok merak ediyorum teşekkürler

Canım albüm yapıp oraya yükleyecektin sen avatar yapmışsın. profiline giren herkes görüyor şimdi onu. kaldır da albüm yap. ya da görünmesi sorun değilse bu konuya yükle. Hem orada çok küçük alamam onu. bir de resimde ayakların da görünsün en azından bileklerin görünsün.

Son düzenleme:
Canım albüm yapıp oraya yükleyecektin sen avatar yapmışsın. profiline giren herkes görüyor şimdi onu. kaldır da albüm yap. ya da görünmesi sorun değilse bu konuya yükle. Hem orada çok küçük alamam onu. bir de resimde ayakların da görünsün en azından bileklerin görünsün.

konuya yüklemeyi anladım ama nasıl albüm ekliyeceğimi bulamadım albüm ekleden ise eğer henüz 25 mesajınız yok diyor.

okadar çok msj okudum.kim yaptırmış,kim randevu almış,kafam karıştı.yaptıranlar resımlerını koyabılırlermı,fiyat ve dr adı yardımlaşması yapalım arkadaşlar.bir an önce güzel bacaklara sahip olalım lütfen....:3:

çok acemiyim seni de uğraştıdım

Rica ederim önemi yok. yalnız senin bacakların gayet güzel, dümdüz. diz içlerin var sorun oralarda. baldır içlerin boş olmadığı için doldurunca garip duruyor zaten dümdüzler. ben bi resimde diz içlerini alayım bir resimde de baldır içlerini doldurayım da gör.

Bir de profiline koyduğun resimde üst baldırların çok daha ince görünüyor o resim eski mi? çok farklı resimler.

Son düzenleme:
Rica ederim önemi yok. yalnız senin bacakların gayet güzel, dümdüz. diz içlerin var sorun oralarda. baldır içlerin boş olmadığı için doldurunca garip duruyor zaten dümdüzler. ben bi resimde diz içlerini alayım bir resimde de baldır içlerini doldurayım da gör.

Bir de profiline koyduğun resimde üst baldırların çok daha ince görünüyor o resim eski mi? çok farklı resimler.

çekme farklılığı arada 10 gün var iki remin

çok teşekkür ederim ellerine sağlık ben üst bacaktan epey yağ aldırmalıyım

$2013-08-10_13-31-10_510.webp

benim için olması gereken bacak şekli soldaki benimki ise ne yazıkki sağdaki alt bacağım dizimde doğru yere yerleşmemiş dış yanlara kaymış sanki normal bir dizim var ama bu eğrilik yüzünden çok daha fazla görünüyor ameliyatla bile bunun düzeleceğini ve normal olacağını sanmıyorum planım ameliyatla dizlerimin içinden yağ aldırmak ve o yağıda hazır alınmışken o acıyı çekmişken alt bacağıma ekletmek (dizlerdeki kök hücrenin fazla olduğu yazılmıştı burada okudum) bu fiyatı etkiler tabi ama o narkozu almışken olsun istiyorum tabi eriyeceğinide biliyorum bu arada ama denemekte fayda var

Bu kadar çok yorum yapmamın sebebi bu ameliyatı en kısa zamanda olucak olmam bu yüzden yardımlarınıza ve beni anlamanıza ihtiyacım var mesela şu resim $img-thing.webp iki kızın bacaklarının nasıl durduğunu görüyorsunuz soldaki kızın bacakları benimkinin biraz daha düzgün hali ya da alt bacaklar dolgun olduğu için daha iyi duruyor ama ondada bir O bacak durumu var aslında tv de bu şekil bacaklar görmeyi seviyorum üstelik bu kız devamlı etek giyiyor hemde diz hizasında inanılmaz bir özgüven tabi benim için ben boru paça pantalon giyince durumun belli olmadığını düşünüyordum ama bacağı acayip düzgün 2 arkadaşım var onlarla boydan çektirdiğimiz fotoğrafta benim bacakların O biçiminde onlarınkinin dümdüz olduğunu görünce şaşırdım ona razıyım artık yeterki şu dizlerimle alt bacağımın arasını biraz yakınlaştırıyım

Back
X