Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki. resim yükle yapayım.
Tabi ki. resim yükle yapayım.
başardım hemen yaparmısın çok merak ediyorum teşekkürler
Canım albüm yapıp oraya yükleyecektin sen avatar yapmışsın. profiline giren herkes görüyor şimdi onu. kaldır da albüm yap. ya da görünmesi sorun değilse bu konuya yükle. Hem orada çok küçük alamam onu. bir de resimde ayakların da görünsün en azından bileklerin görünsün.
konuya yüklemeyi anladım ama nasıl albüm ekliyeceğimi bulamadım albüm ekleden ise eğer henüz 25 mesajınız yok diyor.
Kimse yok herkesde misafir var herhalde. Bir taraftan da iyi oluyor, yoksa yetişemezdim size.
Bayram sessizliği var forumda. :))
burdamısın .başardım
Albüm oluşturmuşsun ama resim yüklememişsin ki içine.
şimdi tekrar bak
çok acemiyim seni de uğraştıdım
Rica ederim önemi yok. yalnız senin bacakların gayet güzel, dümdüz. diz içlerin var sorun oralarda. baldır içlerin boş olmadığı için doldurunca garip duruyor zaten dümdüzler. ben bi resimde diz içlerini alayım bir resimde de baldır içlerini doldurayım da gör.
Bir de profiline koyduğun resimde üst baldırların çok daha ince görünüyor o resim eski mi? çok farklı resimler.
Rica ederim önemi yok. yalnız senin bacakların gayet güzel, dümdüz. diz içlerin var sorun oralarda. baldır içlerin boş olmadığı için doldurunca garip duruyor zaten dümdüzler. ben bi resimde diz içlerini alayım bir resimde de baldır içlerini doldurayım da gör.
Bir de profiline koyduğun resimde üst baldırların çok daha ince görünüyor o resim eski mi? çok farklı resimler.