• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok sevindim peki yağ dolgusunu tavsiye edermisin yani bu ameliyata değermi çünkü; bir çok arkadaş yağlarım tamamen eridi diye mesaj yazmış bir yazıdada yağ dolgusunun doldurduğu tek şey doktorun cebi olduğu yazılıydı sence değermi

ben değdiğini düşünüyorum..çünkü ilk hallarinden çok farklı..mükemmel mi değil ama etek giyecek kadar fene değil..en azından artık çarpık değil..bu işlemlerin masraflı olduğu doğru..birikim gerekiyor.ben helali hoş olsun diyorum..erimeye gelince mutlaka oluyor ama ilk haline dönmüyor..tutunan yağlar bizimdir..bazen yetinmek gerekiyor heralde.

ben değdiğini düşünüyorum..çünkü ilk hallarinden çok farklı..mükemmel mi değil ama etek giyecek kadar fene değil..en azından artık çarpık değil..bu işlemlerin masraflı olduğu doğru..birikim gerekiyor.ben helali hoş olsun diyorum..erimeye gelince mutlaka oluyor ama ilk haline dönmüyor..tutunan yağlar bizimdir..bazen yetinmek gerekiyor heralde.

mrhb arkadaşım geçmiş olsun öncelikle.ilk ameliyatından sonraki memnuniyetin ne kadar sürdü.yada şöyle soriyim bacaklarındaki problem çokmu büyüktü yoksa sen daha iyisini istediğin içinmi 4 operasyon geçirdin.umarım bu sefer her şey istediğin gibi olur.

mrhb arkadaşım geçmiş olsun öncelikle.ilk ameliyatından sonraki memnuniyetin ne kadar sürdü.yada şöyle soriyim bacaklarındaki problem çokmu büyüktü yoksa sen daha iyisini istediğin içinmi 4 operasyon geçirdin.umarım bu sefer her şey istediğin gibi olur.

memko bütün yazdıklarım silindi sana uzun uzun yazmıştım ..neyse başa alayım..evet bacaklarım problemliydi..ben bacak çarpıklığının tek seferde düzeleceğine inanmıyorum..bazen kademe kademe ilerlemek gerekiyor..bende öyle yaptım açıkçası.çünkü kimsenin elinde sihirli değnek yok tabii doktorların da.kemik eğriliği bu ..ee yapılan işlemde tabi bu durumu kamufle etmek..ben 1 yıldır bunun mücadelesini verdim..maddi açıdan zor ve emek isteyen bir süreçti..gitmeler gelmeler filan..ama seve seve katlandım..güzel sonuçlar almasaydım katlanmazdım heralde diyorum..birde doktoruma gerçekten güvendim..güzel sonuçlar aldığımı düşünüyorum..dediğim gibi bacaklarım mükemmel değil ama eskisi gibi de değil..bu kadarı da bana mutluluk veriyor

saddy biraz tenoloji özürlüyüm foto yüklemeyi önce öğrenmem gerek..yardım alınca yüklüycem sözz..ben siteye 3-4 aydır girmiyordum..ondan görememişsindir..şimdi işlemden dolayı dinlenince bir siteye bakayım dedim..benim maceram 1 sene önce başladı..4. operasyonumu oldum..ilki hariç diğerleri için küçük rütuşlar diyebilirim..bu bakımdan galiba fazlasıyla tecrübeliyim.son işlemimde alt bacaktaki fazla yağlar alındı..arka kaslara geçici botoks yapıldı..çıkan yağlarda miktarı az ama bacağın ön kısmına varildi..işlemlerim kısaca böyle..ağrım sızım yok kadar az..antibiyotiğim bitmek üzere..çoraplarımı 3 hafta giyeceğim..1 ay sonrada kontrol..

4 operasyon az değil yine de arkadaşım çok geçmiş olsun tekrar.sendeki çarpıklık çokmuydu peki yani silikonu hiç düşünmedin mi?bir de 1 sene önce başlamışsın ilk ameliyatına sanırım ama kafam karıştı biraz çünkü dr. 6 aydan önce 2. operasyonu yapmıyor sen 1 sene de nasıl 4 operasyon oldun?
evet dediğin gibi özellikle ilk yağların tutunması ve erimemesi için çok dikkat etmeliymişiz dr.da söyledi.çok kilo vermemeliymişiz mesela hatta hiç vermesek daha iyi sanırım yoksaki yağlarda gider.işte bnm için burası zor çünkü ben şimdiki kilomu sırf bu ameliyat için zorla almaya çalışmıştım aylardır ama zorla yemek adı üstünde çok zor oluyo:( dinlenme konusunda da hadi yine bu hafta dinlenicem ama haftaya mecburen işe gidicem yani hareket etmeye başlıcam malesef yapacak bişey yok.bu arada çorabı ben de toplam 3 hafta giyicem:(

4 operasyon az değil yine de arkadaşım çok geçmiş olsun tekrar.sendeki çarpıklık çokmuydu peki yani silikonu hiç düşünmedin mi?bir de 1 sene önce başlamışsın ilk ameliyatına sanırım ama kafam karıştı biraz çünkü dr. 6 aydan önce 2. operasyonu yapmıyor sen 1 sene de nasıl 4 operasyon oldun?
evet dediğin gibi özellikle ilk yağların tutunması ve erimemesi için çok dikkat etmeliymişiz dr.da söyledi.çok kilo vermemeliymişiz mesela hatta hiç vermesek daha iyi sanırım yoksaki yağlarda gider.işte bnm için burası zor çünkü ben şimdiki kilomu sırf bu ameliyat için zorla almaya çalışmıştım aylardır ama zorla yemek adı üstünde çok zor oluyo:( dinlenme konusunda da hadi yine bu hafta dinlenicem ama haftaya mecburen işe gidicem yani hareket etmeye başlıcam malesef yapacak bişey yok.bu arada çorabı ben de toplam 3 hafta giyicem:(

silikonu hiç düşünmedim zaten doktorda talep etmedi..işlemlere gelince..bende yağ rezervi yetrliydi bir de zaman kısıtım vardı.4 ay dan fazla bir ara geçti..6 veye 4 aslında çok fark yok doktorun uygun görmesi önemli sanırım..ben bu işe haziranda başladım..ayları toparlayacak olursak 15 -16 ay olmuş .. ayrıca ilk işlem haricindekiler küçük rutuşlardı.1-2 saatlik en fazla süreleri..

silikonu hiç düşünmedim zaten doktorda talep etmedi..işlemlere gelince..bende yağ rezervi yetrliydi bir de zaman kısıtım vardı.4 ay dan fazla bir ara geçti..6 veye 4 aslında çok fark yok doktorun uygun görmesi önemli sanırım..ben bu işe haziranda başladım..ayları toparlayacak olursak 15 -16 ay olmuş .. ayrıca ilk işlem haricindekiler küçük rutuşlardı.1-2 saatlik en fazla süreleri..

ilkindeki erime çok oldumu arkadaşım.birde diz içlerinden alındımı.4 işlemdede yağ enjekte edildimi?çok sordum kusura bakma

ilkindeki erime çok oldumu arkadaşım.birde diz içlerinden alındımı.4 işlemdede yağ enjekte edildimi?çok sordum kusura bakma

ilkinde biraz erime oldu..diz içlerinden aldı..diz üstündende..alt bacağın yanlarındanda..tabi alt bacağın yanlarından çok yağ yok aslında dış bilekten alındı..ve bacak içlerine verildi..

hmm anladım.bnm ikincisi de rutuş olacak. dr. hatta belki 45 dk bile sürebilir,genel anestezide yapılmıyo dedi. ama ben yarıyıl tatilinde yaptırmak istiyorum deyince olmaz dedi.şansa bak ki yarıyıl tatilinde 5 ayım bitmiş olacak tam. sadece 1 ayla kaçırıyorum:S

bana o rütuşun uyuşturulmadan yapıldığını söyleme sakın!!!!!!!!!!!! birde senin yağların donduruldu da o mu eklenecek yoksa tekrardan lipomu yapılacak

Arkadaşım nerelerdesin kaç gündür sesin soluğun çıkmıyor. Umarım herhangi bir sıkıntın yoktur. Yoksa sende ameliyat olup forumu terk edenlerdenmi olacaksın...

Görüşme güzeldi kafama takılanları sordum iyice. Bana silikon+yağ transferi dedi dıs yanlarda fazla çıkık ama ilk aşamada sadece yağ alınacak belki içleri dolunca seni o kadar rahatsız etmez,sonra rahatsız olursan botox yaparız ya da kasın birisini inceltiriz dedi. Kas inceltme kalıcı bir çözümmüş ama silikon+yağ transferi biraz pahalı oldu kas inceltmede tek başına neredeyse ikisi kadar maliyetli botoxda kalıcı olmadıgından şimdilik sadece dıs yanlardan olan yağların alınmasıyla idare edicem. Silikon olarak da en ince cc konulacak ki üst tarafla orantılı olsun diye. Anladığım kadarıyla ortası tam olarak kapanmayacak ama en azından düz inecek. Ameliyat tarihide 30 eylül :)

hayırlı olsun şimdi sana 1 ay gelmek bilmez :)

Yaa arkadaşlar birde dipuka, bunak ve cennetz vardı ansızın kaybolup gittiler acaba şuan ne durumdalar.
Tabii birde amylee vardı oda epeydir bizimle değil teker teker bizi bırakıp gidiyorlar.

Topik biraz daha garip bir hal almaya başladı.
Geçmiş olsun dediğim kişiler cevap vermeye dahi tenezzül etmiyor.
En iyisi uzaktan takip etmek.
Operasyonu olacak arkadaşlara kolaylık ve sağ salim operasyonu atlatmasını diliyorum.

:52:
hayırlı olsun şimdi sana 1 ay gelmek bilmez :)

Gerçekten öyle samimi nasıl geçecek bilmiyorum süre uzadıkça kafam tekrar karısmaya başlıyo. Ama anca o zaman olabilecek bir de henüz günü belli olmayan mülakatım var inşallah o haftaya denk gelmez daha da ertelemek zorunda kalmam umarım.

bana o rütuşun uyuşturulmadan yapıldığını söyleme sakın!!!!!!!!!!!! birde senin yağların donduruldu da o mu eklenecek yoksa tekrardan lipomu yapılacak

yok yok uyuşturulacak tabi:)genel değilde lokal anestezi yapılıyor sanırım.hayır bnm yağlarm dondurulmadı.tekrar yağ alınacak vücudumdan.ama dr. yine kilo alki vücudunun şeklini bozmayalım dedi.bu ameliyatında vücudunun şeklini bozmadık fazlalık yağları aldık, o yüzden ikincisinde de kilo kaybetme aksine al dedi.

Back
X