• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Maşallah, ne güzel, çok hızlısınız!!!!!! yaz bitmek üzere olduğu için sanırım, forum şenlendi. Fikir edinmem için çok güzel oluyor darısı tüm isteyenlerin başına.

Bayanlar kusura bakmayın ama burada birkez bile paylaşım yapmamisken siz benim fotograflarimi görün diye arkadaşlık isteğinizi kabul edemem. Lütfen burada yazışma yapmayan kimse bana istek göndermesin.

Merhaba.sizin bu isteghiniz tabii ki chok doghal. Ben de 2gun sonra silikon ameliyyati olmaya karar verdim,vakit yaklashtikca annem kayinvalidem halam her kes chok endishelendikleri ichin sorun chikariyorlar.chok zarari olacaghini soyluyar.ben kesin kafama taktim ama etrafimdaki insanlarin boyle reaksiyon vermeleri ichimi chok sikiyo.

Siz silikon ameliyyatimi yaptirdiniz? Iyileshme sureci nasil gechti? Ben H.A beye ameliyyat olmayi dushunuyorum,ama forumda ona yaptirana rastlamadim.

Merhaba.sizin bu isteghiniz tabii ki chok doghal. Ben de 2gun sonra silikon ameliyyati olmaya karar verdim,vakit yaklashtikca annem kayinvalidem halam her kes chok endishelendikleri ichin sorun chikariyorlar.chok zarari olacaghini soyluyar.ben kesin kafama taktim ama etrafimdaki insanlarin boyle reaksiyon vermeleri ichimi chok sikiyo.

Siz silikon ameliyyatimi yaptirdiniz? Iyileshme sureci nasil gechti? Ben H.A beye ameliyyat olmayi dushunuyorum,ama forumda ona yaptirana rastlamadim.

Merhaba ben yağ enjeksiyonu yaptırdım benim iyileşme sürecim çok uzun sürdü neredeyse 1 ay çok fazla ağrım oldu ama şuan ufak tefek sorunlardan başka hiç birseyim kalmadı. Bu forumdaki birçok kişi silikon ameliyatı oldu ve fazlada sıkıntı yaşamadı.
Benim ailemde bu operasyonu gecirmeme hiç onay vermedi herkes karşı çıktı ama ben kararlı olduğumu onlara hissettirince yapabildikleri tek şey yanımda olmaktı. Keşke sende bu operasyonu bu kadar kişiyle paylasmasaydin emin ol kafan daha rahat olurdu.
Ben okadar dayanılmaz ağrılarım olmasina rağmen bu ameliyatı olduğum için hiç pişman olmadım. Iyikide yaptirmisim diyorum sende doktoruna guveniyorsan bu ameliyatı ol ve hayatını yaşa.

merhaba arkadaşlar ayrıca yeni katılanlara da hoşgeldiniz diyorum. Ameliyat olanlara da öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun.tatilden döndüm. ameliyat sonrası bacaklarım tam iyileşmeden tatile çıkmak zorunda kalmıştım. ama iyiki de çıkmışım belki abartılı olacak ama kendimi bildim bileli böyle bir tatil yaşamadım. insanın bacaklarını kafasına takmadan şort, elbise vss giyip yürümesi. dolaşması gibisi yokmuş bunu anladım.,,yağ enjeksiyonu yapmıştım ve 2. seansım gelmek üzere haftaya kontrolüm olacak.çok ağrım olmuştu. bu ağrılar yüzünden eşimden her defasında neden oldun gerek yoktu gibi lafları sıkça işittim ama bütün olumsuzluklardan sonra bacaklarımın eski haline bakıp iyikide yaptırmışım dedim. gerçekten sosyal hayatınızı olumsuz etkiliyorsa ve maddi gücünüz varsa mutlaka yaptırın ama doktorunuzu da iyi araştırın.... çok özledim hepinizi.. sevgilerrr

Genel anestezi ile oldum atılmak çok sancılı oldu beş saat kadar sonra hiç ağrım kalmamıştı şimdi bugün ikinci günüm diğer arkadaşların bahsettiği gibi sanki spor kesiği gibi ama bacaklarım bandajlı tamgöremiyorum ama çok sıkıntı yaşadım umarım değer

Bende yaptirmak istiyorum... dolgu yaptirib, 3 seansta tam isteyine ulasan varmi? 3 seansda kac santim yukseklik ola bilir? Bende lipo sonrasi cukurlar kaldi. Shimdi en az 1 santim dolmasi lazim.(((

Topik biraz daha garip bir hal almaya başladı.
Geçmiş olsun dediğim kişiler cevap vermeye dahi tenezzül etmiyor.
En iyisi uzaktan takip etmek.
Operasyonu olacak arkadaşlara kolaylık ve sağ salim operasyonu atlatmasını diliyorum.

biz burdayız arkadaşım,uzaklara gitme.inşallah ben ameliyat olunca geçmiş olsun yazanlara takla ata ata teşekkür edicem.:1::1:

:52:

Gerçekten öyle samimi nasıl geçecek bilmiyorum süre uzadıkça kafam tekrar karısmaya başlıyo. Ama anca o zaman olabilecek bir de henüz günü belli olmayan mülakatım var inşallah o haftaya denk gelmez daha da ertelemek zorunda kalmam umarım.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım,umarım sonuç çok iyi olur.sende kurtulursun bu sıkıntıdan.

arkadaşım bende tam, yenide nerelerdesin diye yazıcaktımki,adını gördüm aşağıda.bu kadar olur yani.nasılsın arkadaşım.güzel bacaklarınla ilk yazın nasıl geçti ve geçiyor?

Back
X