• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yasemin morluklar ne alemde?

canım yokluğunuz çok belli oldu tatilde ama malesef yazamadım... morluklarımı sordun ya inanmazsın denize girdim 3.gün hepsi geçti. yağ konan yerler yorulunca kızarıyor hala, kanül izleri de duruyor yenide. sadece güneşten korumaya çalıştım. bol bol güneş kremi sürdüm. ama şekli oturdu sanırım. bir ara fotoğraf koyarım bakarsınız.. iyi gecelerr

Merhaba arkadaşlar,bir süredir sizi takip ediyorum.üye olmayı başarabilmem uzun zaman aldı.Beceriksizlik mi aksilikler mi bilmem.tabiki ben de aynı dertten muzdarip biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum

Ameliyattan uyandığımda korkunç bir ağrı vardı arka arkaya üç ağrı kesici vurdular bana mısın demedi uyutun beni diye ağladım bi Zanax verdiler uyandığımda ağrıdan eser yoktu aklızda bulunsun

Ameliyattan uyandığımda korkunç bir ağrı vardı arka arkaya üç ağrı kesici vurdular bana mısın demedi uyutun beni diye ağladım bi Zanax verdiler uyandığımda ağrıdan eser yoktu aklızda bulunsun

hayırlı olsun. geçmiş olsun canım. nerdee oldun ameliyatı? silikon mu yaptırdın. iyileşince güzel fotoğraflarını eklersin. bizde güzel bacaklarına yorum yapınca ağrı sızı aklına bile gelmez. güzel sonuçlar olur inşaallah..

hayırlı olsun. geçmiş olsun canım. nerdee oldun ameliyatı? silikon mu yaptırdın. iyileşince güzel fotoğraflarını eklersin. bizde güzel bacaklarına yorum yapınca ağrı sızı aklına bile gelmez. güzel sonuçlar olur inşaallah..

Ankara'da Nebil beye oldum yağ enjekte edildi fotoları bandajları çıkarınca koyarım inşallah

Ankara'da Nebil beye oldum yağ enjekte edildi fotoları bandajları çıkarınca koyarım inşallah

ben istanbulda oldum, farklı doktorlar olsa da genelde benzer şeyler yapılıyor. Bandajlar açılıp şişler inince annenden sutun bacaklı doğmuş gibi hissedeceksin kendini canım. mesela ben, yıllardır bu hasretle yandım. çok iyi olmasa da eskisinden çok daha iyi... eee artık alışverişlerde alırsın soluğuu.. neyse haberlerin ve fotoğraflarını merakla bekliyorz..

Arkadaşlar saddy başta olmak üzere tüm ameliyat olanlara geçmiş olsun ve darısı olmayanların başına diyorum :7:
saddy, senin nerelerinden yağ alındı, klasik lipo değil mi ve yağ alınan yerler ne alemde? Bir de ne kadar ödedin özelden yazar mısın?

Arkadaşlar saddy başta olmak üzere tüm ameliyat olanlara geçmiş olsun ve darısı olmayanların başına diyorum :7:
saddy, senin nerelerinden yağ alındı, klasik lipo değil mi ve yağ alınan yerler ne alemde? Bir de ne kadar ödedin özelden yazar mısın?

teşekkür ederim angeliss.bnm tam 20 yerimde bandaj vardı öyle söyliyim.belimde 2 yerden başlamak üzere göbek,basenler,üst baldırlardan yani alabileceği her yerden yağ almaya çalışmış.tek bi yerdeki vücut yapısını bozmamak için böyle yapmış sanırım çünkü kendisi de söyledi vücudunu bozmamaya çalıştım dedi. ben de baya bi fazladan kilo alıp gitmiştim ztn. kendi yöntemi superdry ve hücre kokteyli oldu.fiyatı yazıyorum özelden.

teşekkür ederim angeliss.bnm tam 20 yerimde bandaj vardı öyle söyliyim.belimde 2 yerden başlamak üzere göbek,basenler,üst baldırlardan yani alabileceği her yerden yağ almaya çalışmış.tek bi yerdeki vücut yapısını bozmamak için böyle yapmış sanırım çünkü kendisi de söyledi vücudunu bozmamaya çalıştım dedi. ben de baya bi fazladan kilo alıp gitmiştim ztn. kendi yöntemi superdry ve hücre kokteyli oldu.fiyatı yazıyorum özelden.

saddy bana da yağ koyacak ya hoca benim hücre kokteyli istiyorum diye ayrıca belirtmem gerekiyo mu, yoksa öyle mi koyar acaba

saddy bana da yağ koyacak ya hoca benim hücre kokteyli istiyorum diye ayrıca belirtmem gerekiyo mu, yoksa öyle mi koyar acaba

tabi söylemen gerekiyo nasiass.bana geçen sene onun fiyatını ayrı olarak söylemişti tam hatırlamıyorum şimdi.ama bu sene ödediğim ücrette bu işleme ne kdr aldığını sormadım açıkcası.

tabi söylemen gerekiyo nasiass.bana geçen sene onun fiyatını ayrı olarak söylemişti tam hatırlamıyorum şimdi.ama bu sene ödediğim ücrette bu işleme ne kdr aldığını sormadım açıkcası.

anladım saddy aklımda bulunsun tekrar gittiğimde belirteyim o zaman. çok fark yoktur umarım.

Çok sessiz buralar.ben iki çocuk annesiyim,bacak meselesi sizler gibi benimde yıllardır kabusum oldu.tabi her zaman şükrediyor ve bazende böyle düşündüğüm için vicdan azabı duyuyorum.Bu konuda içim o kadar dolu ki...Etrafımdaki hiç kimse beni anlamıyor.burada okuduklarıma bakılırsa beni ancak sizler gibi bu durumu yaşayanlar anlar

Back
X