• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

foruma gelmişsin karşılaşamadık. nasılsın? özledim. kardeşimi uğurlarken havaalanından girdim. bir baktım sen varsın ama yetişemedim. yenide, vaniilla,ikicanımvar,mendis yok kimse... ameliyat olan arkadaşlardan da haber yok. alka1, sady, hele de elcer olmuştu sanırım. en çok ta elcer i merak ediyorum. onu da çok seviyorum. burdan kocaman geçmiş olsun, inşaallah güzel fotoğraflarını paylaşırda biizi de mutluluğuyla boğar... habersiz bırakmayın. ev de sizsiz çekilmez artık tatil de bitti..

teşekkür ederim arkadaşım sonuçtan çoook memnun olup sizleri de mutlu edebilmeyi isterdim ama öyle değil maalesef..bir yanım diyor düzelme var yetin bununla şükret,bir yanım da diyor o kadar para için daha güzel bir netice elde edilmeliydi..hakkını ara..ama elden ne gelir ki..6000 liraya sadece diz içi yağ aldırmış gibi oldum..3 te birine de hallolabilirdi bu işlem ve şuanki aynı sonuca ulaşırdım..ileride yağ enjeksiyonu düşünsem,mesla a.k ya yaptırsam;gitdi diziçindeki kök hücreler....

biz burdayız arkadaşım,uzaklara gitme.inşallah ben ameliyat olunca geçmiş olsun yazanlara takla ata ata teşekkür edicem.:1::1:

evet blackheartlillith cim bak ben senden duydum aquafilling yaptırdım:)daha aquafilling le ilgili gelişmeleri anlaticam size:)şimdilik çok sertmiş bu dolgu..taş gibi..macrolane gibi değil:(homojen bir dağılımı yok sanki..bulunduğu yer belli:(

arkadaşlar beni merak eden dostlarım hepinize tek tek teşekkür ederim,merak edilmek de güzel bi duyguymuş:)
hepinizi çooook seviyorum:)
forumumuz gerçekten çoook hızlı,yetişemiyorum,saddy ye tekrardan geçmiş olsun..ameliyat olacaklara da kolaylıklar diliyorum,hayırlı olsun şimdiden:)
vanillasky son yazdıklarını okuyunca heyecanını ben de hissetdim sanki:)

Ameliyat olmak nasıl bir duygu yani öncesinde çok korktunuzmu enfeksiyon riski, narkozdan uyanamama gibi riskler gerçekten varmı ve çokça olan şeylermi

Arkadaşlar AK ye ameliyat olanlar kimlerdi ve de memnunlarmı doktorlarından şikayeti olan varmı ben niyeti bozdum istanbul u da tercihlerim arasına katıcam sanırım

nasılsın arkadaşım?ağrın sızın yoktur umarım.rahat rahat yürümeye başladınmı????

çok şükür iyi diyeyimde iyi olayım:) bugün 9.günüm tabi ilk 4 güne göre daha iyiyim ama ayakta fazla kalamıyorum.yürüyorum ama aksıyorum, insanlar anlıyo mesela ayağına noldu diyolar.yapacak bişeyim yok yürümek zorunda kalıyorum.hareket ederken yine daha iyi ama özellikle sabit kalamıyorum çok kasılıyo o zmn yağ konulan yerler. bu gece 12 saat yolculuk yaptım mesela.dr 2 kişilik koltuk al demişti,öyle yaptım bende.başka türlü olmazdı ztn ayaklarımı hep uzatmam gerekiyo.mecburen ayaklanmaya başladım artık yarın iş de başlıyo.soranlara ayağımı burktum fln diye uydurucam bişeyler bakalım. benim hala biraz zorlanmalarım yani bu yürüyememeler ve ayakta duramamalar kişiden kişiye göre değişir,bende böyle oldu diye sizde de öyle olacak diye bişey yok.bu konulan yağın miktarına bağlı sanırım.
çorapla şeklini pek anlayamıyodum.dün ilk defa banyo yaptım ve çorabı çıkarınca aynadan şöyle bi baktım ki o herşeye değdi işte:)
şekli hakkında yorum yapmak için daha çok erken biliyorum ama dayanamıcam dünkü çektiğim resimleride yüklücem şimdi.

merhaba ben izmirde yaşıyorum. bacak estetiği olmak istiyorum. izmirde olan ve bana önerebileceğiniz bir yer varmı ? ayrıca fiyat olarak yaklaşık ne kadar tutuyor ?

Cuma ameliyat oldum her yanım acıyor pişman oldum demeye dilim varmıyor zaten hiç inanmamıştım duzelecegine şimdi bakıyorum aynaya acılarımdan zaten dik duramıyorum birde bacaklarımın arası hala eğri hala açıklık var cok sıkkınım evlerden taşıyor yüreğim kızlar 😔

Cuma ameliyat oldum her yanım acıyor pişman oldum demeye dilim varmıyor zaten hiç inanmamıştım duzelecegine şimdi bakıyorum aynaya acılarımdan zaten dik duramıyorum birde bacaklarımın arası hala eğri hala açıklık var cok sıkkınım evlerden taşıyor yüreğim kızlar 

Dolgu mu yaptırdın silikon mu? Bacaklarının arasındaki açıklığın önemi yok önemli olan yarım ay şeklinde durmaması. Acılar geçince düşüncelerin tamamen değişecektir emin ol.

Dolgu mu yaptırdın silikon mu? Bacaklarının arasındaki açıklığın önemi yok önemli olan yarım ay şeklinde durmaması. Acılar geçince düşüncelerin tamamen değişecektir emin ol.

yağ enjekte edildi,karın bel ve bacaklarımdan yağ alındı:( heryanım ağrıyor
yarım ay duruyor dizlerimin iç kısımlarında geçermi hiç oranında dolu olması gerekirdi

yağ enjekte edildi,karın bel ve bacaklarımdan yağ alındı:( heryanım ağrıyor
yarım ay duruyor dizlerimin iç kısımlarında geçermi hiç oranında dolu olması gerekirdi

İç baldırlarına ne kadar yağ koydu? Yarım ay durmaz ne kadar az bile koysa doluyor orası bir şekilde. Seanslara bölünecek şekilde mi yaptırdın sen yoksa? O zaman az koymuştur. Doktorun kim? Resim koyacak mısın görürsek daha doğru şeyler söyleriz.

İç baldırlarına ne kadar yağ koydu? Yarım ay durmaz ne kadar az bile koysa doluyor orası bir şekilde. Seanslara bölünecek şekilde mi yaptırdın sen yoksa? O zaman az koymuştur. Doktorun kim? Resim koyacak mısın görürsek daha doğru şeyler söyleriz.

2 seans daha yapacak ilk seans 3 ay sonra , o zaman düzelecek desek bil şuanda etek giyebilecek durumda değilim hala resim yüklemeyi tam bileniyorum herkesin görmeyeceği şekilde nasıl yüklerim ki

2 seans daha yapacak ilk seans 3 ay sonra , o zaman düzelecek desek bil şuanda etek giyebilecek durumda değilim hala resim yüklemeyi tam bileniyorum herkesin görmeyeceği şekilde nasıl yüklerim ki

seanslara bölerek yaptırdığın için sonuç gayet normal. İlk seansta tatmin edici bir sonuç olmuyor az konulduğu için. Yani senin ameliyatın tamamlanmış değil merak etme tamamlanınca gayet güzel olacaklar. Albüm oluştururken sadece arkadaşlara özel olacak diye seçenek var onu seçiyorsun sadece arkadaşın olan kişiler görüyor.

seanslara bölerek yaptırdığın için sonuç gayet normal. İlk seansta tatmin edici bir sonuç olmuyor az konulduğu için. Yani senin ameliyatın tamamlanmış değil merak etme tamamlanınca gayet güzel olacaklar. Albüm oluştururken sadece arkadaşlara özel olacak diye seçenek var onu seçiyorsun sadece arkadaşın olan kişiler görüyor.

öylemi diyorsun bunları doktorla konuşmadım, yarın gidicem sarılarımı açacak konuşucam ama bugün çok sıkkınım ben ilkinde de düzgün görünür diye düşünmüştüm. şuanda elbise giymem mümkün değil bacağımın önünü doldurmuş arası açıklık dizimin tam arası albüm yapıcam dediğin gibi seni ekledim arkadaş olarak fotoya bakıp yorum yaparsınız :43:

öylemi diyorsun bunları doktorla konuşmadım, yarın gidicem sarılarımı açacak konuşucam ama bugün çok sıkkınım ben ilkinde de düzgün görünür diye düşünmüştüm. şuanda elbise giymem mümkün değil bacağımın önünü doldurmuş arası açıklık dizimin tam arası albüm yapıcam dediğin gibi seni ekledim arkadaş olarak fotoya bakıp yorum yaparsınız :43:

Yasemincc de seanslara bölerek yaptırdı yakında ikinci seansını olacak. Merak etme sizin yöntem daha uzun sürede sonuç veriyor ama daha sağlam oluyor çünkü ister istemez yağ eriyor ve sizin yöntemle eriyince tekrar dolduruluyor.

Back
X