- 26 Temmuz 2010
- 206
- 82
- 323
çok şükür iyi diyeyimde iyi olayım:) bugün 9.günüm tabi ilk 4 güne göre daha iyiyim ama ayakta fazla kalamıyorum.yürüyorum ama aksıyorum, insanlar anlıyo mesela ayağına noldu diyolar.yapacak bişeyim yok yürümek zorunda kalıyorum.hareket ederken yine daha iyi ama özellikle sabit kalamıyorum çok kasılıyo o zmn yağ konulan yerler. bu gece 12 saat yolculuk yaptım mesela.dr 2 kişilik koltuk al demişti,öyle yaptım bende.başka türlü olmazdı ztn ayaklarımı hep uzatmam gerekiyo.mecburen ayaklanmaya başladım artık yarın iş de başlıyo.soranlara ayağımı burktum fln diye uydurucam bişeyler bakalım. benim hala biraz zorlanmalarım yani bu yürüyememeler ve ayakta duramamalar kişiden kişiye göre değişir,bende böyle oldu diye sizde de öyle olacak diye bişey yok.bu konulan yağın miktarına bağlı sanırım.
çorapla şeklini pek anlayamıyodum.dün ilk defa banyo yaptım ve çorabı çıkarınca aynadan şöyle bi baktım ki o herşeye değdi işte:)
şekli hakkında yorum yapmak için daha çok erken biliyorum ama dayanamıcam dünkü çektiğim resimleride yüklücem şimdi.
slmmmm saddyyy amaliyat olmuşun sonunda çok sevindim pek giremiyorum nete geçmişi okumayada pek vaktim olmadı kime yaptırdın nerde yaptırdın maliyeti ne oldu canım inşallah sonuç yüz güldürücü olur çok sevindim adınaa