Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimsecikler yok,sıkıldım.haftaya kesin dönüş bekliyorum hepinizden.artık yaz ,tatil,modundan sıyrılıp( malesef)kış moduna geçmemiz gerekiyor.nedense kışın bacak konusu daha çok yoruyor beni.millet bir ay sonra taytının,dar paçasının üstüne çizmeyi çeker.bende bakarım öyle .üffffffff yazın daha kolay sanırım çarpık çarpık dolaşmak
![]()
Ben de oğlumu birinci sınıfa teslim ettim, kantinde beklerken yazıyorum.
Memko, serin havalarda ameliyat iyidir :)
Öpüyorum
Yaz kış zor arkadaşım.her an peşimizde kabus gibi,her türlü kusur bir şekilde aşılıyor da bu olmuyor işte...
çok çokkkkk haklısın arkadaşım .kabus gibi valla.her an ensemizde.![]()
Ha birde internette çarpık bacaklı kızlara yapılan yorumlar var etek giymememizi çünkü; bunun göz zevklerini bozduğunu yazmışlar çok üzüldüm peki biz ne yapalım çarpık bacaklı olan biziz. Ya! önemli olanın iç güzelliği olduğu yalanı sanırım yüzyılın en büyük yalanı ya da çoğu erkeğin bundan haberi yok
yahu bu Esra erolun bacaklarımı düzelmiş banamı öyle geldi.sanki eskisi gibi değil.
Arkadaşım Allah akıl,fikir versin.Yolu açık olsun oğluşunun.arkadaşım ameliyat olayımda valla sıcağada razıyım artık.sen nasılsın ,istediğini giyinicek durumdamısın?gerçi daha önce yazmıştın ama birkerede benim için yaz.![]()
Teşekkür ederim canım :)
İstediğimi giyebileyim diye üç gündür açım memko
Yazın sermişim, sığamadım pantolonlara
Bacaklarda değişiklik yok, bu aralar kontrole giderim bakalım.
Etek aldım yeni sezona hazırlık :) hem de kırmızı, annem ikna etti.
Onu ben de fark ettim hatta ablam da fark etmiş :)
Kaslarını geliştirmiş bence, kickboks ( dogru mu yazdım bilmem) yapiyordu
daha bir kaç ay önce çarpıktı ama.bir kaç ayda olurmu dersin bu kadar düzelme.bana sanki diz içlerinden aldırmış gibi geldi.diz kapakları daha kalındı onun.
olabilir, sonuçta basit bir işlem.
zaten ondan baldıra eklenecek yağ çıkmaz![]()
yahu bu Esra erolun bacaklarımı düzelmiş banamı öyle geldi.sanki eskisi gibi değil.
arkadaşım bu ameliyat için ,bir kerede tamam oldu diyebiliyormuyuz ,samimi bir yanıt istiyorum.ben eğer olursam(inşallah)ikinci mümkün değil malesef ondan soruyorum.....
arkadaşım çıkmışsın.neyse girince yanıtlarsın,senin kuzucuğun uyku saati gelmiştir muhtemelen.
Sanırım hepimiz aynı şeye dikkat etmişiz.gözler Esra Erol'un bacaklarında...Ben pek bir fark göremedim aslında ama özgüven tavan yapmış kadında.Ben de ondan istiyorum işte