• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kimsecikler yok,sıkıldım.haftaya kesin dönüş bekliyorum hepinizden:16:.artık yaz ,tatil,modundan sıyrılıp( malesef)kış moduna geçmemiz gerekiyor.nedense kışın bacak konusu daha çok yoruyor beni.millet bir ay sonra taytının,dar paçasının üstüne çizmeyi çeker.bende bakarım öyle .üffffffff yazın daha kolay sanırım çarpık çarpık dolaşmak:1:

Yaz kış zor arkadaşım.her an peşimizde kabus gibi,her türlü kusur bir şekilde aşılıyor da bu olmuyor işte...

Ben de oğlumu birinci sınıfa teslim ettim, kantinde beklerken yazıyorum.
Memko, serin havalarda ameliyat iyidir :)
Öpüyorum

Arkadaşım Allah akıl,fikir versin.Yolu açık olsun oğluşunun.arkadaşım ameliyat olayımda valla sıcağada razıyım artık.sen nasılsın ,istediğini giyinicek durumdamısın?gerçi daha önce yazmıştın ama birkerede benim için yaz.:1:

çok çokkkkk haklısın arkadaşım .kabus gibi valla.her an ensemizde.:47:

Bacakları eğri olmasına rağmen her şeyi giyen insanlarda yok değil. mini etek falan bir yere kadar ama tayt ve türevi ürünler facia oluyor. ya farkında değiller ki; keşke bende farkında olmasaydım, ya da umurlarında değil ki; özgüvenlerine gerçekten hayranım

Ha birde internette çarpık bacaklı kızlara yapılan yorumlar var etek giymememizi çünkü; bunun göz zevklerini bozduğunu yazmışlar çok üzüldüm peki biz ne yapalım çarpık bacaklı olan biziz. Ya! önemli olanın iç güzelliği olduğu yalanı sanırım yüzyılın en büyük yalanı ya da çoğu erkeğin bundan haberi yok

Ha birde internette çarpık bacaklı kızlara yapılan yorumlar var etek giymememizi çünkü; bunun göz zevklerini bozduğunu yazmışlar çok üzüldüm peki biz ne yapalım çarpık bacaklı olan biziz. Ya! önemli olanın iç güzelliği olduğu yalanı sanırım yüzyılın en büyük yalanı ya da çoğu erkeğin bundan haberi yok

evet tatilde çok gördüm özellikle, çarpık olup her şeyi giyinenleri.sanırım özgüvenle alakalı.bende hiççç yok .bu çarpıklarla hayatta tayt,etek giyinemem.:43:

Arkadaşım Allah akıl,fikir versin.Yolu açık olsun oğluşunun.arkadaşım ameliyat olayımda valla sıcağada razıyım artık.sen nasılsın ,istediğini giyinicek durumdamısın?gerçi daha önce yazmıştın ama birkerede benim için yaz.:1:

Teşekkür ederim canım :)
İstediğimi giyebileyim diye üç gündür açım memko :1:
Yazın sermişim, sığamadım pantolonlara
Bacaklarda değişiklik yok, bu aralar kontrole giderim bakalım.
Etek aldım yeni sezona hazırlık :) hem de kırmızı, annem ikna etti.

Teşekkür ederim canım :)
İstediğimi giyebileyim diye üç gündür açım memko :1:
Yazın sermişim, sığamadım pantolonlara
Bacaklarda değişiklik yok, bu aralar kontrole giderim bakalım.
Etek aldım yeni sezona hazırlık :) hem de kırmızı, annem ikna etti.

wawwww hemde kırmızı etek.bunu yazdıktan sonra bizi fotosuz bırakmazsın herhalde dimi:1:.sorma arkadaşım bende tatilde bir kaç kilo aldım..inşallah veririm.

Onu ben de fark ettim hatta ablam da fark etmiş :)
Kaslarını geliştirmiş bence, kickboks ( dogru mu yazdım bilmem) yapiyordu

daha bir kaç ay önce çarpıktı ama.bir kaç ayda olurmu dersin bu kadar düzelme.bana sanki diz içlerinden aldırmış gibi geldi.diz kapakları daha kalındı onun.

arkadaşım bu ameliyat için ,bir kerede tamam oldu diyebiliyormuyuz ,samimi bir yanıt istiyorum.:16:ben eğer olursam(inşallah)ikinci mümkün değil malesef ondan soruyorum.....

arkadaşım çıkmışsın.neyse girince yanıtlarsın,senin kuzucuğun uyku saati gelmiştir muhtemelen.

Son düzenleme:
arkadaşım bu ameliyat için ,bir kerede tamam oldu diyebiliyormuyuz ,samimi bir yanıt istiyorum.:16:ben eğer olursam(inşallah)ikinci mümkün değil malesef ondan soruyorum.....

arkadaşım çıkmışsın.neyse girince yanıtlarsın,senin kuzucuğun uyku saati gelmiştir muhtemelen.

canım beni biliyorsun biraz aslında.
ben herhangi bir şey giymek için düşünmüyorum (izler hariç)
benim için oldu.
tabii her zamanki gibi konu beklentiye geliyor. mükemmel değil, çok güzel de değil. dışa doğru kalın. ona yapacak bir şey yok.
zaten benim şartlarım da seninkinden çok farklı değil. hadi tekrar diyemem.
şu an için dikkat çekmeden giyiniyorum.
topuklu ayakkabı desek, pek giymem zaten. özel bir gün olduğunda giyiyorum. o da her ince bacağı açıyor zaten...
bugün iyi günümde miyim neyim :1:

Sanırım hepimiz aynı şeye dikkat etmişiz.gözler Esra Erol'un bacaklarında...Ben pek bir fark göremedim aslında ama özgüven tavan yapmış kadında.Ben de ondan istiyorum işte

Back
X