Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun. geçmiş olsun canım. nerdee oldun ameliyatı? silikon mu yaptırdın. iyileşince güzel fotoğraflarını eklersin. bizde güzel bacaklarına yorum yapınca ağrı sızı aklına bile gelmez. güzel sonuçlar olur inşaallah..
Tamam bekleyecem.![]()
Ben de silikon istiyorum Bacaklarıma zaten başka bi yöntem kalinlastirmaz benimkilerilütfen kızlar fotolarjnizi nasıl görebilirim
canım beni biliyorsun biraz aslında.
ben herhangi bir şey giymek için düşünmüyorum (izler hariç)
benim için oldu.
tabii her zamanki gibi konu beklentiye geliyor. mükemmel değil, çok güzel de değil. dışa doğru kalın. ona yapacak bir şey yok.
zaten benim şartlarım da seninkinden çok farklı değil. hadi tekrar diyemem.
şu an için dikkat çekmeden giyiniyorum.
topuklu ayakkabı desek, pek giymem zaten. özel bir gün olduğunda giyiyorum. o da her ince bacağı açıyor zaten...
bugün iyi günümde miyim neyim![]()
her gün iyi gününde ol,hep iyi düşün, giyin çık arkadaşım.çok düşünme .amaaaa kırmızı etekli fotonu sabırsızlıkla bekliyorum.
![]()
okul için giyince bir örneğini alırım
inşallah memko, en yakın zamanda sizin fotoğraflarınıza da bakalım![]()
Siz söyleyince az önce bende izledim pak farkedemedim çok fazla ayağa kalkmadı ama sanki bir değişiklik var gibi alt bacaklar kalınlaşmış sanki. İzlemeye devam..........
banada alt bacaklar kalın değil ama,düzelmiş gibi geldi.[/QUOTE
acaba makyajla rutuş mu yaptırıyor makyözüne... benimde düzelsin özgüvenim tavan yapsın istiyorum. çok mu şey istiyorum![]()
banada alt bacaklar kalın değil ama,düzelmiş gibi geldi.
banada alt bacaklar kalın değil ama,düzelmiş gibi geldi.[/QUOTE
acaba makyajla rutuş mu yaptırıyor makyözüne... benimde düzelsin özgüvenim tavan yapsın istiyorum. çok mu şey istiyorum![]()
sendede 2.operasyondan sonra tavan yapar inşallah arkadaşım.
sendede 2.operasyondan sonra tavan yapar inşallah arkadaşım.
ilk ameliyatım sonrası öncekine göre değerlendirip teselli ediyorum kendimi ama o boşluğu nasıl dolduracak merak ediyorum.2. seansa borç aldım yakın bir arkadaştan. 3.de gerekecek ve yağlarım kalacak diye yiyip bitirdim kendimi. haftaya olacağım ameliyatı erteledim. bayram öncesi yaptıracam. inşaallah güzel olur da artık tatil dışında da etek giyebilirim. Tatilin özel bir havası var sanırım. tatilde en kısasından şortundan giydim fakat kendi mekanına gelince giymeye çekiniyorsun. neyden korkuyorsam artık çarpık bacaklıyım ddiye dövecek halleri yok ya.![]()
ilk ameliyatım sonrası öncekine göre değerlendirip teselli ediyorum kendimi ama o boşluğu nasıl dolduracak merak ediyorum.2. seansa borç aldım yakın bir arkadaştan. 3.de gerekecek ve yağlarım kalacak diye yiyip bitirdim kendimi. haftaya olacağım ameliyatı erteledim. bayram öncesi yaptıracam. inşaallah güzel olur da artık tatil dışında da etek giyebilirim. Tatilin özel bir havası var sanırım. tatilde en kısasından şortundan giydim fakat kendi mekanına gelince giymeye çekiniyorsun. neyden korkuyorsam artık çarpık bacaklıyım ddiye dövecek halleri yok ya.![]()
evet arkadaşım ya tespitin çok doğru.bende tatilde daha rahattım.orada giyindiğimi burada asla giyinemem.inşallah 3.ye gerek kalmaz arkadaşım.kalırsada yaptırıver gitsin.nasıl olsa bulaştın bir kere.
![]()
nerelerdesiniz arkadaşlarım,tek kaldım buralarda.
kısa bir süreliğine yine maalesef
aaaaaaaaaaaaa yinemiiiişakaaaa
.kısa süreliğinede olsa geldin ya
![]()
sevgili eşim gelince rahat bırakmaz
topuklu ayakkabı bakıyordum internetten. ama pek cesaretim de yok. bilmem ne yapsam? bir yandan da 30u geçtim. artık rahatı bırakıp havalıya geçsem mi diyorum![]()
arkadaşım bizim dr un facede sayfası var takip ettiğim.çok aktif değil yalnız.dün yurtdışından bir oyuncu birkaç dizi ameliyat olmak için ona gelmiş.iyice ünlendi diye inşallah ameliyat ücretlerini uçurmaz.:18:
nerelerdesiniz arkadaşlarım,tek kaldım buralarda.