• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Siz söyleyince az önce bende izledim pak farkedemedim çok fazla ayağa kalkmadı ama sanki bir değişiklik var gibi alt bacaklar kalınlaşmış sanki. İzlemeye devam..........

hayırlı olsun. geçmiş olsun canım. nerdee oldun ameliyatı? silikon mu yaptırdın. iyileşince güzel fotoğraflarını eklersin. bizde güzel bacaklarına yorum yapınca ağrı sızı aklına bile gelmez. güzel sonuçlar olur inşaallah..

Tamam bekleyecem. :16::16:

Ben de silikon istiyorum Bacaklarıma zaten başka bi yöntem kalinlastirmaz benimkileri :( lütfen kızlar fotolarjnizi nasıl görebilirim

Ben de silikon istiyorum Bacaklarıma zaten başka bi yöntem kalinlastirmaz benimkileri :( lütfen kızlar fotolarjnizi nasıl görebilirim

hoşgeldin sedenil. benim bacaklarıma sadece yağ enjeksiyonu yapıldı. sen silikonu mu araştırıyorsun. forumda silikon yaptıran çok az, ama sormak istediklerini sorabilirsin. fotoğraflarını ekle. yorum yapalım. hem bizde senin bacakları görmüş olurruz...

canım beni biliyorsun biraz aslında.
ben herhangi bir şey giymek için düşünmüyorum (izler hariç)
benim için oldu.
tabii her zamanki gibi konu beklentiye geliyor. mükemmel değil, çok güzel de değil. dışa doğru kalın. ona yapacak bir şey yok.
zaten benim şartlarım da seninkinden çok farklı değil. hadi tekrar diyemem.
şu an için dikkat çekmeden giyiniyorum.
topuklu ayakkabı desek, pek giymem zaten. özel bir gün olduğunda giyiyorum. o da her ince bacağı açıyor zaten...
bugün iyi günümde miyim neyim :1:

her gün iyi gününde ol,hep iyi düşün, giyin çık arkadaşım.:16:çok düşünme .amaaaa kırmızı etekli fotonu sabırsızlıkla bekliyorum.:1:

banada alt bacaklar kalın değil ama,düzelmiş gibi geldi.

Zaten çok zayıf bir kadın olduğu için baldırlar kalınlaşsa ne kadar kalınlaşabilirki dün biraz izledim yine bacaklar birbirine yaklaşmıyor ama dizlerdeki çıkıntı yok ve parantez görüntüsü kaybolmuş bence bir şey yaptırmış

sendede 2.operasyondan sonra tavan yapar inşallah arkadaşım.

ilk ameliyatım sonrası öncekine göre değerlendirip teselli ediyorum kendimi ama o boşluğu nasıl dolduracak merak ediyorum.2. seansa borç aldım yakın bir arkadaştan. 3.de gerekecek ve yağlarım kalacak diye yiyip bitirdim kendimi. haftaya olacağım ameliyatı erteledim. bayram öncesi yaptıracam. inşaallah güzel olur da artık tatil dışında da etek giyebilirim. Tatilin özel bir havası var sanırım. tatilde en kısasından şortundan giydim fakat kendi mekanına gelince giymeye çekiniyorsun. neyden korkuyorsam artık çarpık bacaklıyım ddiye dövecek halleri yok ya. :52:

Son düzenleme:
ilk ameliyatım sonrası öncekine göre değerlendirip teselli ediyorum kendimi ama o boşluğu nasıl dolduracak merak ediyorum.2. seansa borç aldım yakın bir arkadaştan. 3.de gerekecek ve yağlarım kalacak diye yiyip bitirdim kendimi. haftaya olacağım ameliyatı erteledim. bayram öncesi yaptıracam. inşaallah güzel olur da artık tatil dışında da etek giyebilirim. Tatilin özel bir havası var sanırım. tatilde en kısasından şortundan giydim fakat kendi mekanına gelince giymeye çekiniyorsun. neyden korkuyorsam artık çarpık bacaklıyım ddiye dövecek halleri yok ya. :52:

evet arkadaşım ya tespitin çok doğru.bende tatilde daha rahattım.orada giyindiğimi burada asla giyinemem:43:.inşallah 3.ye gerek kalmaz arkadaşım.kalırsada yaptırıver gitsin.nasıl olsa bulaştın bir kere.:1:

aaaaaaaaaaaaa yinemiiii:43: şakaaaa :1: .kısa süreliğinede olsa geldin ya:16:

sevgili eşim gelince rahat bırakmaz :4:

topuklu ayakkabı bakıyordum internetten. ama pek cesaretim de yok. bilmem ne yapsam? bir yandan da 30u geçtim. artık rahatı bırakıp havalıya geçsem mi diyorum :1:

evet. bu arada kocama gerek kalmadı. oğlum kalktı yatağından. bensiz uyuyamamış...

Son düzenleme:
sevgili eşim gelince rahat bırakmaz :4:

topuklu ayakkabı bakıyordum internetten. ama pek cesaretim de yok. bilmem ne yapsam? bir yandan da 30u geçtim. artık rahatı bırakıp havalıya geçsem mi diyorum :1:

Evet eşler ilgiyi seviyor,çocuk gibiler.Arkadaşım sen bir öğretmensin,arada şöyle giyin topukluları havan olsun.bacak konusunda çok kasma bence çünkü yüksek topuklarla bir çok bacak ayrı duruyor zaten.yada şöyle orta yükseklikte şık ayakkabılardan al.

arkadaşım bizim dr un facede sayfası var takip ettiğim.çok aktif değil yalnız.dün yurtdışından bir oyuncu birkaç dizi ameliyat olmak için ona gelmiş.iyice ünlendi diye inşallah ameliyat ücretlerini uçurmaz.:18:

arkadaşım bizim dr un facede sayfası var takip ettiğim.çok aktif değil yalnız.dün yurtdışından bir oyuncu birkaç dizi ameliyat olmak için ona gelmiş.iyice ünlendi diye inşallah ameliyat ücretlerini uçurmaz.:18:

gördüm ben de.
yeterince uçuk zaten, daha da abartmasın. sen dersin böyle konuşmuştuk diye.

Back
X