• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Basenimin kuculmesi bacak goruntumu de olumlu etkiledi sanirim.en kisa zamanda fotolar eklicem:) bisuru sortlar aldim.tayt bile guzel duruyo.insan kendine daha cok guveniyo.disarda guzel bacakli bi kiz gorsem benimki de oyle ki diyorum:) esim de anlamadi:) cok yuzdum spor yaptim dedim.ufak iz icin de varis ameliyatini soyledim.bronzlasinca kilcal danarlarda eskisi kadar goze batmiyor:)

elcer şu an kocaman bir ohhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeee çektim.ne zamandır yazmıyordun,acaba yolunda gitmeyen bir şeylermi var yoksa diye endişelenmeye başlamıştım.eşinde anlamamış,artık bundan sonrası gelsin,taytlar gitsin şortlar.aaa bir dakika aklıma ne geldi bak;eşin diz kapaklarındaki değişikliği farketmedimi???

Arkadaşlar birsey soracağım. Ben bu yaz tatil falan derken çok kilo aldım aceba diz içinden yağ alınan yerler yine eskisi gibimi olur bunu hiç doktoruna soran oldumu ben şimdi kendi doktorumu arasam bile görüşemem sizin bilginiz varsa yazın lütfen. Zaten doktor benim diz içlerinden fazla almamisti şimdide korkmaya başladım.
Bu arada yenidecim senin ve birkaç arkadaşın ameliyat olduğunuzdan beri diz içleriniz muhteşem görünüyor düm düz.:46:

arkadaşım nerelerdesin,nasılsın.bu aralar yoğunsun sanırım pek girmiyorsun.ben ameliyat olmadım ama bence ;diz içi kolay kolay eskisi gibi olmaz.hiç korkma.

birrrsürü foto ekledim,bakarken yorulcaniz:)ekledigim fotolara kendim de inanamadim..napiyorum ben dedim bi ara....yakinda silerim belki cabuk bakin:)yorumlarinizi bekliyorum:)

birrrsürü foto ekledim,bakarken yorulcaniz:)ekledigim fotolara kendim de inanamadim..napiyorum ben dedim bi ara....yakinda silerim belki cabuk bakin:)yorumlarinizi bekliyorum:)

senin adına çok sevindim gerçekten çok güzel görünüyor bacakların:)

arkadaşım nerelerdesin,nasılsın.bu aralar yoğunsun sanırım pek girmiyorsun.ben ameliyat olmadım ama bence ;diz içi kolay kolay eskisi gibi olmaz.hiç korkma.

Buralardayım arkadaşım aslında sıklıkla foruma girip okuyorum ama bişey yazamıyorum. Benim oğlan bu hafta anaokuluna başladı ve çok zorlandı onunla uğraşmaktan resmen kendimden geçtim. İnşallah bundan sonra daha sık burada olurum.
Memkocum 63 kiloydum zayiflayim falan derken 65 olmuşum nasıl oldu hiç anlamadım :56::30:
Bu yuzdende çok korkuyorum diz iclerim eskisi gibi olur diye. Amaannn yaptırdım ettim hâlâ şu korkulardan kurtulamadım. Huzur istiyorum artık huzuurr.
Bu arada pazar akşamı düğün var kısa elbise giyeyim diyorum bakalım nasıl olacak. Benim dikiş izleri 4 ay olmasına rağmen öylece duruyor hiçbir değişiklik yok. Yağlarda pek erimedi anlayacağınız fazla bir değişiklik yok. Aslında param olsa ve çok acı cekmeyecegimi bilsem diz içlerine liposuction yaptırmayı çok isterdim hâlâ çok yaglılar. Ama yaptırmam imkansız gibi sırada başka yerim için masraflı ameliyat var ve buda bana tanınmış son estetik operasyon şansı olacak. Offf bende durdum durdum ne çok uzattım.

gece kramp girdi bacaklarima,nazar mi degirdim ne?ben hala alisamadim onlarin bu düz haline,gözüm alismis,aynada dizin icindeki cikintiyi ariyor,sanki baska acidan baktim da göremiyorum gibi bir his oluyor,tekrar bakiyorum; düz,suan bunlar benim mi diyorum,inanamiyorum..ayni hisleri yasamaniz dileklerimle:)

Buralardayım arkadaşım aslında sıklıkla foruma girip okuyorum ama bişey yazamıyorum. Benim oğlan bu hafta anaokuluna başladı ve çok zorlandı onunla uğraşmaktan resmen kendimden geçtim. İnşallah bundan sonra daha sık burada olurum.
Memkocum 63 kiloydum zayiflayim falan derken 65 olmuşum nasıl oldu hiç anlamadım :56::30:
Bu yuzdende çok korkuyorum diz iclerim eskisi gibi olur diye. Amaannn yaptırdım ettim hâlâ şu korkulardan kurtulamadım. Huzur istiyorum artık huzuurr.
Bu arada pazar akşamı düğün var kısa elbise giyeyim diyorum bakalım nasıl olacak. Benim dikiş izleri 4 ay olmasına rağmen öylece duruyor hiçbir değişiklik yok. Yağlarda pek erimedi anlayacağınız fazla bir değişiklik yok. Aslında param olsa ve çok acı cekmeyecegimi bilsem diz içlerine liposuction yaptırmayı çok isterdim hâlâ çok yaglılar. Ama yaptırmam imkansız gibi sırada başka yerim için masraflı ameliyat var ve buda bana tanınmış son estetik operasyon şansı olacak. Offf bende durdum durdum ne çok uzattım.

Arkadaşım Allah zihin açıklığı versin oğluna.ahh o kilo olayı bendede var malesef.sürekli ver ,al ,ver al derken dengem bozuldu.bir zayıflayıpta kilomu korumayı beceremedim gitti.Bu arada yeni estetik operasyonun şimdiden hayırlı olsun.onu yaptırırken diz içinide aldırıver ,ikisi bir arada çıkıversin.maliyetide daha az olur belki.

gece kramp girdi bacaklarima,nazar mi degirdim ne?ben hala alisamadim onlarin bu düz haline,gözüm alismis,aynada dizin icindeki cikintiyi ariyor,sanki baska acidan baktim da göremiyorum gibi bir his oluyor,tekrar bakiyorum; düz,suan bunlar benim mi diyorum,inanamiyorum..ayni hisleri yasamaniz dileklerimle:)

arkadaşım ameliyatın daha yeni,çokta anormal değildir herhalde kramp girmesi.çok güzel oldu bacakların ,aynalarla barışmalısın artık.

Oğluna başarılar diliyorum canım. Benimki de bire başladı. Ödevler başlar yakinda.
Acaba öteki operasyon ne ki, merak işte :1:
Neyse özeldir belki

arkadaslar bi soru sorucam ama sacma olucak sanırım biraz
bu yag enjeksiyonuna 2. operasyonuna ihtiyacı olmayan biri oldu mu hiç aranızda ?
bi de bu yaglar eridiginde eski çarpıklıgı kadar oluyo mu yoksa o kadar da çarpıklık belli olmuyor mu ?

arkadaslar ben de silikon istemistim
fakat doktor silikonun benim egri olan yerimin biraz daha aşagısına konuldugnu söyledi
yağ enjeksiyonu düşünüyorum yani artık bende

İnşallah bacak problemini halledip diğer problemlere geçmek bize de nasip olur. Önceden eşim ikna olmamıştı. Maddi olarak hazır değildim şimdi onları hallettim. Ama beni ameliyat korkusu sardı ki ben 2 normal doğum yapmış kişiyim yaşlandıkça insanın canı daha tatlanıyor galiba. okul açıldı zaman sıkıntısı var , birde bebek sallama sorunu :emir_bebek:

Back
X