Bacak dolgusu yaptıran var mı?

.

vanillasky...çok hoşsun...konuşmalarına bayılıyorum...inan ki her lafın beni güldürüyor...Allah da seni güldürsün..ve en güzel bacaklara kavuştursun...uzun zamandır söyliycektim...ooh söyledim kurtuldum.. :)
.

teşekkürler. utanıyorum ama yapmayın. :17: :1:

seni merak ediyorduk mendis. zıplayınca içindekilerin sallanması hissi bende geçmeye başladı. sende de kahverengilik olduğunu ya bilmiyordum ya unuttum. tekrar kontrole gidecek misin, en son ne zaman gitmiştin?

Merhaba yenideciğim. Oh sevindim o sallantının geçeceğine.çok rahatlattın beni sağ ol. Yan yatınca üst üste koyabiliyor musun? En son ramazanın başında gittim. Dr.a İzmir'e gideceğimi söyledim. Sorun değil dönünce gelirsin dedi ama şimdi de seminerlerdi, misafird,i öğrencilerdi derken daha gidemedim. Aslında arasalar da kontrole gelmelisiniz deseler de gitsem. Ben davet edilmediğim yere kolay kolay gidemem de.

convers ayakkabıdan nefret ediyorum. çünkü sadece sütun bacaklara özel bir ürün piyasadan kaldırılsın. haksız rekabet ortadan kalksın. :113: :113:

Son düzenleme:
$images (17).webp bu ayakkabılar sadece etek ve darpaçaylamı giyiniyor ondan mı yasaklansın istiyorsun

Merhaba yenideciğim. Oh sevindim o sallantının geçeceğine.çok rahatlattın beni sağ ol. Yan yatınca üst üste koyabiliyor musun? En son ramazanın başında gittim. Dr.a İzmir'e gideceğimi söyledim. Sorun değil dönünce gelirsin dedi ama şimdi de seminerlerdi, misafird,i öğrencilerdi derken daha gidemedim. Aslında arasalar da kontrole gelmelisiniz deseler de gitsem. Ben davet edilmediğim yere kolay kolay gidemem de.

Bana da eylülde gel dedi ama fırsat bulamadım ben de. Yan yatınca uzun bir süre üst üste koyamadım bacakları. Hatta acımasa da hala koymuyorum. Sanki alttakine baskı olacak da yağlar eriyecek gibi. :) artık eski dönmez di mi yaaa? :44:

Eki Görüntüle 816398 bu ayakkabılar sadece etek ve darpaçaylamı giyiniyor ondan mı yasaklansın istiyorsun

karikatüre katıla katıla güldüm. o karga ben oluyorum galiba... bol paça pantolon bana hiç yakışmıyor, hani belki bol paçayla giyilebilir. benim kısa bacaklarımı daha da kısa gösteriyor o yüzden giyinmiyorum. evet canım etek ve dar paça giyinenlerde muhteşem duruyor. (!!) benim parantez bacaklarda o kadar komik duruyor ki spor ayakkabı anlatamam. lisedeyken heveslenip giymiştim yerin dibinde yürüyormuşum gibi hissetmiştim kendimi.

karikatüre katıla katıla güldüm. o karga ben oluyorum galiba... bol paça pantolon bana hiç yakışmıyor, hani belki bol paçayla giyilebilir. benim kısa bacaklarımı daha da kısa gösteriyor o yüzden giyinmiyorum. evet canım etek ve dar paça giyinenlerde muhteşem duruyor. (!!) benim parantez bacaklarda o kadar komik duruyor ki spor ayakkabı anlatamam. lisedeyken heveslenip giymiştim yerin dibinde yürüyormuşum gibi hissetmiştim kendimi.

tek sıkıntı bu olsa iyi.en güzel ayakkabıyıda giyinsem bol pantolonların altında kaybolup gidiyorlar,kimsede görmüyor.:43:

Bana da eylülde gel dedi ama fırsat bulamadım ben de. Yan yatınca uzun bir süre üst üste koyamadım bacakları. Hatta acımasa da hala koymuyorum. Sanki alttakine baskı olacak da yağlar eriyecek gibi. :) artık eski dönmez di mi yaaa? :44:

artık senin bacaklar şeklini aldı arkadaşım,değişim olmaz korkma

Kargayla ilgili bir imam yok :) ama gülmene sevindim. Allahtan ki o ayakkabılar bana hep itici gelmiştir ama spor ayakkabıya bayılırım.

spor ayakkabı, klasik ayakkabı, topuklu ayakkabı, babet, bot, çizme.... hangi biri yakışıyor ki bize. :1:

spor ayakkabı, klasik ayakkabı, topuklu ayakkabı, babet, bot, çizme.... hangi biri yakışıyor ki bize. :1:

yok, o kadar da haksızlık etme, sadece memkonun da dediği gibi pantolonun altında kayboluyor.
bir de sen incesin, uzun elbise yakışır, dolgu topuk, babet hepsi olur :)

yok, o kadar da haksızlık etme, sadece memkonun da dediği gibi pantolonun altında kayboluyor.
bir de sen incesin, uzun elbise yakışır, dolgu topuk, babet hepsi olur :)

kendimi elbise içinde düşünemiyorum. hayal ederken bile göz zevkim bozuldu. :111: ben pantolon sevdalısıyım. onda da işte ayakkabı sıkıntısı çekiyorum. :1:

Jay Del Ray - YouTube

şu güzel kızları gördün mü vanilla, bizim topraklara özgü değilmiş, onların durumu daha vahim galiba.

:53::53::53: o bacakları nasıl öyle birleştiriyorlar. onların durumu bizim gibi değil çünkü bacaklarını birleştirdiklerinde bildiğin sütun bacaklılar. bizde kas yok yağ veya silikonla ve ara doluyor. bunlardaki ne böyle. çok şaşırdım. :53:

:53::53::53: o bacakları nasıl öyle birleştiriyorlar. onların durumu bizim gibi değil çünkü bacaklarını birleştirdiklerinde bildiğin sütun bacaklılar. bizde kas yok yağ veya silikonla ve ara doluyor. bunlardaki ne böyle. çok şaşırdım. :53:

ben de sasirdim,kendileri degistirebiliyolar bacaklarinin seklini,aslinda normal bacaklari galiba..baglarinda zayiflik oldugu icin mi acaba?yada esnek insanlar oluyor,esasen bag yapisinda sorun olmasindan kaynaklaniyor bu esneklik ama onlar icin avantaj oluyor bu.öyle bisey miki?

ben de sasirdim,kendileri degistirebiliyolar bacaklarinin seklini,aslinda normal bacaklari galiba..baglarinda zayiflik oldugu icin mi acaba?yada esnek insanlar oluyor,esasen bag yapisinda sorun olmasindan kaynaklaniyor bu esneklik ama onlar icin avantaj oluyor bu.öyle bisey miki?
b
bizim forumda da sanırım darkpearl; bacaklarını böyle yaklaştırıyordu. Esneterek demişti. Ama onun bacakları bu kızlar kadar ayrık değildi

Son düzenleme:
Bende istediğimde bacaklarimi birlestirebiliyorum. Bunu herkes yapabiliyor sanıyordum.

bu kızlar kadar rahat ve tamamen birleştirebiliyor musun? ben de birleştiriyorum biraz ama ara tamamen kapanmıyor ayrıca zorlanıyorum ve bacaklarım ağırıyor. birleştirince bacaklarımı sıkıyor olduğumdan hareket de edemiyorum tabi.

bu kızlar kadar rahat ve tamamen birleştirebiliyor musun? ben de birleştiriyorum biraz ama ara tamamen kapanmıyor ayrıca zorlanıyorum ve bacaklarım ağırıyor. birleştirince bacaklarımı sıkıyor olduğumdan hareket de edemiyorum tabi.

Bak 1 tane o şekilde fotoğraf yükledim. Ben ameliyattan öncede yapabiliyordum çokta zorlanmiyorum ama o şekilde uzun süre durmak çok zor.

Bak 1 tane o şekilde fotoğraf yükledim. Ben ameliyattan öncede yapabiliyordum çokta zorlanmiyorum ama o şekilde uzun süre durmak çok zor.

ben de yaptım. ne kadar kolaymış meğer. benim arası boş dolduğu için orası açık kalıyor tabiki. ama ameliyat olsam bacaklarımı sıktığımda tamamen birleşecek. demek ki çarpık bacaklı insanların kaslarında problem var. bu kemik problemini düzelttirsek bacaklarımız ne kadar güzel olur. çocukken sürekli bacaklarımızı birleştirsek belki de bugün böyle olmayacaktı. şimdi gel de isyan etme. :25:

Back
X