Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşım çok çılgınız biz ya,ne olucak bu halimiz bilmiyorum.çarpık ve mutlu:52::24:

çarpık bacaklarımız yüzünden çıldırdık. :35: bize düzgün bacaklar verilmedi ama en azında küçük şeylerle mutlu olabilmek bahşedildi. ohh kaç tane sütun bacaklı var bizim gibi gülebilen. :21:Alsınlar o sütun bacaklarını sarılıp ağlasınlar biz gülerken. :52:

çarpık bacaklarımız yüzünden çıldırdık. :35: bize düzgün bacaklar verilmedi ama en azında küçük şeylerle mutlu olabilmek bahşedildi. ohh kaç tane sütun bacaklı var bizim gibi gülebilen. :21:Alsınlar o sütun bacaklarını sarılıp ağlasınlar biz gülerken. :52:

buda biraz züğürt tesellisi gibi oldu ama:1:

Dua edin de türkiye de yaşıyoruz ya yurt dışında olsaydık, ya bu halimizde rusya da falan olsaydık Allah sanki tüm güzelliği bu rus ırkının kadınlarına vermiş ya hiç bir yerinde bir kusur olmazmı insanın ya da en azından benim gördüklerim öyle........

Dua edin de türkiye de yaşıyoruz ya yurt dışında olsaydık, ya bu halimizde rusya da falan olsaydık Allah sanki tüm güzelliği bu rus ırkının kadınlarına vermiş ya hiç bir yerinde bir kusur olmazmı insanın ya da en azından benim gördüklerim öyle........

aman arkadaşım artık Türkiyeninde hiç bir ülkeden geri kalır yanı yok maşallah.özellikle moda konusunda empoze edilenler en çok üzüyor bizi.son yıllarda hep dar şeyler, diz üstü lbiseler moda.ama ben hala geniş paçada takılı kaldım,bir adım bile ilerleyemedim.hep aynı hep aynı.:43:

sana artık herşey yakışır canım.offf ya gerçekten çok zor,hele kışın dahada zor bu çarpıklarla yürümek.dün süpriz bir düğün haberi aldık,yakınımızın.ben tutuştum tabi ne giyinicem diye.bugün tüm gün kıyafet baktım.nihayet sonunda istediğime yakın bir abiye bulabildim,tabi tahmin ediceğiniz gibi uzun.kısaltma işi bitince foto koyarım bir tane.herkes kısa giyinicek kesin.neyseki beğendim elbisemi,böyle teselli oluyorum en azından.:43:

Bilmez miyim ne kadar zor oluyo ama elbet birgün sen de yaptıracaksın onu düşün hep..hem boşver kısa abiyeyi falan her zaman uzun abiye daha asil duruyo bana göre, bu kısayı giyemedigim için degil :) bir de abiye giyilecek kadar yakınının dügünüyse en çok o zamanları severdim en rahat o zaman olurdum çünkü.. Koy fotografını bakalım :)

Bilmez miyim ne kadar zor oluyo ama elbet birgün sen de yaptıracaksın onu düşün hep..hem boşver kısa abiyeyi falan her zaman uzun abiye daha asil duruyo bana göre, bu kısayı giyemedigim için degil :) bir de abiye giyilecek kadar yakınının dügünüyse en çok o zamanları severdim en rahat o zaman olurdum çünkü.. Koy fotografını bakalım :)

memko ben bunu nasıl atlamışım. hani elbisen hani ? :46:

aman arkadaşım artık Türkiyeninde hiç bir ülkeden geri kalır yanı yok maşallah.özellikle moda konusunda empoze edilenler en çok üzüyor bizi.son yıllarda hep dar şeyler, diz üstü lbiseler moda.ama ben hala geniş paçada takılı kaldım,bir adım bile ilerleyemedim.hep aynı hep aynı.:43:

Mühim olan kıyafet değil içindekiler bu ecnebilerin yanında bizim kızlar fabrikasyon hatası gibi kalıyor

memko, vanillasky bu çiçek isimleri nereden geliyor yani forum mu değiştiriyor bunları.hatta bnm ilki papatyamı neydi tam hatırlamıyorum da ama geçen bu nergisi görünce bu da nerden çıktı ben nergis mi seçmiştim acaba dedim kendime.ama ilk nergisi seçtiğimi hiç hatırlamıyorum da

memko, vanillasky bu çiçek isimleri nereden geliyor yani forum mu değiştiriyor bunları.hatta bnm ilki papatyamı neydi tam hatırlamıyorum da ama geçen bu nergisi görünce bu da nerden çıktı ben nergis mi seçmiştim acaba dedim kendime.ama ilk nergisi seçtiğimi hiç hatırlamıyorum da
Mesaj sayın arttıkça çiçeğin değişiyor. ben de daha dün menekşeydim bugün gül olmuşum. :))

Çok teşekkür ederim canım.. Bnde korkudn gerekmedikçe hiç kalkmıyodum. Kalkarken biraz zorlanıyorum bikaç adımdan sonra daha rahat ediyorum. Yarından itibaren ben de azar azar yürüyeyim en iyisi :)

korkmana gerek yok canım ama kendini yormadan yavas yavas yürü hiç zorlama :)

Dün gece eğlenmişsiniz, ablama geldim katılamadım.
Günaydın olsun :)
Ameliyat için de buraya gelmiştim. Ne güzel günlerdi :))
Bu gizlenme meselesi benim de dikkatimi çekti, Leyla vanillasky haklı. Suç değil, ayıp değil. Var olan herhangi bir kusur gibi düzeltmek istiyoruz o kadar.

Nasiass diz arkasında kesi var değil mi? O kesi. dikişli mi? Dikişler ya da kesi yerin acıyor mu?

Evet kesi var doktor bana orayı büzüştürerek birleştirdiğini, bu şekilde daha çabuk iyileşeceğini, o görüntüyü görüp korkmamamı söyledi. Ama dikiş değil sanırım yapıştırma olabilir çünkü dkiş alınmayacak. Eğer dizimi fazlaca bükmezsem, ters sekilde cevirmezsem öyle bir agrısı yok. Yürürken dimdik durursan gerginlik oluyo o kısımda ama o da agrı yapmıyo.

bence de uzun abiye daha asil:)aynen katiliyorum:)kalabalikta alt taraf görünmüyor ki,üst taraf daha cok dikkat cekiyor..bacagi düzgün olup omuzlari,sirti,gögüs dekoltesi düzgün olmayanlar da var.önemli olan kendimizi taniyip,yakisan elbiseyi giymek:)düsünün bi güzel bacakli oldugu halde üst tarafin cirkin oldugu bir bayan dikkat ceker mi?güzel gözükür mü?erkeklere sorsan bacak mi digeri mi diye,digerini secer..gerci ben düzgün bacakli olmayi kendim icin istedim hep...bence uzun bir elbisenin rengi,durusu,üst tarafi güzel oldukdan sonra,minili baska bir hatundan daha güzel olursun:)

esim bana iki gün önce sen tayt giymezdin hayrola noldu dedi..tayt yakismiyo bana derdim hep..bu soruyu duyunca anladimi diye korktum tabi yine,ama caktirmadim..zayifladim ya,basenlerim varken bacaklarim ince oldugu icin orantisiz duruyodu,yakistiramiyodum,simdi basenlerim gitdi,güzel duruyo,o yüzden artik giyiyorum dedim..napiim..

Back
X