Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaslar bişeysorucam yag enjeksiyonunda fazlalıklar alınıyo bacaga veriliyo ve yag kalmıyo çogumuzda
2. seans gerekirse tekrar yag nasıl alınacak peki ?yag alınan yerlerde yag olusumu oluyor mu tekrar ?

arkadaslar bişeysorucam yag enjeksiyonunda fazlalıklar alınıyo bacaga veriliyo ve yag kalmıyo çogumuzda
2. seans gerekirse tekrar yag nasıl alınacak peki ?yag alınan yerlerde yag olusumu oluyor mu tekrar ?

Bildiğim kadarıyla yağ hücreleri belli bir yaşa kadar çoğalıyor sonrasında ise sadece kilo aldıkça büyüyor kilo verdikçe küçülüyor ama bacaklarımıza enjekte edilen yağların durumu ne olur bilemem

Bildiğim kadarıyla yağ hücreleri belli bir yaşa kadar çoğalıyor sonrasında ise sadece kilo aldıkça büyüyor kilo verdikçe küçülüyor ama bacaklarımıza enjekte edilen yağların durumu ne olur bilemem

liposuction yapılan bölgelerde yağ olusumunun fazla olmadgını okudum
2. seans yaptıranlar nası yaptırıyo merak ettim

Memko ben de az önce okulda çektim kendimi. Al benden de o kadar. Etek giyilecek hali kalmamış. Ama gayet de giyiyorum. Yeter bana ne :36:
Eskiye dönmedi ama idare eder durumda. Dün anneannemin dizisinde gördüm. Foxda unutma benideki Emine tayt giymiş. Gayet de açık alt taraf dizler kalın vs...
Ekliyeyim size okuldan selamlar :))
Sen de evde denesen dizde elbise filan olur bence. Kimsenin taktığı da baktığı da yok.

arkadaşım beni bitiren dizlerim zaten,en azından onların gitmesi gerekir elbise giyinebilmem için.çok kalınlar çok.unutma beniyi bende izliyorum denk gelirsem.emine oldukça çarpık.o yüzden yazın bile bot giyiniyorya.gerçi elbisede çok giyiniyordu.hatta 2 gün önce sırf eminenin sahnelerini izlemiştim:1:.arkadaşım sen çok zayıf ,zarif bir bayansın,kilo problemin yok.o yüzden bacakların asla ince durmuyor üst bedenine göre.rahatlıkla giyin istediğini.:16:

liposuction yapılan bölgelerde yağ olusumunun fazla olmadgını okudum
2. seans yaptıranlar nası yaptırıyo merak ettim

daha önce almadıkları yerlerden alırlar heralde hemde burada gördüğüm kadarıyla bacaklara koyulan yağ bacak başına 190 cc yi geçmiyor devede kulak kalır bu miktar

dün akşam itibariyle 2.seansımı oldum arkadaşlar. kalan yağlarım saklandığı için tekrar yağ alma işlemi olmadı. genel anestezi yapılmadı sadece uyuşturuldum. her bir bacağa 55 cc kondu.hiç ağrım olmadı dersem yalan olur. ama sızı şeklinde hissedilir derecede. ama sonucu söylemek için çok erken. çünkü ilk seansımda çok güzel olmuştu. şişlikler inince eski haline yakın bir hal almıştı. şimdilik iyi görünüyor ama bakalım şişlikler indikten sonra nasıl olacak. fotoğraf eklerim sonra... herkese nasip olur inşaallah. insanın bacakları düzeldikten sonra normal bir insana dönüşüyor. yanlış anlaşılmasın bu söylediğim. ama gerçek bu. özel günlerde ben ne giyicem diye kendine eziyet edip sonra farklı birşey giymeden aynı tarz giyinmek çok çok kötü. seminer gitmiştim bundan 3 yıl önce. aynı odayı paylaştığım bayan öğretmenimizin dolabı full kıyafetle doluydu ve bacakları sutun gibiydi. sabah öğlen akşam farklı giyinip durdu. herkes ona hayranlıkla bakıyordu. güzel deseniz değildi. ama giyimi inanılmaz dikkat çekiyordu. neyse konuyu uzattım kusura bakmayın. ikinciyi düşünenler durmayın derim vaktiniz geldiyse ve saklanan yağlarınız varsa rutuş şart. herkesin Allah gönlüne göre vrsin.

oldum canım. ama ortası hala açık. 3. seansı bile şimdiden düşünüyorum. herşeyden kısıp para toplamam lazım. bayramda da aile ziyareti yapıp bayramlık alarak bu parayı belki denkleştirebilirim.. :1:

Geçmiş olsun yasemincc :)
Bayramda cicilerini giyip el opmelere gidersin :))

Back
X