Yarın uzun süre sonra doktor kontrolüne gideceğim. Kesin çok güzel diyecek bence.
Mendissss mendisss ben de gelmeliyim. Özelden ya da burdan yazar mısın kaçta,? Bana da verse randevu. Kesin çok güzel der
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın uzun süre sonra doktor kontrolüne gideceğim. Kesin çok güzel diyecek bence.
Mendissss mendisss ben de gelmeliyim. Özelden ya da burdan yazar mısın kaçta,? Bana da verse randevu. Kesin çok güzel der
Yarın saat 18:00'da randevum canım
Maalesef yarın çok kişiye çok güzel olmuş diyecek sanırım :)) yogunmus. Vermedi randevu19ekime aldim
Maalesef yarın çok kişiye çok güzel olmuş diyecek sanırım :)) yogunmus. Vermedi randevu19ekime aldim
Aslında haftaya burda olsam ben ertelerdim ama İzmir'e gidiyorum.
arkadaslar bişeysorucam yag enjeksiyonunda fazlalıklar alınıyo bacaga veriliyo ve yag kalmıyo çogumuzda
2. seans gerekirse tekrar yag nasıl alınacak peki ?yag alınan yerlerde yag olusumu oluyor mu tekrar ?
Bildiğim kadarıyla yağ hücreleri belli bir yaşa kadar çoğalıyor sonrasında ise sadece kilo aldıkça büyüyor kilo verdikçe küçülüyor ama bacaklarımıza enjekte edilen yağların durumu ne olur bilemem
Memko ben de az önce okulda çektim kendimi. Al benden de o kadar. Etek giyilecek hali kalmamış. Ama gayet de giyiyorum. Yeter bana ne![]()
Eskiye dönmedi ama idare eder durumda. Dün anneannemin dizisinde gördüm. Foxda unutma benideki Emine tayt giymiş. Gayet de açık alt taraf dizler kalın vs...
Ekliyeyim size okuldan selamlar :))
Sen de evde denesen dizde elbise filan olur bence. Kimsenin taktığı da baktığı da yok.
liposuction yapılan bölgelerde yağ olusumunun fazla olmadgını okudum
2. seans yaptıranlar nası yaptırıyo merak ettim
daha önce almadıkları yerlerden alırlar heralde hemde burada gördüğüm kadarıyla bacaklara koyulan yağ bacak başına 190 cc yi geçmiyor devede kulak kalır bu miktar
hele benim gibi yağlı hatunlarda ,devede kulak az bile kalır![]()
yasemincc oldun mu operasyonu? dün olacaktın.
oldum canım. ama ortası hala açık. 3. seansı bile şimdiden düşünüyorum. herşeyden kısıp para toplamam lazım. bayramda da aile ziyareti yapıp bayramlık alarak bu parayı belki denkleştirebilirim..![]()
off ya şu bacaklarım yüzünden bayramların gelmesini bile istemiyorum.hadi düğünde uzun abiyeyle yırttım,ya bayramda.bir çok arkadaşım elbise giyinicek kesin.buharlaşıp uçasım geliyor![]()