Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaslar merhaba birkac sayfa önce kendimden biraz bahsetmistim ama bayram nedeniyle biraz sakin galiba buralar.Yardimlariniza ve desteginize coooook ihtiyacım var :(

Arkadaslar merhaba birkac sayfa önce kendimden biraz bahsetmistim ama bayram nedeniyle biraz sakin galiba buralar.Yardimlariniza ve desteginize coooook ihtiyacım var :(

Allahım ya bayram günü bile burdayım:1:.Menalauss arkadaşım umarım herşey yolunda gider,sonuç istediğin gibi olur.

Çok iyi yapmışsın:)İnsanlar da bi tuhaf artık herkes herkesin fiziğine kendinden çok hakim:)Doktor bana 1hafta yeter dedi ama sanirim yetmeyecek almak zorunda kaplıcam 2 hafta:(Fiyatlarımız aynı ama büyük korkum konan yağların erime ihtimali–..,
Bacaklarının tadını çıkar nasiass yeni yei etekler elbiseler al bunu coktan Hakettin...

Şöyle aslında cok zor durumda kalırsan dönebilirsin.ağrım falan yoktu benim ama normal bi şekide yürüyemiyosun bacakların kasılıyo zaten. Bir de bacaklarını uzatma ihtiyacı hissediyorsn. Ben 2 hafta izinliydm şimdi de bayram tatili pazartesi iş başı hala tedirginim gidebilecek miyim diye.
Yağların erime ihtimali beni de düşündürmüyo değil. Sadece yağ da değil üstelik. Sürekli bacaklarımı kontrol etmek istiyorum. Öyle bir şey olmadığı halde silikon kaydı mı acaba şekli bozuldu mu diye düşünüyorum. Etrafımdakilerde kızmaya başladı artık kafayı bacaklarınla yedin ameliyat olmadan önce sürekli bacak diyodun, ameliyattan sonra artık düşünmemen gerekirken hala bacak diyosun diyorlar :( ama elimde değil bu dertten muzdarip olmayan anlayamaz.
İşe etek giyip gidicem diyorum cesaretim de yok hiç :(

Selamlar :)
Herkese iyi bayramlar diliyorum ..
Topik kk rekoru olacak hatta oldu sanırım .
Ben gizliden takip etmeye devam ediyorum sizi.
Hepinize güzel bacaklı günler diliyorum

Şöyle aslında cok zor durumda kalırsan dönebilirsin.ağrım falan yoktu benim ama normal bi şekide yürüyemiyosun bacakların kasılıyo zaten. Bir de bacaklarını uzatma ihtiyacı hissediyorsn. Ben 2 hafta izinliydm şimdi de bayram tatili pazartesi iş başı hala tedirginim gidebilecek miyim diye.
Yağların erime ihtimali beni de düşündürmüyo değil. Sadece yağ da değil üstelik. Sürekli bacaklarımı kontrol etmek istiyorum. Öyle bir şey olmadığı halde silikon kaydı mı acaba şekli bozuldu mu diye düşünüyorum. Etrafımdakilerde kızmaya başladı artık kafayı bacaklarınla yedin ameliyat olmadan önce sürekli bacak diyodun, ameliyattan sonra artık düşünmemen gerekirken hala bacak diyosun diyorlar :( ama elimde değil bu dertten muzdarip olmayan anlayamaz.

etek için aeleye gerek yok birden bu kadar büyük değişikliğe hazır olmayabilirsin zamana bırak

Çok teşekkür ederim memko....Sizlerin fotoğraflarınızı gormeye baslasam çok daha mutlu olacağım. Bende bikac tane eklemeye çalışacağım. Anladigim kadarıyla A.K. nın gördüğü en kötü bacaklara sahibim.Muhtesem bi sonuç bekleme gibi bi tavrı vardı :(

Çok teşekkür ederim memko....Sizlerin fotoğraflarınızı gormeye baslasam çok daha mutlu olacağım. Bende bikac tane eklemeye çalışacağım. Anladigim kadarıyla A.K. nın gördüğü en kötü bacaklara sahibim.Muhtesem bi sonuç bekleme gibi bi tavrı vardı :(

Menalauss ekledim seni. Ben AK ya silikon+yağ transferi yaptırdım. Ben de senin gibi hissetmiştim. Bacaklarımın kötü olduğunu biliyodum ama düzelmeyecek heralde hissine kapıldım.Doktor ilk etapta çok soğuk geliyo insana. Belki de bu yüzden böyle hissettim. Ben ameliyat günümü aldıktan sonra son kontrole gittiğimde çok daha farklıydı ve o zaman çok pozitif geldi. doktor olacağı söylüyor gereksiz umut vermiyo. Bana ortası tam kapanmaz ama düz inecek o eğri görüntü kapanır en azından demişti söylediği gibi de oldu.

çooook teşekkür ederim. heyecanla baktım fotoğraflarına bence muhteşem olmuş.Etegini giy rahat rahat gez arkadaşım. Bacaklarimin alt kısmı seninkine benziyor ama benim üstten ayrık başlıyor bacaklarım.o yüzden arası hiç kapanmayacak.ama doktorun tavriyla ilgili yazdıklarında çok rahatlattı beni.umarim benimki de seninkiler gibi olur.sana sorular sormaya devam etsem umarım rahatsız olmazsın. fotograf eklemeyi cozebilirsem bende ekleyecegim ve eminim buradaki birçok kişi haline sukredecek benimkileri görünce ;)

Herkese iyi bayramlar..Diliyorum herkesin bacaklarında düzelme olur da onun mutluluğunu da yaşayıp bayram yaparlar..Bu sıkıntıları ancak biz bilir birbirimizi anlarız arkadaşlar..Sıkıntıları atıp düzgün güzel bacaklarımızla yaşayabilmeyi inanın kendim kadar hepiniz için istiyorum..Sevgiler hepinize..

çooook teşekkür ederim. heyecanla baktım fotoğraflarına bence muhteşem olmuş.Etegini giy rahat rahat gez arkadaşım. Bacaklarimin alt kısmı seninkine benziyor ama benim üstten ayrık başlıyor bacaklarım.o yüzden arası hiç kapanmayacak.ama doktorun tavriyla ilgili yazdıklarında çok rahatlattı beni.umarim benimki de seninkiler gibi olur.sana sorular sormaya devam etsem umarım rahatsız olmazsın. fotograf eklemeyi cozebilirsem bende ekleyecegim ve eminim buradaki birçok kişi haline sukredecek benimkileri görünce ;)

Koyduğum son fotoğraf sonradan fark ettim ki gerçeğe çok yakın değil. Onu ameliyattan birkaç gün sonra çekmiştim ve ışık loş olduğu için dizden sonraki kıvrım görünmüyo. O da dümdüzmüş hissi yarattı. Sonra yeniden topuklu ayakkabı giyip bu defa fotoğraftan değil de aynada incelediğimde öyle olmadığını o zaman anladım. Hala eski haline göre süper olduğunu düşünüyorum ama o fotoğraftaki kadar da iyi değiller. Haftaya yeni ve daha net fotoğraflar koyduğumda demek istediğim anlaşılır sanırım.

Doktor sana ne yapılacağını söyledi mi? Sadece yağ transferi mi yoksa silikon mu dedi? Bana istediğini sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.

Bana silikon + yağ dedi.Biraz dizlerden de alacak galiba . Arası hiç kapanmayacak ama düz inecek dedi.Beklentim çok yüksekti aslında hayal kırıklığına uğradım. Benim için istanbul a gitmek ameliyat sonrası bir süre orada kalmak zor olacak.ilk defa muayene olmak için gittim istanbul a.Offff ya niye bizde normal insanlar gibi degiliz.ve ben Antalya da yaşıyorum. Dolayısıyla bacakları gizlemek öyle zor oluyor ki burada hala minik şortlarıyla geziyorlar.Fiyat konusunda hiç pazarlık yapmadım. ozelden mi yazayım bana verdiği fiyatı? Gerci daha çok var ameliyat oncesi ve sonrası için onerecegin biseyler var mı bana nasiass? 1 hafta yetmez degil mi ayağa kalkmak için?

arkadaşım bu kadar büyük ameliyata girmeye cesaret ettin sen.zor olanı atlattın,eteğide bir kere giyindinmi zaten çıkarmak bile istemezsin.

Bana silikon + yağ dedi.Biraz dizlerden de alacak galiba . Arası hiç kapanmayacak ama düz inecek dedi.Beklentim çok yüksekti aslında hayal kırıklığına uğradım. Benim için istanbul a gitmek ameliyat sonrası bir süre orada kalmak zor olacak.ilk defa muayene olmak için gittim istanbul a.Offff ya niye bizde normal insanlar gibi degiliz.ve ben Antalya da yaşıyorum. Dolayısıyla bacakları gizlemek öyle zor oluyor ki burada hala minik şortlarıyla geziyorlar.Fiyat konusunda hiç pazarlık yapmadım. ozelden mi yazayım bana verdiği fiyatı? Gerci daha çok var ameliyat oncesi ve sonrası için onerecegin biseyler var mı bana nasiass? 1 hafta yetmez degil mi ayağa kalkmak için?

Benim de öyle oldu çok az da dizlerden aldı. Benim de öyle arası kapanmıyo ama düz iniyo eskiden arası 6 cm boşluktu şu an 2,5 cm hala çok az parantezlik var ama eskisiyle kıyaslanamaz ve dikkat ettim ki o kadarı çoğu insanda var. Ben de ankaradan gittim. Uzakta olması ameliyat sonrası için sıkıntı ama sonucu düşündüğünde fazlasıyla değer. Ben de pazarlık yapamadım ve indirim yapacağını da düşünmedim pek. Ama belli olmazdı tabi. Ne kadar fiyat verdi sana? Dizlerinin üstüne de müdahale edecek mi? Ben ameliyattan 2 gece sonra arabayla döndüm istanbulda uzun süre kalmana gerek yok. 1 haftada ayağa kalktım ama dışarıya çıkmadım ben evde aksayarak yürüdüm sadece. Ameliyata giderken ameliyattan çıktığında seni ısıtacak bişey götür yanında polar gibi ben o kadar çok titredim ki uyandıktan sonra çok kastım kendimi bu da o anda ağrı yaptı bacaklarımda. Yanında birilerinin olması çok iyi olur.
Silikon nerede hala çözemedim inan. Dokunuyorum dokunuyorum yok. En son bugun babam dokunup durma şuna patlatacaksın dedi baya güldüm :)) o kadar masraf yapınca ve eziyete katlanınca herkeste bir korku tabi..

Back
X