Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Doktor görünümlü tüccarlar iki oldu. yok mu arttıran. :19:

Bu gidişle hepsi tüccar olucak sanırım.isim vermeyeye dikkat edelim lütfen yada özel albümdeki fotoların altlarına yazalım, özel msj hakkımız yoksa.baksana sayfaya girip dr un reklamını bir mesajla yazıp çıkıyorlar.demekki burada yazılanlar önemli.

;
önemli olan ilk adımı atmak arkadaşım.işyerindeki arkadaşlarını düşünüyorsan eğer;tarzımı değiştirdim dersin,annem sürekli pantolon giyiniyorsun diye söyleniyordu dersin,bulursun söylüyecek bir şeyler.

iş yerinde bilenlerde var memko :) bilmeyenler kesin soracaklar da zaten,onlara dediğin gibi cevaplar veririm geçiştiririm bi şekilde. Ama bilenlerden biri yok olmamış derse moralim bozulabilir ve çok etkilenirim. Ben sonradan keşke hiç söylemeseydim diye düşündüm şimdi bilenler dha dikkatli inceleyecek. Normalde başkasında kusur görmediği yerlere takılabilirler.

Haklısın leyla ama konulan yaglar erirse ve şekli bozulursa bu defa hiç giyemem gibi geliyo

ama sen silikon taktırdın bacakların ne kadar kötü olabilirki ? Bundan sonra kendini üzmene değmez seneye bu zamanlar izlerinde kaybolur Allah ın izniyle, ameliyat olduğunu bile unutursun sen çok şanslısın en zorunu atlattın ameliyat oldun ne güzel ailende destek verdi kendini neden üzüyorsun anlamıyorum belkide yıllardır sana bu kadar çok sıkıntı veren şeyin basit bir ameliyatla halledilebilir olması seni şaşırtmıştır bende buradaki ameliyatlı bacakları görünce çok şaşırmıştım bu kadar değişiklik bana inanılmaz geldi ben bunun kaderim olduğunu düşündüm yıllarca sonra 2005 te ilizatorovu duydum çok araştırdım, heveslendim ama eğer onu yaptırsam duymayan kalmıycaktı ve ben 1 sene ücretsiz izin alıcaktım para falan umurumda değil ama ücretsiz izine ayrılıp bacaklarımda o şeylerle gezersem ne olurdu insanlarla uğraşmak istemedim, sonra silikonu duydum izmir deki bir doktorla görüştüm sene 2009 da yaptırmak istedim ama hem ameliyattan korktum hemde nasıl olur bilmiyordum ama artık biliyorum sayenizde; fotoğraflarınıza baktım, ameliyat sonrası yaşadıklarınızı anlattınız başıma nelerin gelebileceğini öğrendim ve diğer ikisinden çok daha basit bir ameliyata yağ enjeksiyonuna karar verdim ve en önemlisi bacaklarımın durumunun o kadarda kötü olmadığını söylediniz o bana moral oldu inanın ben bacaklarımın silikonla bile düzeltilemeyecek kadar kötü olduğunu düşünüyordum nedenmi onlardan o kadar çok nefret ediyordumki kendime bile göstermiyordum bakmıyordum bile bir kaç ayda çok şey değişti ameliyat olmaya karar vermek bile özgüvenimi arttırmaya yetti yani keşke daha önce cesaret etseymişim şimdiye kadar herşeyi unutmuş olurdum

Doğru söylüyosun leyla. Şu an normal düşünemiyorum sanırım. Belki de tekrar eskisi gibi olmasından çok korkuyorum. Yıllardır giyinirken çektiklerim yanında ameliyattan sonra bikaç gün çektiğim ağrı hiç bişeydi. Bugun olsa gene yaptırırım hiç düşünmeden. Ama artık oldu bitti demem gerek ve olmayacak şeyleri aklıma getirmekten vaZgeçmeliyim. Senin bacakların gerçekten de o kadar büyük problem değil. Yağ enjeksiyonuyla tam istediğin gibi olur. Bu kadar kafana takıyosan ve imkanın da varsa hemen ol hiç düşünme bile..

Çok teşekkür ederim.Inanilmaz rahatliyorum sayende.Diz kapaklarım çok büyük ama nasıl küçültüyor bilmiyorum. Biraz müdahale ederiz dedi ve ben heyecandan ne yapacağını bile sormadım.Yanimda kuzenim gelecek ameliyata.Zaten ben herkese söylüyorum estetik olacağımı.Garip geliyor insanlara ama olsun..

Çok teşekkür ederim.Inanilmaz rahatliyorum sayende.Diz kapaklarım çok büyük ama nasıl küçültüyor bilmiyorum. Biraz müdahale ederiz dedi ve ben heyecandan ne yapacağını bile sormadım.Yanimda kuzenim gelecek ameliyata.Zaten ben herkese söylüyorum estetik olacağımı.Garip geliyor insanlara ama olsun..

Dizlerinin içinden yağ alacak. Ben de bütün akrabalarıma söyledim. Herkes bunu sıkıntı yaptığımı biliyodu zaten. Ama şaşırdılar baya böyle bişeyin olmasına. Yanında birinin olması çok iyi. Ameliyattan 1-2 gün önce doktor sni de son kez çağırır muhtemelen. O zaman her şeyi tekrar anlatıyo. Bn de ilk gittiğimde aklımdaki şeylerin yarısını bile soramamıştım heyecandan.

silikonu hissedebiliyor musun ellediginde?Silikon beni çok tedirgin ediyor ama baska carem yok :(
bende ilk silikondan tedirgin olmuştum ama artık onlar hayatımın bir parçası seviyorum onları ben:)) benimde silikondan başka çarem yoktu.Allah'ıma şükür memnunum.tabiki kusursuz değil ama etek ve taytı rahat rahat giyebiliyorum. Ameliyat olduğumu bilenler şok oluyor değişime bu da bana yetiyor.İnş.sende bütünnnn isteyen arkadaşlarımda bu ameliyatı olup mutlu olurlar:)

Kusursuz olmayacağını biliyorum bende yani doktorla konustuktan sonra anladım.Ailedekiler.tedirgin ediyor beni.Bacaklarını nasıl koruyacagiz, en ufak bir darbede problem olursa.... gibi korkular var.Cok dikkat etmen gerekmiyor anladığım kadarıyla.Ozel bisey yapıyor musun silikonlar için ( garip bi soru oldu :)

Kusursuz olmayacağını biliyorum bende yani doktorla konustuktan sonra anladım.Ailedekiler.tedirgin ediyor beni.Bacaklarını nasıl koruyacagiz, en ufak bir darbede problem olursa.... gibi korkular var.Cok dikkat etmen gerekmiyor anladığım kadarıyla.Ozel bisey yapıyor musun silikonlar için ( garip bi soru oldu :)

canım sadece ilk zamanlar dikkat ettim şimdi özel bişey yapmıyorum öyle hemen zarar gelcek olsa zaten silikonu hiç bir dr tavsiye etmez.zaten benim drum bunların ömürlük olduğunu söyledi.Aileninde tedirgin olması çok normal sonuçta alışık olunan bir durum değil:) ama korkmanıza gerek yok:)

Slm arkadaslar ben sizleri uzun zamandir takip ediyodum ve araniza yeni katildim sizden ricam doktor hasan findik dolgu ucreti ne kadar biliyosaniz bana yardimci olurmusunuz

Arkadaşlar Çok üzgünüm ak bana en yakın kasım 15 ine randevu verebileceğini söyledi ameliyat tarihini hiç düşünemiyorum bile hf ilemi görüşsem ki ne dersiniz ben ayın 4 ü ile 11 i arasında ordayım çünkü

Arkadaşlar Çok üzgünüm ak bana en yakın kasım 15 ine randevu verebileceğini söyledi ameliyat tarihini hiç düşünemiyorum bile hf ilemi görüşsem ki ne dersiniz ben ayın 4 ü ile 11 i arasında ordayım çünkü

Ben de aynısını yaşadım. Ak randevuyu 15 nisana verdi, ben 1 martta ameliyat olmuştum bile :)
İçine sinmeyecekse ikisiyle de görüş. Birinde muayene ücreti yok sonuçta. Zaten senin işin çok kolay.

Bayramdan 1 hafta önce aradığımda neredeyse gelin yarın yapalım diyorduki burada ki arkadaşların çoğu ameliyat için bayramdan önceyi tercih ettiğini yazıyordu şimdide randevu için bile neredeyse 1 ay sonraya gün veriyor bendeki bahtsız bedevi şansı vallahi beklemek sorun değilde cesaretim ve daha önemlisi hevesim kaçacak diye korkuyorum

Back
X