Bacak dolgusu yaptıran var mı?

esim eskiden bacaklarim haric baska yerlerim icin güzel sözler söylerken evliligimizden bu yana ilk defa ve simdiye kadar 3 kere bacaklarim icin övgülü sözler söyledi..ah su erkekler dedim,karsi cikarsiniz ama,seviyosunuz iste düzgün bacagi..

eşin şimdi ameliyat olduğunu öğrense ne der acaba. bir de doğal durmaz diye sevmiyormuş diyordun. bir tek çerçeveletip duvara asmadığı kalmış bacaklarını. :))

ekle ama senin sorunun yandan önden müdahale edemem. yan duruyor ol fotoğrafta. :1: benim burnum geniş mesela onu daralttım önden. ama senin burnun zaten dar.

vanillasky benim düzelttiğin bacaklarımı göremedim. nereye kaydettin. çok merak ettim. 3.seansı düşünmüyorum ama yapacağın bacağı kontrolde doktora sormam açısından bir önizleme olabilir.

Kızlar zor oldu ama en sonda görüştüm gidecek olanları uyarıyım altınıza şort giyin ben öyle yaptım bana neyden şikayetçi olduğumu sordu bende dizlerimin çıkıl olmasından ve de alt bacağımın ince olmasından şikayetçi.olduğumu söyledim oda benim bacağımın orta derecede sorunlu nir bacak olduğunu bacağımda dalgalanma olduğunu dizlerimden ve yetmezse başka yerlerimden alarak sadece diz altına yağ ekleyeceğini söyledi 2 nir ameliyat gerekebilirmiş kötü olan o

ay farkli bir konu olacak belki ama,sort giy yazisini okuyunca yazasim geldi..sortu falan da cikarttiriyor kimisi........altinda da tangam vardi,hiiic düsünemedim ya..üstüme giydigim sey uzuncaydi,ic camasirimi sanki kapatir diye düsünmüstüm..normal camasir giymeyi akil edemedim..aliskanlik..bi de üstümdekini de iyice yukari kaldirtinca......coook utanmistim ben..sonra hatta ilk etapda bacaklarimda pek bi problem göremedi doktor..anlamadim sizin sorununuz ne demisti..annem de yanimdaydi,sonra cikinca annem doktorun gözü baska yerlere takildi tabi deyip durdu...

vanillasky benim düzelttiğin bacaklarımı göremedim. nereye kaydettin. çok merak ettim. 3.seansı düşünmüyorum ama yapacağın bacağı kontrolde doktora sormam açısından bir önizleme olabilir.

albümlerime gir senin adına albüm oluşturdum. aslında resme yorum da yaptım sayfanda üste çıksın da gör diye. ama başka yazılarla tekrar alta indi. bulamazsan kendi profilinde bekle ya da benimkinde üste çıkarıyorum şimdi resmini. :))

eşin şimdi ameliyat olduğunu öğrense ne der acaba. bir de doğal durmaz diye sevmiyormuş diyordun. bir tek çerçeveletip duvara asmadığı kalmış bacaklarını. :))

ben de merak etdim ögrense ne der diye,söyleyip kurtulmak istedim bu korkudan nasil olsa memenun diye..söylemeyi düsündüm onun hosuna gidince,ama kardesim sakin geri adim atma abla söyleme dedi..taniyor enistesini nasil da olsa..bu sefer ondan habersiz is yaptim diye,hoslandigi bacaklara bakmaz olur falan..aman dedim böyle kalsin..ben de yazayim kafama,bacaklarim hep öyleydi:)
iyi hos da yüzümün kizarmasina nasil engel olucam?.....

estetikçi yenidecim. Ne bileyim bu gerek yok çok güzel falan diyor ama ben hiç memnun değilim. Biraz da inceltmesini istiyorum. En azından pantolon giyince diz kısmı kırılmasın istiyorum. Etek şurda dursun.

Anladım. Ben sadece lekeler için gideceksin sanmıştım. Bence yeni bir doktor yeni bir operasyon diyecektir. Çoğumuza söylerler. Aslında yağ enj. Olmasa da sadece üst kısmı inceltebilecek çok kişi var. ben bir doktora gitmiştim. 1750 liraya yağ enj yapacaktı. Çok ilgilenmedigi için güvenememistim

ay farkli bir konu olacak belki ama,sort giy yazisini okuyunca yazasim geldi..sortu falan da cikarttiriyor kimisi........altinda da tangam vardi,hiiic düsünemedim ya..üstüme giydigim sey uzuncaydi,ic camasirimi sanki kapatir diye düsünmüstüm..normal camasir giymeyi akil edemedim..aliskanlik..bi de üstümdekini de iyice yukari kaldirtinca......coook utanmistim ben..sonra hatta ilk etapda bacaklarimda pek bi problem göremedi doktor..anlamadim sizin sorununuz ne demisti..annem de yanimdaydi,sonra cikinca annem doktorun gözü baska yerlere takildi tabi deyip durdu...

Elcer güzel konu açtın. Ben de ameliyata giderken normal hafif bol iç çamaşırı giydim hani belki sıkmazsa çıkarmazlar diye ama fotoğraf çekiminde çok kötü bir görüntü oldu. bir de onu tanga gibi yaptı mı?ÖÖÖÖÖĞĞĞĞĞ iğrenç. Acaba ne giymeli? ort da olsa çektirip tanga haline getiriyorlar. Bence de en iyisi baştan taga giymek. Sen en iyisini yapmışsın.

Anladım. Ben sadece lekeler için gideceksin sanmıştım. Bence yeni bir doktor yeni bir operasyon diyecektir. Çoğumuza söylerler. Aslında yağ enj. Olmasa da sadece üst kısmı inceltebilecek çok kişi var. ben bir doktora gitmiştim. 1750 liraya yağ enj yapacaktı. Çok ilgilenmedigi için güvenememistim

kime gittin acabaaa. Yine bizimkine mi gideyim diyorsun .

vanillasky fikrine hayran kaldım. teşekkür ederim fotoğraf için. gerçekten tayt giydiğimde de orta kısmı v şeklini alıyor. () yerine \/ şu şekli alıyor.. en azından bir fikir oluştu. 3.seansı düşünmüyordum ama sen bunu yaptıktan sonra seneye kışın falan belki olabilir.

sen olsan ne yapardın? Yada mail mi atsam herşeyi anlatarak foto ekleyerek başka bir Dr.a.

evet. o da mantıklı. ama şu durumda bence sana da bana da ihtiyacın yok demezler.
düşünüyorum, ben başka doktora cesaret edemeyebilirdim. bir de abartırlar durumunu, kime gittin vs moralini bozarlar belki.
belki de tam istediğin gibi yaparlar.
bizim doktor da diğeri gibi ikinciden az ücret alsaydı ya. sonuçta burada da ikinciyi yaptıranlar yine ilk doktorlarını tercih ettiler.
kesin yaptıracaksan galiba birkaç doktora sormanda fayda var.
yazının başında başka sonunda başka demişim, düşünürken yazınca :)

Elcer güzel konu açtın. Ben de ameliyata giderken normal hafif bol iç çamaşırı giydim hani belki sıkmazsa çıkarmazlar diye ama fotoğraf çekiminde çok kötü bir görüntü oldu. bir de onu tanga gibi yaptı mı?ÖÖÖÖÖĞĞĞĞĞ iğrenç. Acaba ne giymeli? ort da olsa çektirip tanga haline getiriyorlar. Bence de en iyisi baştan taga giymek. Sen en iyisini yapmışsın.

Allahtan benden öyle bir şey istemedi şortla çıktım kabul ettiiiiii ama şortum çok kısaydı belki ondandır

ben de boxer giymiştim muayenede sorun olmadı. ama ameliyatta sadece önlük vardı üzerimde hazırlıklı gitmek lazım :)

ameliyatta ne yapmak lazım hiç bilmiyorum açıklarmısın

ojeli gitmemen lazım çıkarttırıyorlar. sadece önlükle kalacağından temizliğe dikkat etmek gerek. karından basenden de yağ alındığı düşünüldüğünde ameliyatta önlüğüde çıkarıyo olabilirler. yanında yedek pijama olmalı. yağ alınacak yerlere bir sıvı veriliyormuş. ameliyattan sonra ayağa falan kalktığında o sıvı kanla karışık akıyor, üstünü batırıyor baya. uyandıktan sonra çok üşümüştüm. titredikçe kendimi kastım ağrı yapmıştı ilk 15 dakika. o an giyebileceğin polar gibi kalın bir şey olursa daha kolay ısınabilirsin. takın falan olmayacak. aklıma şu an gelenler bunlar.

Back
X